16 Октомври, 2017 14:54 1 585 0

Легенда на турската политика се бори за живота си

  • дениз байкал-
  • турция-
  • народнорепубликанска партия

Бившият лидер на основната опозиционна партия в страната Дениз Байкал е в интензивно отделение

Бившият лидер на основната опозиционна сила в Турция - Народнорепубликанската партия (НРП) Дениз Байкал е бил приет за лечение в интензивното отделение на болница в Анкара, предаде NTV.

Байкал, който е депутат в турския парламент, е бил подложен на ангиография заради запушена мозъчна артерия, съобщава информационният сайт Haberler.

Шефът на университетската болница в Анкара, където е приет за лечение Байкал, призна, че все още има опасност за живота му.

Байкал, който беше лидер на НРП, трябваше да подаде оставка от председателския пост през 2010 г., след като в интернет се появи видеозапис, изобличаващ го в извънбрачна връзка с представителка на собствената му формация.

Той остава влиятелна фигура в турския политически живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: