Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 20:21 10 209 12

Скандална порно звезда иска стола на Путин (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • владимир путин-
  • елена беркова-
  • кремъл-
  • порно-
  • ксения собчак

Елена Беркова планира да се включи в битката за Кремъл догодина

Бившата порно звезда от Мурманск Елена Беркова се включва в надпреварата и ще се състезава с Владимир Путин за президентския пост на Русия догодина, пише в. Metro.

За да получи подкрепата на избирателите, Беркова предвижда в своята програма въвеждането на смъртно наказание за сексуален тормоз. Платформата й предвижда и забрана на носене за рускините на поли по-дълги от 40 сантиметра.

32-годишната кандидатка за държавен глава на Руската федерация предвижда въвеждането на смъртното наказание "тъй като й било писнало от хора като Харви Уайнстийн".

Другите точки от програмата на Елена предвиждат забраната за даване на развод на мъжете, тъй като цялата тежест по отглеждането на децата се стоварвала върху жените им.

Беркова твърди, че е натрупала достатъчно политически опит, след като участвала в кметската надпревара за градоначалник на Сочи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На Ксения кускуса

    20 4 Отговор
    Ми щом Собчак иска да се пробва, нормално е и по-голям парцал да скочи в тестето! То Дом2 е инкубатор за политици...
  • 2 Гаргамел

    12 14 Отговор
    тя ще е поредната пу_ка на тоя пост, нищо ново
  • 3 Скорпион29

    13 2 Отговор
    Ще и гласувам една .......... дори и балотажа ще чакам да и гласувам още една.......
  • 4 Бат Мишо

    3 1 Отговор
    може
    по нататъка след като спечели изборите пак и закачалката и масата даже да и даде Путин
    не мисля че ще се зацигани да ощастливи коровката с мебели
  • 5 Мъндръсанье

    9 2 Отговор
    Същото е у нас например за президент да се кандидатира Елена Петрова, даже и визуална прилика имат според мен.
  • 6 Барчо

    10 3 Отговор
    Дръндърнъци. Всеки може да иска да се кандидатира, но системата няма как да го позволи в нито една държава и не става въпрос само за Русия, а и за Америка и за която и да е друга страна. Много добре знаете, че трябва да има определен брой реални, а не мъртви души, които да желаят кандидатурата. Така че краварските тролове няма нужда да се радват за медийните изяви. А и трябва да си помислят за това в коя държава на практика има демокрация в момента. Дали няква проститутка в щатите би могла така свободно да разправя как ще се кандидатира за президент?
  • 7 jambazina

    8 1 Отговор
    MIIIIIIILF
  • 8 стоян георгиев

    10 10 Отговор
    тва ще е конкуренцията на путин,две три ку.ви,зюганов и жириновски които скромно ще апелират народа да гласува за путин и няколко гея ,дето ще помолят след изборите да ги изтрепат с камъни щото са такива,но ако се пробва някои сериозен кандидат ,се оказва че е предател соросоид и неподходящ според руските закони.проститутката е подходяща ,навални не!руски стандарт!
  • 9 onq s konq

    12 11 Отговор
    Ето я ГРОТЕСКНАТА РУСКА ДЕМОКРАЦИЯ в действие!Допускам че на подобни лица/включително и негър?!/ им е платено доста щедро за да се кандидатират за да може вожда Путин да си прави състезание с 1 кон.Същата тая руска власт обаче НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНЕ РЕАЛНАТА ОПОЗИЦИЯ ДО ИЗБОРИ,защото глинените крака на Губернията... все пак са глинени.Бил съден "условно" Навални и нямал право да се кандидатира,Немцов пък бил убит "условно"...Както и да е-Третата св война не е сигурна,но Втората Окт. революция ПРОСТО Е ГАРАНТИРАНА!
  • 10 Чепа

    4 0 Отговор
    ха ха...е тая вече изби рибата
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бесен Язовец

    8 5 Отговор
    Страшна мадама е тази, рускините са готени и затова соросоидите пишат всякакви глупости за тях.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания