1 Ноември, 2017 11:20 2 393 1

Ужасът в Ню Йорк е бил предизвестен

  • ню йорк-
  • атака-
  • предизвестен

Сред загиналите има аржентинци и белгиец

Ужасът в Ню Йорк е бил предизвестен - 1
Снимка: БТА/AP

Петима приятели от Аржентина са били сред убитите по време на терористичната атака в Ню Йорк през вчерашния ден, съобщи Би Би Си.

Мъж откри стрелба, след като се вряза с камион в група хора в Манхатън. За нападателя се знае, че се казва Сайфуло Саипов и че е имигрант от Узбекистан. В момента той е задържан.

Аржентинците са били част от група туристи в Ню Йорк. Те са празнували годишнина от своето дипломиране.

Сред загиналите има и един белгиец. Все още не е ясна самоличността на останалите загинали.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп вече призова за по-старателно проучване на кандидатите за зелена карта, с цел да се предотвратят подобни случаи.

Оказва се, че още в понеделник френска проджихаидстка медия е отправила заплахи за атаки в деня на Хелоуин.

Все още мотивите на нападателя не са изяснени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: Все още мотивите на нападателя не са изяснени. ) При тях няма мотиви ! Действат супер първосигнално, след като са се надрусали порядъчно . Нямат мозък, защото е промит достатъчно, за да не мислят.