6 Ноември, 2017 16:30 1 847 15

Япония ще се защити от КНДР, когато си купи оръжие от САЩ

  • япония-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Доналд Тръмп готов за голяма сделка с Абе

Военната сделка между САЩ и Япония ще помогне за спирането на заплахата от Северна Корея. Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп след разговорите си с японския премиер Шинзо Абе, цитиран от „Гаридън.“

„Вие ще може да сваляте севернокорейските ракети, когато си поръчате оборудване от САЩ. Важно е, че премиерът Абе ще закупи огромни количества военно оборудване, както би трябвало. Това е най-добрият вариант. Това са работни места за САЩ и сигурност за Япония.

Някои твърдят, че моята реторика е прекалено твърда. Вижте обаче какво стана с тази прекалено мека реторика през последните 25 години. Сега е времето САЩ и Япония да подложат КНДР на максимален натиск. Там трябва да започнат да спазват обещанията си“, заяви Тръмп.

В същото време японският премиер Шинзо Абе приветства усилията, които Китай прави в опита си да ограничи ядрената програма на Северна Корея.

„Китай трябва да играе по-голяма роля в прекратяването на ядрената програма на Северна Корея. Ние подкрепяме президента Тръмп, когато той казва, че всички възможности са на масата. Япония и САЩ са на 100% заедно. Уверих г-н Тръмп в това“, заяви Абе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    21 7 Отговор
    От онова оръжие дето го плащаш но не го получаваш, за справки Саудидска Арабия. Те Японците на два пъти са виждали на какво е способно американското оръжие Нито са късопаметни, нито са тъпи като пустинните маймуни дето си режат главите по кръстовищата.
  • 2 Расулюлах

    26 7 Отговор
    Лелеееее и японеца се съгласил безропотно на заповедта?хахахахахах ужким Северна корея била заплаха за саш ама на японците да си купят оръжия от нас че да се пазят от тях хаххахаха да ходи и на путин да му продаде от техните боклуци че и русия да се брани от Ким хаххаахах тръмпа с всеки изминал ден бие по простотия буш младши хахаха
  • 3 Morgoth

    36 0 Отговор
    И после Тръмп да иде да почерпи Ким за добрата сделка :)

    Коментиран от #14

  • 4 Расулюлах

    15 4 Отговор
    Аз вече си мисля че ким е марионетка на запада че да могат с негова помощ да правят каквото си искат под предлога че е за доброто на света и да загробват цели държави да им плащат боклуците под форма на оръжия.....защо Ким не излезна с обръщение към фондовите борси да им нанесе така трилиони загуби само с няколко думи като ги заплаши че ще им спука набалончините пазари и така да предизвика паника и разпродажби неконтролируеми?явно не е инструктиран за това

    Коментиран от #8

  • 5 начо

    4 15 Отговор
    кво стана с червеното русофилистично бг тръмп общество
  • 6 Jack Bauer

    27 2 Отговор
    Картинката е ясна, Дони се пери на Ким, Ким на Дони и накрая двамата си делят печалбата от закупените от Япония американски оръжия.

    Коментиран от #9

  • 7 Аааа

    22 5 Отговор
    Джапанките да се молят да не се стига до военен конфликт , защото ще ядат такъв бахур , какъвто не са и сънували !

    Коментиран от #15

  • 8 Патриот

    28 5 Отговор

    До коментар #4 от "Расулюлах":

    Джапанките са между чука и наковалнята - ако не купят оръжие от САЩ ще има Хирошима 2018 едишън. От друга страна Ким. То за това е този целият цирк за да се пробута оръжие за десетки милиарди на Япония и ЮКорея. Иначе никой не иска да купи това суперефективно американско оръжие.
    За демокрация ли? Точно САЩ?
    Моля ви се!
  • 9 Кики

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Jack Bauer":

    Гледай да не те чуе Ким, каквото си написал, че моментално ще те прати за снимка пред някое оръдие!
  • 10 Бесен Язовец

    9 1 Отговор
    Е.аси и шантонерска история
  • 11 mediator37

    4 1 Отговор
    Вижте само снимката. Подражават на Римската империя- регалии, цвят, орли, символика. Легионите и цезарът.
    Е, и тя е умряла. Идат новите варвари- китайците.
  • 12 Kcaniba

    10 1 Отговор
    Япония ще се защити от КНДР, когато си купи оръжие от САЩ
    Доналд Тръмп готов за голяма.....
    Не, това не е рекет!!!!
    Ма изобщо!!!
    Това е демокрация!!!
  • 13 Гост

    5 1 Отговор
    Ааааааааааааа..... Сега вече разбрахме къде е "заровено кучето"! Да има работни места и пари за американците, а японците да си живеят спокойно! Ама казвайте ги тези работи по-рано, де!
  • 14 goni

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Morgoth":

    Ще черпи! Де ше оди?!:) Бая парици са това!!! Мдаа! Интересно! Дали все пак САЩ ще се реши да въоръжава Япония?! Ако, го направят, или са много късопаметни, или изключително алчни! А, може би и двете! Живеем в интересни времена! Да сме живи и здрави! Може и да доживеем 3-тата! Не че ще я преживеем! Сега е ред на Германия! Да обясни Огромната заплаха за Европа от Русия! Те даже нямат да искат оръжие! Просто САЩ трябва да ги оставят да си ги произвеждат свободно! Е! Да! И да разкарат базите си от Европа! Ще спестят много пари! Сделката е изгодна! Бай Тръмп е истински бизнесмен! Няма да пропусне! Сигурен съм че тоя път няма да наблюдаваме от първия ред, а ще вземем още по-дейно участие отколкото миналия!
  • 15 очевидно

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Аааа":

    Нищо няма да ядат, джапанайците! Всичко е бизнес! Ето, Ким и Тръмп така яко се плюят, че буквално искри фвърчат от устните им. Това променя курса на пазарите.... Скоро дадоха статия, че Северна Корея яко купувала и търгувала с биткойни. А биткойна яко вдигна Ъп.... С това изявление, на чичо Дони, пазарите са в поредния стрес-тест и акциите на оръжейни корпорейшън ще скочат. вероятно и чичо Ким не спи в това време и чрез посредници, купува акцийки или залага на корпорейшън...? В тоя свят Парица е Царица! След като направят сделките с оръжие, чичо Ким и чичо Дони ще успокоят топката, от което ние ще си отдъхнем, щото не ни харесва Трета световна война, прецаканите на борсите ще поплачат, налялите пачки корпорейшън и брокери ще купят на мацките си нови Поршета и яхти, а патриотите, като редица тук и по света ще ореват космоса, колко лоши са лошите момчета Ким и Дони. След което буззинесса ще оформи нова истерия и което е най-вероятното Ким и Дони ще станат авери и Ким ще купи американски изстребители, а чичо Дони ще опрости греховете на войнственния г-н Ун. Поне една от теориите е това? Втората ме плаши много...ако чичо Дони и чичо Ун не се разберат за правата на човека и застрелят... това ще затрие и нас в тоя луд свят. Дано втората се размине, че дето казват - аман, от войнолюбци печалбари!
Новини по държави: