4 Ноември, 2017 08:23 3 538 24

Тръмп: Ще ударим ИДИЛ десет пъти по-силно заради Ню Йорк

  • ню йорк-
  • ислямска държава-
  • атентат

Всеки път, когато ни нападнат, ние ще им го върнем така, че да не им се вярва, каза президентът

„Американската армия ще удари „Ислямска държава” десет пъти по-силно в отговор на терористичното нападение в Ню Йорк, заяви американският президент Доналд Тръмп.

„Те го припознаха за техен боец – пожелавам им късмет. Всеки път, когато ни нападнат, ние ще им го върнем така, че да не им се вярва”, допълва още американският президент.

29-годишният узбек Сайфуло Саипов уби осем души на крайбрежна пешеходна алея в Манхатън, като по-късно беше прострелян и обезвреден от полицията.

Властите предполагат, че Саипов се е вдъхновил от пропагандни филми на терористичната групировка, като това се разбира от оплакване в полицията, пуснато срещу него.

По време на речта на Тръмп не стана ясно дали той е разпоредил определени военни действия в отговор на нападението в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681

    21 14 Отговор
    Хохохо... Изперкал старец. Чак не ми се вярва, що за прост народ...
  • 2 no name no face no number

    28 10 Отговор
    Хахаха тоя се сети , кога да ги удря :))). Баце Тръмп,, кого ще удряш те не останаха идилци. Някой друг ги унищожи, докато вие си правехте гимнастика на езиците.

    Коментиран от #3

  • 3 Моника Писанкънев

    12 23 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    В Ирак кой воюва с ИДИЛ бе, мозък непоръбен ? .аси промитата тиква дето си ! И в Сирия ? Твоят любим Пути действа само в част от Сирия с няколко самолетчета !

    Коментиран от #5

  • 4 ha ha ha

    20 6 Отговор
    Ударете вече убития ИДИЛ, че после да имате матрял за новия супер екшън :D
  • 5 ьььььььььььь

    14 6 Отговор

    До коментар #3 от "Моника Писанкънев":

    Иракската армия бе-мозък непоръбен...
  • 6 един там

    17 6 Отговор
    Е що не ги ударихте до сега бе па-ляк! Спомням си ги вашите удари (както жената ме удря с дупе по топките). Вие създадохте ИД и в един момент, когато други го унищожиха ще се включвате и вие да ги громите. Ами те вече са разгромени. Или отново ще насочите ракетите към армията на Сирия, училища и болници? Пак ли нещастници краварски? Та да си припомним, когато вие се "борихте" срещу ИЗ търговийката с петрол вървеше на пълни обороти и територията на т.нар. ИД се увеличи 3 пъти. Три пъти! Това е ффакт. Всеки може да види картата им по години и данаправи съпоставка, кой по това време е воювал срещу тях. Руснаците се намесиха и набързо ги опаткаха ислямистите, които танте Изперкел ги покани в Европа, за да ни тероризират тук на местно нево. Явно руснаците и в ГейРопа трябва да влязат, за да ни освобождават отново...
  • 7 Бесен Язовец

    14 8 Отговор
    Е то сламената глава това ще направи като през ВСВ включиха се накрая и си мислеха че ще оберат лаврите. Да си спазват договорките САЩ с ИД и няма да ги удрят.
  • 8 Различен

    13 6 Отговор
    И като си помисли човек, че този изперкалия, е президент на ФАЩ, то смях го напушва!
    Руснаците е@@ха м....та на ИДИЛ, навряха ги в кучи г.з, имат още максимум месец да ги требят, а тез сега се сетиха да ги удрят!
    Опс, забравих, че ИДИЛ са техни отрочета. То трудно се удрят братчеди!
  • 9 no name no face no number

    8 5 Отговор
    В Ирак действа иракската армия и кюрдите, които почнаха да жънат успехи едва след като няколкото самолетчета им съсипаха доста от техниката и каналите за приходи. Така бяха лишени от възможността да изпращат свежи подкрепления между фронтовете. Защото ти може да делиш войната на две едната в Ирак другата в Сирия, но за Идил войната е една на баце умника соросоиден.

    Коментиран от #12

  • 10 БГ поговорка

    12 4 Отговор
    "На умряло куче нож вади."
  • 11 Скорпион29

    9 8 Отговор
    Едно плюсче за Русия и тука се справиха с мърсотията
  • 12 един там

    12 5 Отговор

    До коментар #9 от "no name no face no number":

    Соросоидните идиоти няма да те разберат. Те нямат глава и нямат мозък. За тях е важно от Козяк какво ще им спуснат като опорна точка. Те нямат собствено мнение, поглед върху нещата и логическо мислене следвайки историята нещата. Та те дори и не четат или по-скоро четат, което е политкоректно и изгодно на господарите им. Жалка картинка са. Поне да проследят хронологията на конфликта и да видят по месеци и години как ИДИЛ е увеличавал територии при намесата на краварите и после да видят какво се случва при руската намеса. Просто не зная как може да има толкова ограничени същества, които ще се удавят в собствената си злоба срещу Русия. Качи ли руснаците ни разсипаха държавата, унищожиха икономика, медицина, наука, образование и всичко за каквото се сетиш. Качи ли руснаците спряха големите енергийни проекти, заграбиха ни мините за ценни метали, размножиха орките, изгониха 1/3 от населението ни и ни накараха да правим прайдове, вместо да създаваме нормални семейства и да се множим, а не да се топим, както сега със скороста на пролетен сняг. Жалко, че се напълни със соросоиди, които продадоха бащиното огнище за шепа долари...
  • 13 Откачен Борсук

    6 13 Отговор
    Гледам, нещо са се активизирали русорастите. Сигурно вчера са получили копейките си за месеца.
  • 14 стоян

    5 12 Отговор
    До 12 коментар Явно колко си умен като не си разбрал досега че заради тези комунис руснаци които 50 гд ни налагаха и промениха така начина ни на живот че сме едни от най бедните и не само ние Българите Така ли не си видял и чул че откъдето са минали тези гладни ушанки с червените ботуши всички са обеднели и съсипаниНима беше по добре в Румъния и другите комун държави Аз не съм соросоид не мразя Руснаците -Ама не обичам технита управляваща мафия КГБ начело с Путин

    Коментиран от #15

  • 15 Бесен Язовец

    9 7 Отговор

    До коментар #14 от "стоян":

    Айде стига бе,вече 30 г.живеем в капитализъм а просперитета е мираж.

    Коментиран от #16, #17, #18

  • 16 Откачен Борсук

    8 7 Отговор

    До коментар #15 от "Бесен Язовец":

    Какъв капитализъм бе? Това нашето не е точно капитализъм, а капитализъм по руски образец. Защо другите държави от бившият съветски блок дръпнаха толкова напред? И при тях е капитализъм. Защо мързеливите и прости гърчоля са на светлинни години пред нас? Защо румънците ни изпревариха по всички показатели? Защо в Словения, Чехия, Полша, Словакия заплатите са двойно и тройно по-големи от нашите??????????? Нали бил много лош капитализЪма? Май проблемът не е в него. Проблемът са руските продажни мекерета като теб, които работят против собствената си държава!!! Проблемът е, че 89-та не теглихме куршума на Тошо Цървула, селското му семейство и цялата партийна вихрушка. В резултат на това, още ни управляват техни издънки. Ето за това сме на гъза на Европа. Не са ни виновни нито капитализма, нито американците, нито дори и сорос. Виновни са само и единствено продажни червени червенотиквеници!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Барчо

    5 3 Отговор
    Точно така. Ударете ги по-здраво, че нещо се отпуснахте и пропуснахте някой транж. Замерайте ги с пачки от по сто доларови банкноти и не забравяйте да не спирате. Че като спрете се налага да ви се напомня. Отрочето трябва да папка, то си е твое бе, чичо Сам.
  • 20 RIDIK

    4 6 Отговор

    До коментар #18 от "Пазарен Либерализатор":

    Ако американците са кравари - руснаците какви са ? Те и крави не могат да гредат както трябва, но нейсе. Ще ги наричам - червени алкохолици. Та тия червени алкохолици лошо си направиха сметката. Като подкрепят Асад и унищожават "между другото" опозицията срещу режима му, решиха че ще имат пълно влияние върху Сирия. Американците стъпиха там, чрез подкрепа на неподкрепящите Асад. Така стъпиха, че руснаците се отказаха да си правят другите две бази. Ще им остане само присъствието във военната, сухопътна база "Хмеймим" / Латакия /, колкото да харчат и без това оскъдните си средства. А и трябва да има къде да им пускат по малко кръв от време на време. А старата руската военноморска база в Тартус едва диша. Цялото им оборудване е за основен ремонт, а сирийците отказаха да извършат ремонта по "братски" подбуди. Това е и причината онази барака "Адмирал Кузнецов" да не смее да излезе в Средиземно море, щото може да отиде скоропостижно на дъното без да иска, ей тъй от ръжда. Като чета с каква страст някои подкрепят руснаците стигам до извода, че или не са живели достатъчно, или са внучета на ония разбойници, дето омитаха сиренето и кашкавала от мандрите срещу разписка на времето, или от време на време посещават, гледайки алчно, онази голяма къща с руското знаме на пилон в София. Нищо страшно. Предатели сред българите - дал бог. Стамболов много добре им беше вдигнал мерника. Няма да обяснявам кой е Стаболов. Като чета как пишат някои - не виждам смисъл да им отваря

    Коментиран от #21, #22

  • 21 Барчо

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "RIDIK":

    Ма ти що си мислиш, че руснаците го правят това от собствения си джоб???? Сиреньето е с пари. Русия отдавна вече не е СССР. Навсекъде е така. Който поръчва музиката, той плаща.
  • 22 бай той

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "RIDIK":

    Соросоидчо,
    само ще ти отговоря, че руснаците са поканени вСирия от законно избраното ръководство на страната, а краварите никой не ги е канил. Никаква опозиция. Опозицията е тяхното отроче и се нарича ИДИЛ. Даже и име и им измислиха. Нарекоха ги "умерена опозиция". Колкото и пъти руснаците да ги призоваваха да покажат представителите на тази "умерена опозиция" да ги видят всички, никога това не се случи. Точно обратното имя мно
    го видеота на умерената опозиция, която реже глави и разтрелва масово. Та викаш какво точно, че не разбрах нещо? А откакто ФАЩ се намесиха в Сирия да се бият уж срущу джихадистите, как така стана, че ИДИЛ станаха 3 пъти по-големи по територия и всички цистерни с путрол отиваха в Турция. Снимки и видеота колкото щеш. Ама то соросоид на такива работи не вярва, а вярва само на онези от Козяк, които му внушават дивотии. А сме най-бедни, защото тези от ФАЩ и европейските им пудели поддържат послушковци, като Боко. Той е един г.з-олизец, който е много удобен на сегашните ни господари. Каквото и да му кажат и той слушка. Точно те си го държат на власт. Знаят го че е бивша м,тра и престъпник, държат го с компромати, знаят че краде от субсидиите и парите от ЕС, но се го държат, защото е удобен. Оня демократ Костов пък ни разпродаде за жълти стотинки на новите не господари. Така ли е или не е? Ха сега кажи как е, ако нещо не си дъгласен.

    Коментиран от #24

  • 23 Борис

    1 0 Отговор
    Те са им тила сега щял да ги удари смешник.
  • 24 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "бай той":

    законното избрано ръководство на страната!!!ха,ха,ха...хо...хо!!!и как е законно избрано ?алевитите в сирия са около 10% от населението ,тва са единствените сириици дето подкрепят асад .всички други са против него.затова и законната му армия е съставена от законно доведени в сирия наемници от палестина,иран и русия!умерената опозиция е представена в русия не лъжи и путин преговаря с тях.убитите от асад са в пъти повече от убитите от вички други взети заедно включително ислямска държава и ал каида!а ние сме бедни щото в българия все още има огромна маса като теб!