Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 16:16 7 144 17

Руски бомбардировачи разнищват "Ислямска държава"

  • русия-
  • ислямска държава-
  • бомбардировачи

Нов удар в Деир ез Зор

Шест руски бомбардировача Ту-22М3 са нанесли удари срещи цели на „Ислямска държава“ в Сирия, съобщи ТАСС.

Информацията e на руското министерство на отбраната. Унищожени са били оръжеен склад и пункт за управление.

Ударени са били цели в провинцията Деир ез Зор. Унищожени са били всички планирано предвидени цели. Ударите са били в подкрепа на сирийските правителствени сили, които изтласкват терористите от региона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    20 19 Отговор
    Ако преброя всички статии в които факти ни информира, че са унищожени складове и командни пунктове както от руснаците, така и от иракчани, сащ и сирия, то ще излезе, че ИД са имали повече от всички изброени държави взети заедно.....Айде малко по-сериозно
  • 2 Ьььььь

    32 4 Отговор
    Удрайте Братушки-мачкайте тази гмеж...
  • 3 Барчо

    26 1 Отговор
    Ами направи си сметката, че към ИД са се присъединили 10 000 само от бившите руски републики и още толкова от останалия свят. Така че писаното тук си е сериозно. ИД владееше в началото около 80% от територията на Сирия, а сега по-малко от 4%. Да не говорим, че по едно време имаха толкова пари, колкото бюджета на няколко европейски държави от продажбата на нефт на сина на Ердоган. А знаеш, че с пари се постигат повече отколкото можеш и да си помислиш. Тези цифри предполагам ги знаеш, но е хубаво и да се вниква в тях.
  • 4 onq s konq

    8 30 Отговор
    "Братушките" се напъват да освободят колкото се може повече територия,защото си мислят че като се седне на масата за подялба на Сирия,всичко "освободено" ще им се признае...Еееей "беломечковци" наивни,ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ СИРИЯ ТОЛКОВА,КОЛКОТО ВИ ОТПУСНЕ АМЕРИКА!Ще има и за Турция,ще има и за Иран,но В РАМКИТЕ НА РАЗУМНОТО,т.е. РАЗУМЪТ ЩЕ БЪДЕ АМЕРИКАНСКИ,А НЕ РУСКИ/както винаги/!А Башар от сега е отстрелян и просто го няма в много близкото бъдеще.

    Коментиран от #5

  • 5 Лафчи

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ще се опитам да го кажа внимателно. Твоето е любов с уста!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бесен Язовец

    8 12 Отговор
    Пак ли, нали уж ги бяха разнищили вече ? Утре ще почнат отново да ги плетат, после пак ще ги разнищват, само и само патаклама да става !
  • 8 Гост

    19 5 Отговор
    Бой по тез изроди , БРАТЯ РУСНАЦИ !
  • 9 Боска

    11 14 Отговор
    Роска, всеки ден гръмки заглавия: разбили, разгромили, разнищили, разтресли, уникални удари, могъщи победи, страховити и прочее путинистки брътвежи. Тези от факти ли ти плащат или путлер?!
  • 10 Бай хой

    19 6 Отговор
    Русия и Сирия настъпват, сащ, нато и идил отстъпват. Това са фактите. Бой по натовските брадати уроди. Конья и всичкото козяшко трол да риве.
  • 11 Дедо Гошо

    5 0 Отговор
    Бой по каската и твае.Който го може го може.
  • 12 стоян георгиев

    6 5 Отговор
    тук стана като вестник правда,руснаците разнищват,смазват унищожават ислямска държа постоянно в този саит.само да не стане така че пак да ги пропуснат да си идат от дер ес зор,както го направиха на няколко други места.

    Коментиран от #14

  • 13 Пазарен Либерализатор

    8 7 Отговор
    Лети си самолетчика и оп-гледа надпис "команден център". Прас, натиска бутона и фърга 10 тона бомби. После оп-гледа надпис " склад на ИДИЛ", айде още 10 тона бомби и накрая всичко разнищено, ушанките се наливат с безир и пеят частушки.

    Коментиран от #16

  • 14 Той

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Яд те е, а?
  • 15 Барчо

    5 3 Отговор
    За информация на военно неграмотните. Това, което се случва в Сирия е война, а от голям калибър с първоначално загубени 80% от територията, а тези новини за "разнищване" и т.н. са отделни битки. За да се постигне обрат е съвсем логично да има голям брой такива. Една спечелена война е изтъкана от многобройни битки и съвсем закономерно е не всички да са печеливши.
  • 16 Барчо

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "Пазарен Либерализатор":

    Неграмотнико! Само и само да ближеш краварски задници се излагаш на елементарно ниво. Нали се сещаш, че всяка армия си има разузнаване и контраразузнаване. Информаторите са тези, които също са особено полезни в тазе случаи. Та тези информатори сигурно е възможно и да слагат нарочни маяци на обектите на ИД. Или пък могат да пратят местоположението. Така че дори и да са под земята пак ще бъдат гръмнати.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания