17 Октомври, 2017 08:52 1 786 77

Руснаците харчат все повече за храна

  • русия-
  • храна-
  • заплати-
  • стандарт

Експерти обясняват високия дял на разходите за храна главно с ниските доходи на населението

Ниските заплати и монополните цени карат хората в Русия да харчат все повече пари за храна, пише "Независимая газета".

Изданието сравнява положението с Китай, чието население дава за храна към 30 на сто от общите си разходи, което е близо до стандарта в богатите страни. Аналитиците отбелязват подобрение в материалното положение на китайците през последните пет години. Те са започнали да харчат повече за нехранителни и по-специално луксозни стоки, за недвижими имоти, образование, туризъм и спорт.

В Русия обаче тенденцията е противоположна - за пет години делът на семейните разходи за храна в структурата на потреблението е нараснал от 28,1 на 32,3 процента. Скъпите храни при ниски доходи са признак за слабо развита икономика и разпределение, също и белег за монополно високи цени, изтъква вестникът, цитиран от BBC.

При допитвания на руския фонд "Обществено мнение" от септември 2017 г. делът на субективно бедните хора във страната, заявили, че парите им стигат само за храна или не стигат дори за изхранване, е възлизал на 38 на сто.

Експерти обясняват високия дял на разходите за храна в Русия главно с ниските доходи на населението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путен

    27 25 Отговор
    Пълни лъжи! Много ясно, че независимая газета лъже! Четете зависимая газета, там е истината!
  • 2 Реално

    22 23 Отговор
    Значи за последните години делът за храна е нараснал с 4,2 % и вече соросоидите са щастливи...хааахаа...Че то у нас харчовете за храна в последните години са нараснали над 10%....В момента около 45% до 55% от доходите ни отиват за храна.

    Коментиран от #9

  • 3 истината

    17 10 Отговор
    Храната в Москва е изключително скъпа, средно заплатите са около 1200 евро, но храната е до 2-3 пъти по скъпа от тази в Германия! Извън Москва е вече друга държава, която няма нищо общо с Москва, като снадарт и заплащане.
  • 4 истината

    20 24 Отговор
    Руснаците са по добре от нас, в България разходите за храна са от 50 до 100%, в зависимост от приходите!
    Бълхария със сигурност е много по зле от Русия.

    Коментиран от #6

  • 5 Sergiy

    18 18 Отговор
    Търсят доктори (не хирурзи разбира се) в южната част на московия/русия, заплати: 6800-7500 руб. =200лева.
    1 Евро=70руб.
    Желаещи са "много" ;)))
    Това е малко арифметика за днеска на трололове на путьо ;)
    good luck ;))
  • 6 onq s konq

    11 9 Отговор

    До коментар #4 от "истината":

    Не приказвай тъй,че почвам да завиждам.

    Коментиран от #7

  • 7 истината

    15 14 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Въобще не ме кефят руснаците, но фактите са си факти, че сме много по зле от тях. Забележи как са облечени руснаците и с какви пари разполагат руските туристи по морето!?
    Факт е, че тока и горивата са им за без пари, помощите за деца са много големи, също така, семействата получават апартаменти с много ниски лихви.
    Пенсията на военен е 1500 долара, на учителка към 1000 долара! Как мислиш руските пенсионери си купуват апартаменти в Поморие и си живеят живота? В Москва стандарта е много висок, 1200 евро е заплатата на един работник, квалифицираните взимат двойно повече. Който не вярва, може да гледа филмчетата в Ютуб за катастрофи и да види какви коли карат, все чисто нови, а ние гражданите от ЕС сме с бараки на по 20 и кусур години.

    Коментиран от #10

  • 8 В52

    10 4 Отговор
    В Москва експертите "разбрали", че ниските доходи са причината за по-големите харчове за храна. Добре, да му мислят руснаците как да се справят, мен не ме интересува.
    Най ме интересува, кога експертите у нас ще разберат, че нашите ниски доходи определят големият процент, който отделяме за храна и то не за луксозна храна.
    И си отговарям - Никога! Гладния и босия са лесно манипулируеми с голи обещания. Удобно и ефективно, като тръгнеш да вземаш властта. Пробват го върху нас вече 28 години и с все по-голям успех. Това не говори за особено умни експериментатори, а за стадо овце, което си трае и навежда глава - това сме ние ...
  • 9 юрист

    7 11 Отговор

    До коментар #2 от "Реално":

    Абе ти в ред ли си? Какво сравняваш НАЙ- БЕДНАТА държава в ЕС- България, малка по територия държава с население около 7.3 милиона човека, с най- ГОЛЯМАТА В СВЕТА по територия държава, с население над 150 милиона човека и богати природни залежи? Нали всички русофили твърдите, че русия била икономически развита държава, че живота в нея бил мноого щастлив, всичко било по мед и масло и други алабализми? СРАВНИ РУСИЯ СЪС САЩ ИЛИ ГЕРМАНИЯ, ИЛИ ФРАНЦИЯ, А НЕ С БЪЛГАРИЯ! Да не говорим, че средната заплата у нас за 2017 г. към днешна дата Е ПО-ВИСОКА от средната заплата в русия към днешна дата- 2017г.!
  • 10 юрист

    6 12 Отговор

    До коментар #7 от "истината":

    “...Публикувано във факти.бг: но фактите са си факти, че сме много по зле от тях. Забележи как са облечени руснаците и с какви пари разполагат руските туристи по морето!?...“ уффф- за 50ти път ще ти го напиша- твоите “БОГАТИ“ рускини по бг. Черноморие обсъждали тоалета, марковите ми чанти и обувки, и съпругът ми ги чул да си говорят на руски език, че българка не можела да се облича толкова елегантно, значи съм била чужденка! Самите те бяха облечени като безцветни мишки- без вкус и неотчитайки модните тенденции на сезона дори с един елементарен аксесоар! И не става въпрос изобщо за възрастта им, а за ВКУСА И ФИНАНСОВИТЕ ИМ ВЪЗМОЖНОСТИ! Понимаеш? Рускините по нашето Черноморие НЯМАТ ВКУС И НЯМАТ ПАРИ да се обличат елегантно или модно, но пък 90% от БЪЛГАРКИТЕ, които видях това лято по нашето Черноморие- и не пиша за младите момичета, а за семейни дами с деца- бяха облечени много СТИЛНО И ЕЛЕГАНТНО, А НЕ КИЧОЗНО! Те това са твоите “богати“ рускини и не ми ги навирай под носа, защото вкусът и “елегантността“ им са на ниво руска колхозничка или руска краварка!

    Коментиран от #11, #32

  • 11 Хохи

    13 7 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Ти явно НЕ СЕ РАЗВИВАШ ПРАВИЛНО!!!
    С тия МАРКОВИ ДРЕХИ,БЛА, БЛА, БЛАААА
    Хората ти се СМЕЯТ, ПОДИГРАВАТ

    МАРШ НА СЕЛОООО

    Коментиран от #13

  • 12 Киро

    11 14 Отговор
    Заглавието е леко подвеждащо - че руснаците харчат повече.

    Истината е, че все по-голяма част от доходите им отиват за храна.

    Това какво значи:
    - Доходите са намалели;
    - Цените са се увеличили;
    - Руснака е все по-гладен;

    Ама иначе санкциите били без ефект, нали таварищи?

    Айде сега да благодарите на джуджето кагебистче за тези благини!

    АХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 13 юрист

    8 15 Отговор

    До коментар #11 от "Хохи":

    А ти марш В РУСИЯ! ДА- НОСЯ марково облекло, но аз съм български адвокат, а не неук трол- плебей като теб и имам финансовата възможност да си позволявам такова облекло, понял?

    Коментиран от #74

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Киро

    8 12 Отговор
    И сега специално и ОТНОВО за разни тролове, които твърдят, че в калната дупка били по-добре:

    Средна работна заплата България: 1027 лева (НСИ)
    Средна работна заплата Русия: 924 лева (32000 рубли)

    Минимална заплата в Расия: 250 лева (5 милиона души работят за нея)

    ИХУУУУ, да не говорим пък колко е по-скъп живота в Рашка!

    А тенденциите, ааааах тенденциите за България са положителни, увеличаващи се доходи, а за калната Дупка точно обратното!

    А оня трол, дето твърди, че били по-добре от нас, сигурно има предвид себе си, но те и в Бангладеш са по-добре от него, щото трола работи за шепа копейки да дращи глупости по сайтовете!

    Коментиран от #16, #70

  • 16 Мария

    10 9 Отговор

    До коментар #15 от "Киро":

    Много са добре руснаците.
    Ти кога ходи там?

    Коментиран от #17

  • 17 Киро

    7 12 Отговор

    До коментар #16 от "Мария":

    Последно преди две години, а през последните 7 години съм ходил 4 пъти.

    А ти кога беше?

    Аз ще отговоря вместо теб - никога!

    Само олигофрен може да твърди колко са били "добре" руснаците в случай, че средната заплата там вече е с 10% по-ниска от България!

    Коментиран от #19

  • 18 стоян георгиев

    9 15 Отговор
    русия е една фалирала страна.просто доизяждат събраните от добруването със запада парици.фондовете с тези пари се топят като сняг един по един.като почне истинския глад къвто в русия традиционно си предизвикват през 30-40 години ще се налага пак да ги храним безплатно докато се въстановят и започнат наново да ни заплашват.та тва е горе долу симбиозата на европа и русия :)!
  • 19 Мария

    14 10 Отговор

    До коментар #17 от "Киро":

    Простако, чяло лято бях в Екатеринбург.
    Руснаците са в пъти по- добре от българите и съм го видяла с очите си!

    Коментиран от #22

  • 20 диди

    5 8 Отговор

    До коментар #14 от "читател":

    Въздържай се с изразите си.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Киро

    8 13 Отговор

    До коментар #19 от "Мария":

    Простак е ясно кой е.

    А какво си видяла с очите си от някаква екскурзийка и каква е реалната ситуация, за която има СТАТИСТИКА, само показва колко ти е умствения багаж!

    Същата, като тези, дето отидат до Сърбия да ядат по една плескавица и после оценки дават, експерти стават!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Анализатор

    13 5 Отговор
    Русия е велика държава с преобладаващо бедно население,защото по капиталистически образец 90 процента от капитала е съсредоточен в ръцете на олигарсите им.Излишно е да спорите и сравнявате с нашата държава.Както там,така и тук има и бедни и богати.И като ги гледате тия сухи статистики за средни заплати какво излиза? Че сме на същия хал,така ли?Ха ха,две бедни мишки спорят коя е по добре от другата.Жалка работа....там поне не слугуват на чужди интереси,за разлика от наще тиквенски марионетки,затова ги признавам за велик народ,били са и си остават такъв,без да съм пристрастен.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 диди

    5 6 Отговор

    До коментар #27 от "Слатина":

    Хей,ти явно си дрогиран,за да пишеш това.Неспособен си да общуваш нормално,но обиждаш.Това показва ,че имаш комплекси,и то огромни.Ако юристката е пред теб,дали ще й кажеш това?

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 истината

    11 4 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Пак казвам, че съм напълно непредубеден и обективен, не съм русофил, даже съм русофоб, немога да ги дишам руснаците, НО по душа съм демократ и си признавам, че рускините са страшно красиви жени, всички са облечени с маркови дрехи и са много стилни, марките са предимно Лакоста и тем подобни.
    За съжаление рускините са много по-красиви от българките и се обличат в пъти по добре, приличат на европейки, за разлика от нашите чалга мацки, облечени с биташки дрехи, безвкусно, приличащи на циганки от Анадола, говоря за улиците на Поморие! Руските туристи приличат на западни туристи, докато нашите на селяни, дори и в обноските и маниерите, просто по-зле от българите не видях и не съм виждал!
    Това са фактите и са неоспорими, защото са самата истина!

    Коментиран от #35, #37

  • 33 истината

    9 3 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    Научи се да бъдеш обективна и безпристрастна, защото не винаги "кой не скача е червен".
    Дълбоко се съмнявам, че имаш въобще някакво юридическо образование, дори и да е така, най вероятно е от някой измислен университет.
    Има само един университет в България, който подготвя такива кадри и това е ЮФ на СУ, всичко друго е имитация и пълен фейк.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 юрист

    4 12 Отговор

    До коментар #32 от "истината":

    Хахаха- жена, облечена с Лакоста- ахахахаха:) Какво стана с Гучи, Долче и Габана, Диор, Прада, Хлое, м? :) Тези марки произвеждат облекла, чанти и обувки предимно за мъже- според теб, така ли, и за това жените не ги предпочитат?:D Те ти чанти на Гучи от нет- а- порте- не ми казвай, че МАСОВО рускините- туристки в България, могат да си ги позволят, при положение, че масово цените им са между 2.200 и 3200 британски паунда за бройка :D:D:D
    https://www.net-a-porter.com/gb/en/Shop/Designers/Gucci/Bags?pn=1&npp=60&image_view=product&dScroll=0

    Коментиран от #36, #65, #73

  • 36 Пазарен Либерализатор

    8 3 Отговор

    До коментар #35 от "юрист":

    Как беше онази реклама? В базар.бг ги има за 20 лв. :)
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Русчуклия

    6 4 Отговор
    https://www.google.com/search?q=москва+сити+фото&client=tablet-android-lenovo&tbm=isch&tbs=rimg:CfSeTgHzfXgFIqABDTa7T4ThMTAGcykw5k8EpqWO6P_1UPlfpQ0ME9U95bVVv15558sWck4ty_1lbDCZaP0RLxJBYLPPcykTzl0_1hI6OmIRiGUdTOQGb_1X3p7tt-ZW50vFlwzVEu0f7TAyN-2fJeM5PDiZWix8GLpeu4plnsI94TUtGAMENV1sGnqeIel9hdNd5GhRRazJZSL1bDYBlVgx-JvKo9ELqlHwK6eFlyoSCQ02u0-E4TEwEdgEmVW1vg_1xKhIJBnMpMOZPBKYRkj3B5n8j4DcqEgmljuj_11D5X6RE9q5ZSH50vCSoSCUNDBPVPeW1VEaOZGjWv1qDlKhIJb9eeefLFnJMR1zAF4ZGhR8QqEgmLcv5WwwmWjxEuRztKHRnPoSoSCdES8SQWCzz3ETJ4bWfIa-jHKhIJMpE85dP4SOgRJ8DvUZej8uUqEgnpiEYhlHUzkBGfC6pQFzkCFioSCRm_1196e7bfmET3MR1okSctuKhIJVudLxZcM1RIR1ZbqSrogAiAqEgntH-0wMjftnxEmrlR4f10-LSoSCSXjOTw4mVosEZJdEihRbjGXKhIJfBi6XruKZZ4Rn9jat6dkgcAqEgnCPeE1LRgDBBFjsew-JKBwfCoSCTVdbBp6niHpEbeRBCiUBFfcKhIJfYXTXeRoUUURhnSX0752ekUqEgmsyWUi9Ww2ARFiH1V1hytMySoSCZVYMfibyqPRESQP1KadFkK0KhIJC6pR8CunhZcRpwfK3zztZHo%3D&tbo=u&ved=0ahUKEwimhteoz_fWAhWBcBoKHaOkDt4QuIIBCC0#imgrc=xcL8_1ENMFdZZM:

    Много им са криви сградите на тия бедни руснаци бре...
  • 53 Русчуклия

    7 5 Отговор
    Линка го публикувах специално за тези, които в резултат на информационната война на определени силни световни медии,си мислят, че руснаците са гладни, изостанали и карат москвичи ИЖ, а руската икономика се държи само на газа и нефта за експорт.
  • 54 Гоуст

    8 6 Отговор
    Първо: какво харчат? Имат ли пари изобщо?
    Второ: ааа, значи са започнали да харчат и за храна, освен и за водка (по-богатите руснаци) и лосиони (по-бедните)
  • 55 Русчуклия

    6 6 Отговор
    А, освен това, искам да добавя, че не знам по какъв начин един от съфорУмниците ни изчисли, че именно %90 от капитала е съсредоточен в ръцете на олигарсите им, но ако това, което е виждам в Русия, говоря за средният и малък бизнес, ако е само %10, то тогава е твърде впечатляващо.
  • 56 Русчуклия

    5 5 Отговор
    А за тесногръдието и кифленският манталитет, статистика едва ли има някъде, но в процентно съотношение, съдейки по това, което се пише, ги бием по всички параграфи!
  • 57 факти

    8 3 Отговор
    Показваме цената на кошница от 39 хранителни продукта, които са типични за потребителската кошница на Европейския потребител. За сравнение представяме информация за цените в няколко други града, така че да добиете представа за относителните цени.

    Град Цена (Евро) Град Цена (Евро)
    Москва 140.57 София 204.42

    Коментиран от #58

  • 58 Киро

    6 8 Отговор

    До коментар #57 от "факти":

    Дай линк към тая "статистика", бе.

    Няма?

    ХАХААААА

    Измишльотините на троловете край нямат!

    Коментиран от #60

  • 59 Кобрата

    6 4 Отговор
    Колкото и да са зле, пак са в пъти по-добре от нас.
  • 60 факти

    6 5 Отговор

    До коментар #58 от "Киро":

    Разбира се, че има. Но това просташко обръщение-БЕ, и истеричното ХА ХА ХА ХА..., някак си не ми допадат!
    Все пак ето ти къде да търсиш информацията-www.globalen.bg

    Коментиран от #61

  • 61 Киро

    6 8 Отговор

    До коментар #60 от "факти":

    Хахааааа, знаех си, че "информацията" ще идва от подобно място!

    Може следващия път да ползваш "информация" от брадва.бг, все тая!

    А такива твари, дето не са влизали в магазин в Рашка, само говорят глупостите!

    Коментиран от #62

  • 62 факти

    7 5 Отговор

    До коментар #61 от "Киро":

    Хихихи, и аз знаех, че пишеш от някой диспансер.
  • 63 Киро

    4 8 Отговор
    И сега малко истинска и ОФИЦИАЛНА информация:

    https://www.numbeo.com/cost-of-living/rankings_by_country.jsp

    Яааааа, ма кво стана БЕ, трол ушанкаджия?

    България по-евтино място за живот с по-висока покупателна способност от калната дупка Рашка?

    Ми сега? И тая опорка и фейк нюз изгърмя!
    Тичай бързо на инструктаж, да измислите някоя нова лъжа, само да не ти падне ушанката от тичане!

    Коментиран от #68

  • 64 Пазарен Либерализатор

    4 7 Отговор
    Усложнявате нещата с тези снимки и статистики, които не доказват нищо. Руснаците харчат повече за храна, защото ядат повече. Водката иска яко мезе, руската душа е широка, купонясват хората, купуват.
  • 65 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #35 от "юрист":

    диди, юрист ....пха ха ха, тянка, що са прайш на луд пак?
  • 66 Antimediator

    7 4 Отговор
    Толкова са добре ,че всяка по-млада рускиня иска на се омъжи за чужденец , без значение какъв е .
  • 67 Истината

    5 4 Отговор
    Ей тролове като са толкова добре руснаците защо не ходите там да работите а ходите по европата или САЩ.От Рашастан нищо не става.ФАКТИ
  • 68 Браво

    4 1 Отговор

    До коментар #63 от "Киро":

    На този линк първото, което се отваря е жизнен стандарт и там Русия е с осем места пред нас. Хич не ми звучи смешно за страна, която отстоява националните си интереси и не разрешава на черните и гейовете да я командват.

