Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 11:58 1 065 4

Рейтингът на Тръмп "копае" по дъното

  • рейтинг-
  • барак обама-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Популярността на американския президент достигна нов минимум

Рейтингът на Тръмп "копае" по дъното - 1
Снимки: БТА/АР

Популярността на американския президент Доналд Тръмп достигна нов минимум - само 33 процента от американците одобряват дейността му. Това показват оповестени в понеделник данни от социологическо проучване на агенция "Галъп".

Според данните от проучването, проведено на 29 октомври, 33 процента от участниците се изказват в подкрепа на Тръмп, а 62 на сто дават незадоволителна оценка на неговата работа.

В периода 26-28 октомври подкрепата за Тръмп се запази на равнище от 35 процента. През целия октомври показателят не превиши 39 на сто.

Предишният "антирекорд" беше регистриран на 14 август, когато Тръмп събра подкрепа от едва 34 процента, докато 61 на сто бяха против него.

Рейтингът на Тръмп "копае" по дъното

Пик в подкрепата за американския президент, без да се брои първата му седмица в Белия дом, беше регистриран на 11 март, когато 45% от американците одобряваха дейността му.

Рейтингът на Тръмп "копае" по дъното

Рейтингът на демократите Барак Обама и Бил Клинтън - предшественици на Тръмп, никога не са падали съответно под 38% и под 37 на сто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОБИ КОЧА

    5 2 Отговор
    Ха хаха пък на Путин е в небесата

    Коментиран от #4

  • 2 Киро

    3 1 Отговор
    ...според Галъп или Сиенен, хаха
  • 3 Нафарфорий

    1 0 Отговор
    Като прочетох източниците, даже и не дочетох статията - лъжи, лъжи, лъжи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Руски тролак

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БОБИ КОЧА":

    Никой не мое да се опре на Кимчо ...100%