Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 10:42 2 317 9

Руски депутат загина след скок от батут

  • русия-
  • батут-
  • депутат

Депутатът Сергей Попович от Турухански район в Русия е загинал след скок на батут. Инцидентът е станал в развлекателен център в Красноярск, съобщи "Марица".

Политикът е отишъл там заедно със съпругата и детето си. 54-годишният Попович скачал на батут и изпълнявал акробатични трикове. По време на един от тях, мъжът паднал и си счупил гръбнака.

Оказана му е медицинска помощ, но е починал на място, съобщават руските издания. Сергей Попович е бил депутат през 2015 г. Най-вероятно той е намерил смъртта си, след като е скочил по неправилен начин върху съоръжението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    10 10 Отговор
    След забрана на уличните протести и опозиция в руската "Дума",идва ред и на батутите.

    Коментиран от #4

  • 2 Барчо

    14 4 Отговор
    Гледах клипа със скока. Той не е скачал на батута, а ясно се вижда, че скача от средната червена височина в големия басейн с изрезките от дунапрен. Приземява се сгънат върху главата си и си чупи гръбнака. Първите няколко минути никой не се интересува, но след като не излиза вече се започва.
    Чудя се защо зори една елементарна новина да не може да се напише точно и професионално.

    Коментиран от #3

  • 3 Барчо

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Барчо":

    Даже на публикуваната тук снимка се вижда очертанието на фигурата откъде ще скочи и то не е на батут!!!
  • 4 Барчо

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Протестите не са забранени. Дадено е разрешение къде да се проведат, а те се провеждат на друго място. Там е проблема. Има събиране с вот "за" и събиране с вот"против" в един и същи ден и в един и същ час. Едните на едно място, другите на друго. Така е и в "демократична" Америка. И едните са охранявани от полицията и другите, но на различни места. Иначе като се съберат на едно място двете агитки, всички знаем какво меле се получава.

    Коментиран от #9

  • 5 смотан путин

    10 11 Отговор
    Страхотна медицинска помощ имат в Русия и то за депутат ! Щом не могат да спасят живота на човек с прекъснат гр. стълб какво ли става с обикновения руснак ? Сигурно умира от апендецит?

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Kcaniba

    8 6 Отговор

    До коментар #5 от "смотан путин":

    Ало , мушмул, трай малко ба.
    Манипулиранн с факти в статията и бездушни гамени в коментите.
  • 7 Бай хой

    11 6 Отговор

    До коментар #5 от "смотан путин":

    Комплекси ли избиваш тук? Нещестни случаи и инциденти се случват по целия свят.

    Къде си чул да е спасен някой с прекъснат гръбначен мозък?

    Вярно че някои тук вегетатират и без централен мозък но това е една друга тема.
  • 8 Кики

    9 3 Отговор
    Неприятен инцидент. Трябва, обаче да сме наясно, че във всяка една секунда, на всеки човек може да му свърши приказката... за съжаление.
  • 9 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    Ще ти припомня нещо което явно ти се изплъзва от полезрението:В България като членка на ЕС и практикуваща Европейско законодателство протестните митинги се провеждат на жълтите павета или по централните столични булеварди,докато в Русия ПУТИНОВАТА УПРАВА издава разрешение за протестни митинги В ПОКРАЙНИНИТЕ НА МОСКВА,А НАЙ-ДОБРЕ И ИЗВЪН ГРАДА.Естествено контрамитингуващите пък получават всички екстри в сърцето на руската столица,за да се чуе тяхното "категорично ДА"...на управленските безобразия!Оставям ти да си прецениш това фрапираща подробност ли е ,или "несъществен факт".Успокояващото в случая/поне за тебе/ е,че двете агитки няма как да се срещнат,което е "особено благоприятно" за руския национален мир и спокойствие.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания