Last news in Fakti

22 Октомври, 2017 00:00 14 961 5

Бордей с нестандартни "момичета"

  • бордей-
  • секс кукла-
  • дортмунд

Клиентите на "Бордол" в Дортмунд могат да избират между 11 кукли с различен ръст, цвят на косата и размер на гърдите

Бордей с нестандартни "момичета" - 1
Снимка: Shutterstock

Германка откри заведение в Дортмунд, което дава на посетителите секс кукли за временно ползване срещу почасово заплащане, съобщи Lenta.ru.

Клиентите на "Бордол" могат да избират между 11 кукли с различен ръст, цвят на косата и размер на гърдите. Една от тях е със синя коса и външност на героиня от японска анимация. Едночасов сеанс със секс кукла струва 80 евро.

По думите на съдържателката Евелин Шварц, в бордея клиентите са различни - от безработни, които живеят на държавни помощи, до съдии. Много от тях идват с жени, които чакат в автомобила, докато мъжете се забавляват с куклите. Около 70 % от посетителите се връщат отново.

На ден една секс кукла има до 12 клиенти, като най-популярната от тях вече е повредена и собственичката е била принудена да я замени с нова.

Евелин поръчва "момичетата си" от производител от Югоизточна Азия, като цената на всяка кукла е около 2 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Искаме и в Полски Тръмбеш

    42 5 Отговор
    Бих купил цветя, бонбони и скъпо шампанско, за да си изкарам готино с някоя полиетиленова тиха любовница! За недоволна, българска, чалгарка-интригантка не бих си харчил паметта на телефона, за да и записвам номера!!!

    Коментиран от #3

  • 2 гощо

    13 0 Отговор
    Аз не разбирам защо не си купиш за вкъщи една а ходиш вбордей и плащаш всеки път!
  • 3 вайййй

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Искаме и в Полски Тръмбеш":

    Шегуваш ли се, чак и кукла...? Все пак тоя свят не върви на добре... Пуснат ли и свободно самообучаващи се киборги роботи, идва ерата на Стар Варс, но роботи срещу хората. Предпочитам една чалгарка, ако ще и силиконови бомби да носи, отколкото и най-реномираната кукла. Каква тръпка ще има в отношения с кукла, пич? Все едно е вместо куче, да си вземеш таматочи и да го галиш по батериите на главата.... Определено ти си част от света, който работи срещу правилното.... За какво са ви тези роботи секс-кукли и други? Единственно при боядисване, заваряне и други отровни процеси е добре да се използуват, понеже не се тровиш ти. Но чак и за секс?
  • 4 Mariec

    3 0 Отговор
    Докато има хора с комплекси(това им е втълпено)наивници,малоумници ихора с пари,винаги ще има такива,които да ги обработват.наистина светът не върви на добре,страшно е ,когатоненормалното се приеме за нормално
  • 5 Гост

    5 0 Отговор
    за 80 евро на час мога да си взема егати куклите, дето и закуска ще ти направят.
Новини по държави: