26 Октомври, 2017 09:44 2 871 57

НАТО с първи крачки към сближаване с Русия

  • нато-
  • русия-
  • генерал петър павел-
  • москва

Алиансът обмисля промени в командната си структура

НАТО с първи крачки към сближаване с Русия - 1
Снимка: Shutterstock

НАТО възнамерява да приеме окончателни решения относно измененията на своята командна структура през февруари догодина, съобщи пред журналисти във Вашингтон председателят на Военния комитет на алианса, чешкият генерал Петър Павел, цитиран от Reuters.

Той бе помолен да коментира публикация във в. The Wall Street Journal, в която се говори за намерението на НАТО да създаде две нови командвания заради заплахи от страна на Русия. В отговор Павел, който е на посещение в САЩ, каза, че през последните две десетилетия числеността на персонала в командните структури на пакта е била съкратена от 23 000 до около 7 хиляди души. Това равнище е "достатъчно за мирно време", посочи чехът.

Сега, продължи той, НАТО стигна до извода, че в нашата командна структура "има недостатъци, които се проявяват в период на кризи и особено по време на въоръжени конфликти".

"Тези недостатъци бяха разкрити, хората, осъществяващи стратегическото командване, представиха своите възгледи за функционирането на модела на командната структура на НАТО. Тези идеи бяха обсъдени отначало с висшите военачалници. После ще бъдат представени на министрите на отбраната. Докато те не ги съгласуват, ще бъде преждевременно да се разсъждава за някакви конкретни обекти", подчерта Павел.

НАТО с първи крачки към сближаване с Русия
Снимка: Shutterstock

Според него по-нататъшното развитие на ситуацията в тази област зависи и от "политическата воля". "Решение по окончателните варианти се очаква на срещата на министрите на отбраната, насрочена за 18 февруари", каза в заключение Павел.

Натовският шеф констатира също така, че алиансът и Русия са успели да направят първите крачки към възстановяване на отношенията си. Той увери, че в Брюксел са настроени за възстановяване на политическите и военните връзки с Москва, които и досега не са били напълно прекъснати.

НАТО с първи крачки към сближаване с Русия
Снимка: БТА/АР

"Смятам, че сме достигнали този първоначален стадий, вече са установени такива първоначални отношения, които ни позволяват да организираме от време на време телефонни разговори и срещи лице в лице по военни въпроси, за да подготвяме дискусията на политическо ниво", подчерта генералът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    8 33 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: "Смятам, че сме достигнали този първоначален стадий, вече са установени такива първоначални отношения, които ни позволяват да организираме от време на време телефонни разговори и срещи лице в лице по военни въпроси, за да подготвяме дискусията на политическо ниво", подчерта генералът...“ Ами сега? Какво ще правят руските тролове, които постоянно пропагандираха против НАТО и че русия ще унищожи всички държави от НАТО , а? :D Малиии- НАТО изяде хляба на руските тролове с това изявление:D Време е троловете да се ограничат до храчене само върху България, като държава - член на НАТО от 14 години;) Ахахахаха- потънаха им гемиите:)

    Коментиран от #2, #3, #5, #6

  • 2 Да го кажем направо

    24 7 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Какво ще правят подлогите на Козяк?,,,още една партенка от НПО програмата отпада..--нали точно НАТО ни "защитава от руската агресия""...Как сега ще се правиш на умна с чл.5 от натовският договор???

    Коментиран от #4

  • 3 Ьььььь

    20 7 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Що застреляхте Кенеди ма?
  • 4 юрист

    7 29 Отговор

    До коментар #2 от "Да го кажем направо":

    В статията е описано много точно - НАТО ПОДАВА РЪКА НА РУСИЯ, А НЕ ОБРАТНОТО! Руските тролове какво ще кажат по въпроса, м? ;) И сега, когато НАТО ВЕЧЕ НЕ ВИ Е ВРАГ, КОГО ЩЕ ПЛЮЕТЕ, руски абезянки?:D КОЙ Е НОВИЯТ ВОЕНЕН ВРАГ НА РУСИЯ- ИЗВЪНЗЕМНИТЕ , ЛИ? Ахахахаах:D РУСИЯ И РУСКИЯТ “СВЯТ“ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ БЕЗ НАЛИЧЕН ВОЕНЕН ВРАГ, КОГОТО ДА ОПЛЮВАТЕ! Искала мир русия, а? ;) Пусти сопи за всички войнолюбиви идиоти по всичките земни кълбета- от владивосток до Лисабон:D