    Коментиран от #69

  • 69 Киро

    1 4 Отговор

    До коментар #68 от "Браво":

    Нещо май не си разбрал.
    Английски разбираш ли? Май не.

    Статистиката е за ЦЕНА НА ЖИВОТА по области, а последната колона е покупателна способност.

    Показанията са, че във ВСИЧКИ области цената на живота в Рашка е по- висока, за сметка на по-ниската им покупателна способност.

    Айде сега чиба.

    Коментиран от #71

  • 70 Патриот

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Киро":

    "Средна работна заплата България: 1027 лева (НСИ)
    Средна работна заплата Русия: 924 лева (32000 рубли)"
    По времето на Виденов заплатата на баща ми беше милиони. Не можехме да си купим сирене капиш.
    Са те питам къде частен бизнес дава извън София 1000лв. Нормалната заплата извън табела София е 500-600лв. Ако искаш. два перфектно-говорими езика може и 700-800 да удариш.
    Дай да видим сега какво можем да купим с тези пари в Русия и България.
    Колко литра бензин?
    Колко литра дизел?
    Колко киловата енергия? Интересното е тук, че съм имал сметки, за енергия, които са ми 60% само такси и 40% реално потребление.
    Това са основните компоненти за ценообразуването на всичко останало.
    Капиш?

    Коментиран от #72, #75

  • 71 Браво

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Киро":

    Защо чиба? Липстват ти първите 7 години. То си личи по коментарите ти. Жал ми е за теб.

    Коментиран от #76

  • 72 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #70 от "Патриот":

    на много места извън софия частния бизнес дава над 1000 лева.шофьори в големи камиони над 1000 строители над 1000 среден мениджмънт в повечето заводи над 1000 лева,свободни професии зъболекари,аптекари,адвокати...компютърни специалисти над 1000 лв и т.н. и т.н.в русия освен горивата всичко друго е по-скъпо от българия.тва храна,тва дрехи,тва обувки,тва почивки,тва ресторанти,тва апартаменти,тва коли...за това и руснаците са единствените бягащи бели християни от русия в българия .за последните 20 години са избягали в посока българия около 50 хиляди,а в обратна посока няма ни един!
  • 73 Хохи

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "юрист":

    Ееееее забрави АДИДАС.
    Ти ме радваш ОБИЛНО!!!
    ТА ОТ КАДЕ БЕШЕ ЩЕ ЗАБРАВИХ, това наСЕЛЕно местенце на 6000 години???
  • 74 Хохи

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "юрист":

    Адвокат значи, ноооо НАЙ ВЕРОЯТНО БЕЗРАБОТНА, ФАКТ ПО ЦЕЛ ДЕН ПИШЕШ БИСЕРИ.
    Радваш ме да знаеш.
  • 75 Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Патриот":

    Давам да видим - има си статистика за за цената на живота.

    Айде отвори я и ако знаеш език, ще разбереш!

    Ето, в предишния ми пост съм пратил линк.
    Чети, ако можеш!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Нефтохимик

    0 0 Отговор
    По възрастните служители на "Лукойл", като се пенсионират,остават в България.А всички си купуват имоти у нас и в плановете им също е преселване в БГ.Руснаците
    харесват България,, но не обичат българите.На въпросът ми защо остава в БГ,като се пенсионира,.един руснак на 68 г. с висок пост в Лукойл, ми каза ' ами какво ще правя
    в тази загубена страна ? - имаше пред вид Русия......
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания