21 Октомври, 2017 23:31 4 286 3

Най-старата костенурка в света се оказа гей (ВИДЕО)

  • джонатан-
  • костенурка-
  • остров света елена

Джонатан, който е на 186 години, е най-възрастният жител на остров Света Елена

Много хора казват, че с времето откриват неподозирани тайни за партньорите си, но рядко изненадите са толкова големи като за Джонатан - най-възрастната костенурка в света, който имаше връзка с Фредерика от 26 години, съобщи в. Daily mail.

Едва неотдавна ветеринари разбраха, че Фредерика всъщност е Фредерик, въпреки редовните любовни сесии с Джонатан от 1991 г.

Джонатан, който е на 186 години, е най-възрастният жител на остров Света Елена. Той пристига там 30-годишен като подарък за губернатора.

Любовта му с Фредерика разцъфна и двамата редовно се забавляваха всеки уикенд, но нямаха поколение. Чак сега, три десетилетия след началото на връзката им, стана ясно защо.

Миналата година законопроект да бъдат разрешени еднополовите бракове на острова беше оттеглен заради общественото неодобрение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Див провинциалист

    30 1 Отговор
    Дърт пе.....аст.

    Коментиран от #2

  • 2 Сульо

    23 4 Отговор

    До коментар #1 от "Див провинциалист":

    И то бая дърт 186 г. Щом и костенурките се европеизираха...
    Ма то пък евроатлантическите ценности...щом чак и костенурките застигнаха...
  • 3 Фриман

    15 0 Отговор
    Леле, скоро и те ще правят гей паради.