    Коментиран от #7

  • 5 Пецата

    23 6 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Ми тогава защо да седим в НАТО? Само да им даваме безплатни бази?
    Или мъжете ни да отиват зян в Афганистан само заради алсността на америте?
    Аййййй с....р

    Коментиран от #8

  • 6 Гост✓

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Дългото състоянието на абсистенция, е причината за отключване на хистрионно личностово разстройство поява на пертрубация, маразъм и напреднал стадии деменция. Обстинацията е първо-причината, за твоята десоциализацията в обществото. Кабалистиката е доразвила трансценденталното в теб, и е предизвикала бифуркация на полу- човек, полу- бог придобил чертите на долихоцефал.
    Определено към теб ще има интерес, от хора занимаващи се с ноология.
  • 7 А стига бе...

    17 5 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    Кой е военноблюеца бе юристе--айде да сравним--искаш ли троле?????
  • 8 юрист

    7 22 Отговор

    До коментар #5 от "Пецата":

    Ми тогава що русия не си оттегли троловете от българския мейнстрийм, защо деца от смесени българоруски бракове пропагандират, че за един ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН русия трябвало да стои на 1во място- НАД БЪЛГАРИЯ? В България основното население сме хората от етноса българи- над 85% от населението и нашите двама родители са етнически българи, а не българин, женен за рускиня от коми! За това за нас БЪЛГАРИЯ Е НА 1ВО МЯСТО , НАД РУСИЯ, А НЕ ОБРАТНОТО! Останалите са малцинство в България, а не мнозинството на тази държава! И това малцинство ОТБЛЪСКВА всеки нормален българин от себе си, защото изисква от него да постави в сърцето му русия на 1во място , над България! КОГА БЪЛГАРИН Е ИЗИСКВАЛ ТАКОВА НЕЩО ОТ РУСНАК, А? НИКОГА! А защо тогава онова малцинство иска такова нещо от българите в България? Защото се опитва да провежда РУСКА АСИМИЛАЦИОННА ПОЛИТИКА спрямо етническите българи в България, но номерата им НИКОГА няма да минат!

    Коментиран от #12

  • 9 onq s konq

    5 6 Отговор
    Подлото НАТО начело със САЩ омайват Русия ,че като ударят СК да нямат неприятности с нея.После пак ще продължат да трупат войски покрай руските граници.Затова и точно сега е момента Путин да поиска военен пакт с НАТО,но ПОД НЕГОВО КОМАНДВАНЕ както по време на Варшавския договор!
  • 10 юрист

    6 17 Отговор
    До горните коментатори с коментари № 2,3,5,6,7- АКО СТЕ БЪЛГАРИ, НАПИШЕТЕ,ЧЕ ПОСТАВЯТЕ В ЖИВОТА СИ БЪЛГАРИЯ НА 1ВО МЯСТО, НАД РУСИЯ. Ако не го напишете, така доказвате, че или сте руснаци- руски тролове, или сте деца от смесен рускобългарски брак и поради причината, че имате две родини, не можете да напишете такова нещо! КОЙ ОТ ВАС Е ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН и живеете ли единствено в България или драскотите от русия , а?

    Коментиран от #18

  • 11 Диди

    4 16 Отговор
    Същото обръщение си писъл и друг път към юристката.Във постоянно транс състояние ли се намираш?
    Човек,когато не знае как да си помогне,започва с обиди.

    Коментиран от #14

  • 12 Пецата

    12 4 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Ми тогава защо НПО-тата не спрът да плащат на тролове и фондации -които защитават чужди интереси-но не и на Българина--даже циганите са им по-на душа от нас...--и това за плащанията е доказано!!!!
  • 13 юрист

    6 15 Отговор
    Опааа- в руския коневръз настъпи ГРОБНО МЪЛЧАНИЕ и НИТО ЕДИН от коментаторите, публикували коментари № 2,3, 5,6,7 и 9, не се обозначи като ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН, ЖИВЕЕЩ САМО В БЪЛГАРИЯ, а всички ЗАЕДНО пишете българофобски коментари, целящи внушението, че уж, видите ли, масово БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ са против членството на България в НАТО и искат излизането на България от НАТО:D Ахахаха- смешни хорица, вие какво си мислите- че можете безпроблемно да скриете руското си гражданство или руският си етнос и да минавате за недоволни българи от членството на България в НАТО, ли?:D Пред други българи може да ви минават номерата, но всеки юрист има начин и средства да ви разпознае- етнос и гражданство не се скриват така лесно, както вие си мислите:D

    Коментиран от #22, #24

  • 14 Диди

    1 13 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    Писаното от мен е до пост 6.

    Коментиран от #16

  • 15 ЧубакаАка

    16 2 Отговор
    Сега НАТО ще ни пази от марсиянците,сега очакваме първа вноска за противолазарен щит в космоса над България.
  • 16 юрист

    4 15 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    Диди, този трол повтаря многократно едни и същи глупости, като си въобразява, че така е много и интересен:) Все едно аз да напиша “ Онтогенезата е кратко повторение на основните етапи на филогенезата и за това интелекта на руските тролове е в перманентно състояние на клинична смърт“:) Нито имат интелектуалният потенциал да го разберат, нито пък е удобно за господарите им да се появяват такива коментари:)
  • 17 Чао нато

    13 3 Отговор
    Какво сближаване търсят НАТО, като мъж с мъж ли изкрено и личо,че това е по тяхната част.Армия от п€д@ли и убийци на жени,деца и не въоръжени.Разпадате се......

    Коментиран от #19

  • 18 Да го кажем направо

    27 4 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Аз защитавам Българските интереси-които са в разрез със американските амбиции и се препокриват донякъде със руските интереси-факт. Точно затова и русофилството е все по-популярно в България. Сега разбра ли-по-простичко няма как да ти се обясни.

    Коментиран от #20, #21

  • 19 юрист

    4 15 Отговор

    До коментар #17 от "Чао нато":

    Онтогенезата е кратко повторение на основните етапи на филогенезата и поради този генезис интелекта на руските тролове е в перманентно състояние на клинична смърт:) Направете нещо хубаво за себе си и си сменете руският чип с български- доказано е във времето, че българите сме гъвкав и жизнен етнос, който е оцелявал и живял във всякакви условия и се е запазил като генотип почти неизменен, въпреки 5 вековното османско владичество.
  • 20 юрист

    4 17 Отговор

    До коментар #18 от "Да го кажем направо":

    ПРЕДИ да защитаваш българските държавни интереси, би ли обяснил КОЙ ти е казал какво ТОЧНО съдържат те? Това, което си мислиш, че са българските интереси, дали се покрива с ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ български държавни интереси, м? Кога точно, как и защо държавата България има нужда от руска асимилация на българското самосъзнание на етническите българи, които я населяват? Защо приемаш за даденост руската опорна точка, че България била “болонката“ на сащ? Ако си българин, защо не си вдигнеш главата и не кажеш- поставям България НАД русия, защото съм българин и мен ме интересува добруването на МОЯТА държава България! НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ- ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ, а интересът на Р. България е да има подходяща ОТБРАНА СРЕЩУ НАСОЧЕНИТЕ РУСКИ РАКЕТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИМ. Тази отбрана ни я дава НАТО! АКО БЪЛГАРИЯ НЕ БЕШЕ ЧЛЕН НА НАТО, тези ракети щяха да влязат в употреба и да бъдат изстреляни срещу България, просто ей така- за да може руснаците ясно да ни покажат, че могат да смачкат малка България и да ни владеят- това минавало ли ти е през ума?

    Коментиран от #23, #26

  • 21 юрист

    4 15 Отговор

    До коментар #18 от "Да го кажем направо":

    “...Публикувано във факти.бг: Аз защитавам Българските интереси.... и се препокриват донякъде със руските интереси-факт...“ Моляяяяя? Русия е енергоизносител, а България е енерговносител- как точно ни се припокриват интересите, след като България има интерес руснаците да ни продават петрол и газ на възможно най- ниски цени, а русия има интерес да ни продава горивата си на възможно най- скъпите цени? Къде тук е “фактът“, а?! КЪДЕ ИМА ПРИПОКРИВАНЕ на интереси?!
  • 22 Различен

    15 2 Отговор

    До коментар #13 от "юрист":

    Каке, ти от сабахатлям ли си почнала пак с простотиите??
    Защо ако някой има добро отношение към Русия и негативно спрямо ФАЩ трябва непременно да е Българофоб и русофил??
    Защо разглеждаш нещата само едностранно??
    Не може ли: Винаги с Европа и никога против Русия??

    Коментиран от #25

  • 23 Различен

    14 4 Отговор

    До коментар #20 от "юрист":

    За амнайсти път!
    Искам доказателства за насочени ракети от Русия срещу България!
    Снимки, изказвания на руски високопоставени лица, на Путин и т.н.н..
    Иначе си обикновена лъжкиня и манипулатор на общественото съзнание, което е наказуемо!
  • 24 Хасан

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "юрист":

    Защо толкова мразиш руснаците??? Ние да ..щото сме воювали и сме губили...много тюркски народи са асимилирани от тях..но ти като българка защо???

    Коментиран от #27

  • 25 юрист

    4 13 Отговор

    До коментар #22 от "Различен":

    “...Публикувано във факти.бг: Не може ли: Винаги с Европа и никога против Русия??...“ Така ли? А ЗАЩО НИКОГА ПРОТИВ РУСИЯ? Я ми кажи как точно ще съвместиш двата различни държавни интереса- българският и руският, по отношение на продажбата на руски стратегически суровини- петрол и газ - в България? Я ми ги напиши тези неща, защото търговското и облигационно право все още не са измислили как точно да удовлетворят на 100% искането на 1ви контрагент- енергоизносител- русия- за максимално високи продажни цени на руския газ и искането на България като купувач по същата сделка да купи същият газ от русия на максимално ниски цени? Ти какви ги пишеш?! Защо искаш България да плаща максималните руски цени за покупка на руски газ? Защо искаш българските пенсионери да плащат цени за руски газ, които бяха ОСЕМ ГОДИНИ над 2,5 пъти по-високи за българските пенсионери, отколкото за германските пенсионери? Кой те излъга,че купувачът в тази сделка е длъжен да ближе 4 буквието на продавача и да се съгласява безкритично с всичките му условия- русия ли те излъга?

    Коментиран от #28

  • 26 Да го кажем направо

    11 4 Отговор

    До коментар #20 от "юрист":

    Е тука за пореден път потвърди,че наистина си трол-хахо...рядко срещано явление-но в последно време НПО-тата ви пийнаха мозъците. Направо къртиш..DDDDDDD
  • 27 юрист

    6 11 Отговор

    До коментар #24 от "Хасан":

    “...Публикувано във факти.бг: .но ти като българка защо???...“ Прочети мой коментар № 8 и ще разбереш причината. Ти лично би ли посочил кога етнически българин- български гражданин, е писал в турските сайтове, че турците трябва да поставят русия над турция; да се представя за турчин и да внушава, че турция трябва да излезе от НАТО, защото е недоволен от НАТО- и то при положение, че сащ плаща наем за базата в Инджирлик; че турците трябва да поставяте на 1во място в сърцата си не турция- вашата родина, а русия? Ха сега ти се постави на мое място и ми кажи ти като турчин как точно ще реагираш, ако прочетеш такива неща в турски сайт? Нали разбираш, че тук изобщо не става въпрос за търговия, а за бърничкане дълбоко в сърцето на един човек- неговото самосъзнание и смачкване на любовта му към държавата, която е негова Родина, изтриване на тази любов и влагане в сърцето му на любов към една ЧУЖДА държава! Това се нарича АСИМИЛАЦИЯ и точно турците сте много чувствителни за това....

    Коментиран от #32

  • 28 Различен

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "юрист":

    Уважаема, не усещате ли колко сте елементарна??
    Договорите се сключват от определени лица. Факт!
    Когато не са изпратени подходящите хора се получава така. Казва се търговия. Продавача иска много, купувача малко да плати и някъде по средата си стискат ръцете!
    Това е при нормални човешки взаимоотношения!
    Къде виждате нормални при отношенията ни с Русия???
    От най-близка и братска държава, след 89 година я обявяваме за враг номер 1 на България. Какво очаквате да направят те?? Да ни правят подаръци, както са правели преди и правят и днес за близките им държави??
    Можете ли да ми кажете за 29 години вярна служба на ФАЩ, какво са ни подарили те??? Аз ще ви напиша, за 45 години, няколко неща, които ни е подарила Русия!

    Коментиран от #30

  • 29 ЧЕСТНО

    9 2 Отговор
    НИ РАКЕТИТЕ ИМ РАКЕТИ НИ ТАНКОВЕТЕ ТАНКОВЕ НИ ПОДВОДНИЦИТЕ ИМ МЯЗЪТ НА СТОКА НИ БОЙНАТА ИМ АВИАЦИЯ Е КОНКУРЕНТНА НА УШАНКИТЕ . СЯ ГЛЕДАТ ПАК ДА ГИ ПРИСПЯТ И ОМАГЬОСЪТ КЪТ ПРИ ГОРБАЧОВ ЧЕ БЕЛКИМ ГИ НАСТИГНАТ ТЕХНОЛОГИЧНО ЧЕ СА СТО ГОДИНИ НАЗАД.
  • 30 юрист

    4 12 Отговор

    До коментар #28 от "Различен":

    “...Публикувано във факти.бг: Договорите се сключват от определени лица...“ КОИ договори? Вие какво ТОЧНО разбирате от сключване на МЕЖДУНАРОДНИ договори? Тези лица не са ли овластени да подпишат един договор, в какво качество го подписват- в качеството си само на граждани или в качеството си на изпълнителни директори на търговски дружества, или в качеството си на министри на държави? Тцъ, тцъ, тцъ- сега взехте да “разнищвате“ и търговското и облигационно право, само, че не е ясно в позицията на какво лице- на професор по търговско/ облигационно право ли, на човек, непритежаващ специално университетско образование по тези правни дисциплини ли, или като защитник на руските държавни интереси;)

    Коментиран от #31, #37

  • 31 Различен

    9 5 Отговор

    До коментар #30 от "юрист":

    Не ми пишете глупости, а ми отговорете на въпросите!
    Ако не можете, то поне замълчете!

    Коментиран от #33

  • 32 Хасан

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "юрист":

    В интерес на истината в Турция има много проруски и евроазиатски партии,журналисти,културни дейци...пълно е.. бивши леви или конунистически партии...те свободно излизат на екрана клеветят Нато и искат Турция да влезе в евразия...

    Коментиран от #35

  • 33 юрист

    5 9 Отговор

    До коментар #31 от "Различен":

    Това, което считате за “глупости“, се нарича правна дисциплина “ Договорно право“:) Ако не знаете какво значи- бегом в юф на СУ при проф. Герджиков да Ви го обясни:) Що се отнася до другото- БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕМИЕР потвърди това, което съм написала. Аз съм българска гражданка и се подчинявам на БЪЛГАРСКИТЕ закони, съгласно които България има премиер и неговите изявления имат своята политическа тежест. “Ако стане война, руските ракети са насочени към България, заяви Борисов Дневник, 09:28, 18 сеп 17, “
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/09/18/3043610_ako_stane_voina_ruskite_raketi_sa_nasocheni_kum/ И да Ви предупредя, че НЕ ВЯРВАМ на нито едно руско политическо лице от държавното управление на русия, а като бг. гражданка считам, че българският премиер в качеството си на български гражданин няма защо да лъже останалите бг. граждани, дори да е б.б.

    Коментиран от #36

  • 34 Хасан

    4 5 Отговор
    Аз лично не обичам Русия но съм фен на водката и рускините...но все пак поне за България е направила много...индустрия,промишленост...ей го Турция съюзник с Запада ..плаща си да й направят атомна централа и те пак не правят..друг е въпроса че руснаците в отношенията си никога не те гледат на равнопоставен ...и си отмъщават рано или късно
  • 35 юрист

    4 11 Отговор

    До коментар #32 от "Хасан":

    Да, възможно е, но нито един от тях не ви бърничка из сърцата и не ви изнудва или принуждава да премахнете турското си самосъзнание и да приемете, че сте длъжни да се “пишете“ за руснаци, понеже имате общи корени с руските тюрки, нали? Никой не ви насилва да се откажете да защитавате интересите на турция и да поставяте защитата на руските държавни интереси над защитата на турските държавни интереси - това, което вече над 3 календарни години се случва във всички бг. форуми и сайтове- дори налазиха и “Правен свят“- специализирания бг. сайт за юристи!
  • 36 Различен

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "юрист":

    Аз пък точно на Б.Б. не вярвам, ама изобщо. Този човек два пъти не е казал нещо еднакво.
    Не ми отговори на въпросите! Какво ни подари ФАЩ освен "демокрация"!

    Коментиран от #38

  • 37 Различен

    8 3 Отговор

    До коментар #30 от "юрист":

    Айде пак простотии.
    Договорите за доставка на природен газ и нефт са договори между ФИРМИ, а не между държави! За какво международно право говорите?? Я се върнете в трети клас!
    А за търговските договори претендирам, че разбирам. Може би, защото с това се занимавам!

    Коментиран от #39, #40

  • 38 юрист

    3 10 Отговор

    До коментар #36 от "Различен":

    Дали вярваш или не, си е твоя работа! Поиска ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВЕН ОРГАН- ДАДОХ ТИ ГО! а сега си гледай работата! Считам, че съм права и ти ДОКАЗАХ, че БЪЛГАРСКИ ВИСШ ПОЛИТИК, КОЙТО Е НА ВЪРХА В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА Р. БЪЛГАРИЯ, ЗАЯВЯВА ЯСНО, ЧЕ РУСКИТЕ РАКЕТИ В КРИМ СА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ- това е положението, ТОВА СА ФАКТИТЕ, а ти- както щеш, така си го разбирай- не мога да те мисля...
  • 39 юрист

    1 11 Отговор

    До коментар #37 от "Различен":

    “...Публикувано във факти.бг: Договорите за доставка на природен газ и нефт са договори между ФИРМИ, а не между държави!“ Само, че - ИМА ПРЕЮДИЦИАЛЕН ФАКТ ЗА ПОДПИСВАНЕТО ИМ- ДВУСТРАННА МЕЖДУНАРОДНОПРАВНА СПОГОДБА между България и русия за доставка на руски газ в България. ВСИЧКИ договори между търговските дружества, са длъжни да я приемат за първоначален РАМКОВ писмен договор и са длъжни да се съобразяват с нея.
  • 40 юрист

    1 11 Отговор

    До коментар #37 от "Различен":

    Видно е, че НЕ СЕ занимавате със сключване на договори между българско и руско търговско дружества, чиито принципали са българската и руската държава:) Не се пънете излишно- не си струва да се правите на човек, който разбира от сключване на договори специално в сферата на енергетиката:) И без това съпругът ми ще ви води курса - на всички държавни служители от МЕ , та- начинанието Ви е безсмислено:)

    Коментиран от #41

  • 41 Различен

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "юрист":

    Това което изкарва съпруга ти за месец, аз го изкарвам за един ден. Та не е лошо ТОЙ да дойде на курс при мен!

    Коментиран от #42, #43

  • 42 юрист

    2 10 Отговор

    До коментар #41 от "Различен":

    Тцъ- ТИ ще ходиш на курс при него, не той при теб:) ТОЙ ще те изпитва, не ти него! Виж сега- като проруски ориентиран държавен служител, може и да не си избран за този курс- той не е за всички държавни служители в МЕ:)

    Коментиран от #45

  • 43 юрист

    2 10 Отговор

    До коментар #41 от "Различен":

    “...Публикувано във факти.бг: Това което изкарва съпруга ти за месец, аз го изкарвам за един ден....“Хахаха- посочи приблизителна цифра в евро, да видим дали е истина или не:) И така- какъв ти е хонорара/ не заплататата по трудово правоотношение;)/ на ден?:) Ти напиши, а аз ще ти отговоря дали твърдението ти е истина или не е :)
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Различен

    8 3 Отговор

    До коментар #42 от "юрист":

    Мале, колко си елементарна.
    Аз съм в частния бизнес от 91 година. Не той, а аз трябва да му преподавам, как се прави бизнес. От експерти, като него, България е на този хал. То си има и поговорка за това: "Когато си некадърен и не можеш да направиш нещо, отиваш и почваш да учиш, как другите да го правят!"
    Хайде със здраве. Трябва и малко работа да свърша, а не само да се дракам със стари моми тук!

    Коментиран от #49, #53

  • 46 стоян георгиев

    3 13 Отговор
    нормално е да искаме сближаване особено след като върнат крим и донбас на украина и абхазия и южна осетия на грузия.до тогава обаче ще си останат пожелания приказките на този и онзи,а руснаците ще ядат нутрии и ще преглъщат с лосион за баня!
  • 47 Хасан

    0 7 Отговор
    Имаме с тебе нещо общо...без да съм етнически българин аз съм си бил против панславянизма...това е една идеология която има за цел да прокарва руски интереси в Източна Европа...нека българина да си бъде българин ..да си таче своето ..но все пак да не прави мене ”възроден българин”...ако има нужда от човешки материал то ромите бол
  • 48 Хасан

    2 7 Отговор
    Юристката е като енциклопедия..уважавам си я..и ми харесва как правно и интелегентно си защитава своята българщина ..браво..

    Коментиран от #50

  • 49 юрист

    2 11 Отговор

    До коментар #45 от "Различен":

    Уффф- само ти ли не разбра, че той е докторант по киберсигурност? Не знам колко е чистият ти профит месечно от твоя бизнес- ако е в горната граница между 8-10 К лева- значи сте на едно ниво финансово със съпруга ми:)
  • 50 tost

    10 4 Отговор

    До коментар #48 от "Хасан":

    Ти изобщо сигурен ли си,че юристката е българка? Що аз съм убеден че не е.

    Коментиран от #51, #55

  • 51 юрист

    2 9 Отговор

    До коментар #50 от "tost":

    Хахаха- турчинът ме разпозна, че съм българка, а руските тролове не искате да видите този очеизваждащ факт- хахахаха:D:D:D

    Коментиран от #54

  • 52 Хасан

    1 5 Отговор
    Ами какво значение има кой какъв е..хора сме си....тя си има свои идеали,мироглед и си защитава
  • 53 кака Кури

    2 6 Отговор

    До коментар #45 от "Различен":

    Ти ли си бе баце Георги Гергов ? Ми така кажи бре :)
  • 54 Гост✓

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "юрист":

    Паднаха борци безчет
    за народа наш любим,
    Майко, дай ни мъжка сила
    пътя им да продължим
    Дружно братя българи,
    с нас Москва е в мир и бой, и
    нашият победен строй.
  • 55 Хасан

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "tost":

    Точно е българка..виж само как пише ...такава огнена,страстна...преставям си я с рижа буйна коса...напориста...ех...

    Коментиран от #56

  • 56 диагноза

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Хасан":

    Такъв темперамент напомня повече за руски гени. По-скоро е дете на българка с украинец или руснак, който ги е зарязал много рано. Такава патологична и инфантилна омраза трябва да има много дълбоки корени-някъде далече в детството е слушала коментари пълни с омраза, които поддържат постоянно чувство на безпокойство и очкване на някаква неясна опасност.
  • 57 1234

    3 1 Отговор
    ТАЯ РАБОТА НЕ Е ЧИСТА! Преди няколко дена от НАТО говореха,че не могат да се справят с Русия, а сега говорят друго.Мое мнение е,че има два варианта:1/ НАТО искат да се сближат с Русия и да я измамят че ще си сътрудничат с нея,,един вид ТРОЯНСКИ КОН" 2/ НАТО наистина за нищо не става,защото тя защитава само и единствено интересите на САЩ,и много от участващите в групировката държави вече се разграничават и не желаят да участват в такава АГРЕСИВНА формация от чиято дейност печели САЩ.