2 Ноември, 2017 12:52 1 722 2

И Дъстин Хофман се държал неприлично

  • дъстин хофман-
  • ана греъм хънтър-
  • сексуален тормоз

Носителят на "Оскар" беше обвинен в сексуален тормоз от писателка 

И Дъстин Хофман се държал неприлично - 1
Снимки: БТА/АР

Писателката Ана Греъм Хънтър обвини в сексуален тормоз холивудската легенда Дъстин Хофман, съобщи британският вестник Guardian.

Инцидентът е станал по време на снимките на телевизионния филм "Смъртта на търговския пътник" от 1985 година, в който Хофман изпълнява главната роля.

Хънтър съобщи, че работела на снимачната площадка като стажантка и по онова време била 17-годишна. По думите й актьорът се държал неподобаващо с нея, открито флиртувал и си позволявал непристойни изказвания по неин адрес.

Изданието отбелязва, че Хофман вече бил реагирал на обвиненията й. "Аз дълбоко уважавам жените и се чувствам ужасно за постъпките си. Съжалявам!"

И Дъстин Хофман се държал неприлично

Дъстин Хофман е двукратен носител на "Оскар" и шесткратен лауреат на приза "Златен глобус".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ааа браво бе

    7 0 Отговор
    Мислех че Хофман е спечен тъпак но явно има и по хубава страна
  • 2 JEEP

    4 0 Отговор
    И как след 30 години се сети? Или тогава е търпяла за да пробие, а сега си търси девидента. Това малко като проститутката дето разбрала, че е изнасилена едва след като установила, че и е платено с фалшиви пари.
    Изтрещяла работа.