Last news in Fakti

22 Октомври, 2017 21:12 2 501 24

Ердоган: САЩ не са цивилизована страна

  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • сащ

Турският президент защити своите охранители

Президентът на Турция Реджеп Ердоган отправи критики към властите в САЩ, заради обвиненията срещу неговите охранители, съобщи ДПА.

По време на посещението на Ердоган във Вашингтон през май, неговите охранители участваха в сблъсъци с група протестиращи, които се обявиха срещу политиката на президента.

В резултат на това американските власти издадоха заповед за арест за 13 от охранителите на Ердоган.

„Щом заповедите за арест на 13 бодигардове са издадени в страна, където съм отишъл по покана, за жалост не мога да окачествя тази страна като цивилизована“, заяви турският президент.

Американските власти преустановиха издаването на визи за турски граждани, след ареста на служители от техните дипломатически мисии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станислав

    24 21 Отговор
    Тоя смешник да не смята, че е отишъл в САЩ, за да прави, каквото си поиска там (бодигардовете му нападнаха протестиращите пред турското посолство по негово нареждане - да се благодари, че американските власти не са обвинили и него)?! Това не му е Турция!

    Коментиран от #8, #10

  • 2 НЕ Е ТАКА

    12 13 Отговор
    Това се нарича - бързо поставяне на място !!!
  • 3 юрист

    19 25 Отговор
    Хахаха- то пък ИСЛЯМСКА турция, в която над 97% от населението сте консервативни ислямисти, е демокрация, така ли?:D Ислямът и демокрацията са две противоположни и несъвместими понятия, а ердухан използва думата “демокрация“ в подкрепа на ислямистките си теократични щения:) Ми направете я най- накрая турция действащ ШЕРИАТ - СУЛТАНАТ, начело със султан ердухан и да мирясате- това си зависи от вас:) Сащ само спряха да издават визи, и ислямистът ердухан и икономиката на пуйката забуксуваха, лирата се срина катастрофално, пробва да се задържи, но не успя и т.н.:) Ако пък сащ поставят в НАТО въпроса за невъзможността на турските с-300 да са съвместими с натовските стандарти и поради ред причини от поведението на турция поиска изключването й от НАТО, турската “самостоятелна“ икономика директно изпада в ступор- няма да има даже командно дишане:D

    Коментиран от #4, #9, #12, #13

  • 4 Зъ гъзъ

    19 10 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Извинявай скъпа, ти в коя стая беше? Между Хитлер и Наполеон ли?
  • 5 Кики

    27 8 Отговор
    Ердогане, ами аз, това се опитвам от години да им го обясня, че не са цивилизована страна. Те са войнствена страна изповядваща идеологията РЕКЕТИЗЪМ и САНКЦИОНИЗЪМ!
  • 6 Барчо

    24 5 Отговор
    Краварите със своята политика на непрекъснато настъпление и безцеремонна доминация над всичко останало извън континента ще се закопаят. Изпуснат ли Турция ще я последват и други, които за сега търпят васалско-робското си положение.
    Турските служби са арестували Турски гражданин, работещ в тяхното посолство и технически имат право на това. Краварския отговор е да спрът издаването на визи на абсолютно невинни турски граждани нямащи нищо общо със службите извършили ареста. А кажете думата оприличаващо краварското действие. Наказваш невинен, защото не можеш да накажеш виновния, оти не е мрътъв Лъв!!! Думичката е държавен тероризъм и изнудване. За охранителите сигурно са прави. Поканен си на разговори, а не да раздаваш юмруци. А краварите не е трябвало да организират размирицата за да предизвикат тази реакция.
  • 7 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    17 5 Отговор
    Хахахах и тоя ги нарита за пореден път хахаха ама на сърце ми е Ким Чен Ир хаха направо ги прави сами да си говорят макдоналдската раса и да са напикават на сън хахаххаах
  • 8 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Станислав":

    Ердоган показва докъде ше се разпростира новата империя хахахах до аляска хахахах
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хасан

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "Станислав":

    Не си праяв..по принцип страната домакин е длъжна да осугури охрана на чужд лидер и в случая имаме провокация...там сигурно целта беше някой луд да се доближи повече и да се организира покушение..като Кенеди..но плана не проработи
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хасан

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Според теб излиза че целия свят безусловни да се подчинява на Сащ..?е защо? Защо светът се отърва от Хитлер тогава?? На тоя свят не трябва да има само един цвят..нека да е пъстър..да има турско синьо,руско червено,българско бяло,червено ,зелено....
  • 13 Хасан

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Според теб излиза че целия свят безусловни да се подчинява на Сащ..?е защо? Защо светът се отърва от Хитлер тогава?? На тоя свят не трябва да има само един цвят..нека да е пъстър..да има турско синьо,руско червено,българско бяло,червено ,зелено....
  • 14 стоян георгиев

    5 11 Отговор
    сащ не са демократични европа също ...и кои са демократични бе ердоганчо ?
  • 15 Пазарен Либерализатор

    3 7 Отговор
    В Анадолската област са най-цивилизованите ибрици. САЩ са примати, още ходят с мокасини от нещавена бизонска кожа.
  • 16 наблюдател

    8 10 Отговор
    Ха ха тъпия ибрик го сложиха на място.
    Първо Путин го нарита,после го изгониха от Холандия и Германия да не си прави султанската агитация.Сега и САЩ му ударха един хубав шут в задните части.
    Ще гледаме още шоу с този клоун,който се мисли за султан.
  • 17 КИМ

    8 4 Отговор
    Към Ердоган.Ти сега ли разбра че САЩ е империята на злото.Вземи пример от КНДР.Напусни травестити коя блок НАТО и стой по близо до Русия и Иран че нашите ракети вече стигат и до Истанбул не само до САЩ.
  • 18 Хохи

    15 3 Отговор
    Едно НОРМАЛНО НЕЩО ДА КАЖЕ ТОЯ ОЛИГОФРЕН, те тука позна че САЩ НЕ СА ЦИВИЛИЗОВАНИ

    МНОГО ВЯРНО, ХАРЕСВА МИ.
    Браво
  • 19 112

    3 8 Отговор
    Колко показателни са коментарите, че русофилките са и тюркофили - т.е. национални предатели и по двете възможни линии! Нали сега султана и малкият орк са "приятели"........

    Коментиран от #23

  • 20 Хасан

    6 1 Отговор
    Запада просто е двуличник...Прави ембарго и кара България да не изнася за Русия консерви и сирене ,но в Русия си има все още Макдоналдс,продават се БМВ та,даже в Крим Сименс прави електроцентрала....но ние трябва да се съобразяваме с ембаргото

    Коментиран от #21

  • 21 диди

    1 4 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан":

    Грешиш.Сименс ги направи за Русия,като е вписано в договора,че няма да се изнасят за Крим.Това беше условие.Сега Сименс иска да ги съди,доколкото съм информирана.Американците са прави спрямо биячите на Ердоган,колкото и да ги клевети.Това му качество е характерно за него,навсякъде си оля пътеките.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: