Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 08:38 4 335 19

И Екатерина Гордон хвърли ръкавицата на Путин (ВИДЕО)

  • екатерина гордон-
  • владимир путин-
  • русия-
  • ксения собчак

Втора жена, също журналистка, обяви намерение да се кандидатира за президент на Русия 

И Екатерина Гордон хвърли ръкавицата на Путин (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, обявила намерение да се кандидатира за президент на Русия в изборите през март догодина, предаде Reuters. Тя каза, че иска да използва изборите за кампания в защита на правата на самотните майки и децата.

Според някои опозиционни активисти Кремъл има намерение да насити предизборната кампания с кандидати, които да отвлекат вниманието на електората. Целта е да се стимулира избирателната активност и да бъде разцепена либералната опозиция.

Очаква се президентът Владимир Путин да се кандидатира в удобен за него момент и да спечели, но той още не е потвърдил намеренията си.

И Екатерина Гордон хвърли ръкавицата на Путин (ВИДЕО)

37-годишната Гордон е майка на две деца, работи като телевизионен и радио водещ и твърди, че ще бъде независим кандидат. Тя каза, че никога не е гласувала, но се е разочаровала както от либералната опозиция, така и от прокремълските политици. "Разбрах, че всички се хранят от една хранилка", добави тя във видеоклип, пуснат в интернет.

Гордон отбеляза, че не е съгласувала кандидатурата си с Кремъл и че има личен опит за проблемите, с които се сблъскват руските жени, защото има собствена юридическа фирма.

И Екатерина Гордон хвърли ръкавицата на Путин (ВИДЕО)

Неотдавна намерение да се кандидатира обяви и друга, по-известна рускиня - 35-годишната телевизионна звезда Ксения Собчак. Тя посочи, че предлага на либералните избиратели, недоволни от управлението на Путин, алтернатива, която те да подкрепят.

Според социолози нито Собчак, нито Гордон имат реални шансове за победа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неканен гост

    24 8 Отговор
    Страшни кандидатури няма какво. Оная Собчак да серадва, че не са я линчували след изказването си ,че Крим е Украински. Малоумни кандидатури на разни разнообразни които нямат никакъв шанс.

    Коментиран от #3

  • 2 руските жени

    16 1 Отговор
    Собчак е (справка Уикито)..., а Гордон...
    Поне да бяха намерили някоя фризьорка или касиерка та да има шанс да спечели!
  • 3 Сънчо

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "Неканен гост":

    Алкохола не прощава....
  • 4 гост

    10 8 Отговор
    Болшой театър с "куклата" на Путкин за пред алкохолизираните маси ...
  • 5 Диди

    6 8 Отговор
    Те взеха народа за прост,че няма да предположат ,че зад тези акции стои Кремъл.
  • 6 ЪРП

    11 4 Отговор
    ТОЗИ ПЪТ ЦеРеУ-то ЗАЛАГА ЯВНО НА БЛОНДИНКИ!!!!!
    УНИКАЛНИ ОПТИМИСТИ...........!!!
  • 7 наблюдател

    6 3 Отговор
    Това е със сигурност подставеното лице, което Путин беше обещал. Но това което не се сеща е, че заиграването с демокрацията се връща като бумеранг. За справка - Горбачов.

    Коментиран от #14

  • 8 onq s konq

    7 8 Отговор
    Колко трябва да е наивен човек че да не прозре зад въпросните кандидатури стоят Кремълските стратези ,съблюдаващи политическото спокойствие на Путин?ЗАЩО ЗАБРАНИХА КАНДИДАТУРАТА НА НАВАЛНИ-ГРУБО И БЕЗЦЕРЕМОННО,която беше със реални шансове да обедини отрицателния вот на руснаците?

    Коментиран от #12, #16

  • 9 даката

    5 4 Отговор
    рашистки комедии
  • 10 сашо

    4 2 Отговор
    цирк за пред малоумни
  • 11 jambazina

    5 1 Отговор
    MILF
  • 12 Румяна Костова

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Навални има реален шанс да обедини недоволните в детската градина и учениците.А и чичковците и лелички с инфантилен мозък на 16 годишни.Има един украински шеметен журналист Шарий.Та той сега се е заел с Навални.Погледнете,по-весело е отколкото като Кремъл се гаври с него.
  • 13 дарина

    1 4 Отговор
    колкото по малоумен е един народ,толкова по малоумни са и кандидатурите
  • 14 Румяна Костова

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "наблюдател":

    Опа,нов стратег в геополитиката.Да,това сравнение на Путин и Горбачов е направо в десетката.А защо му е на Путин да се заиграва с демокрацията като Трамп е негово протеже?
  • 15 Барчо

    10 1 Отговор
    Не е нормално да се кандидатират хора, които си нямат и понятие от държавно управление, да не говорим, че става въпрос за Русия, която ако не беше поел юздите Путин до сега да е разкъсана на княжевства.
  • 16 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Защото е престъпник. Там такива като нашия бат Сали и да не изброявам други не вървят.

    Коментиран от #17

  • 17 onq s konq

    1 5 Отговор

    До коментар #16 от "Барчо":

    Естествено че е престъпник,след като ВСИЧКИ КОИТО ПРЕТЕНДИРАТ ЗА СТОЛА НА ПУТИН СА ОБЯВЕНИ ЗА ТАКИВА.

    Коментиран от #19

  • 18 копеле

    4 0 Отговор
    Да за свирки стават и двете
  • 19 Румяна Костова

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    За стола на Путин първо трябва да докажат някакви организационни умения.Да жестикулираш, пред малолетни,хипнотизирани ги с простички мантри не е сериозно.Навални от години не работи официално никъде .Някой от скакащите деца по площадите дали се пита кой му дава на техния гуру против корупцията парички,за да живее?А Ксения Собчак има опит като водеща на риалити шоу.И,да,по-умна е от Навални,но кандидатурата и също е смехотворна.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания