19 Октомври, 2017 07:40 1 133 1

Заловиха стрелеца от Мериленд

  • мериленд-
  • стрелба
Заловиха стрелеца от Мериленд - 1
Снимки: БТА/АР

Американската полиция арестува снощи 37-годишен мъж по подозрение в убийство на трима души и нараняване на други трима в два града по източното крайбрежие, предаде Reuters.

Преди това, докато продължаваше издирването му, властите го идентифицираха като Ради Ел Принс, жител на Уилмингтън, щата Делауеър.

Предполага се, че той е прострелял с пистолет или револвер петима служители на фирма за продажба и монтаж на плотове за кухни и бани в град Еджуд, Мериленд. Убил е трима от тях, а после отпътувал с колата си и в Уилмингтън прострелял още един човек, преди да бъде арестуване в Нюарк, Делауеър.

От шерифството в окръг Харфорд, Мериленд, казаха, че Принс има криминално досие. Смята се, че заподозреният е бил служител на атакуваната фирма за оборудване на кухни и бани.

Заловиха стрелеца от Мериленд

За издирването на стрелеца са били мобилизирани служители от две щатски полиции и федерални агенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.