7 Ноември, 2017 10:30 2 074 1

Ще разрешим въпроса със Северна Корея

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Доналд Тръмп пристигна в Южна Корея

Ще разрешим въпроса със Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

„Ситуацията със Северна Корея ще бъде разрешена.“ Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп при пристигането си в Южна Корея, съобщи „Вашингтон Пост“.

Тръмп заяви, че Северна Корея ще е „в началото и центъра“ на разговорите му с южнокорейските власти. Днес той трябва да проведе разговори с президента Мун Дже-ин.

„Надявам се да намерим успешно решение на този въпрос. Тази ситауция трябва да бъде разрешена. Никой не иска повече мирно решение по този въпрос от президента Тръмп“, заяви президентът на САЩ.

„Надявам се, че вашето посещение в Азия ще послужи като отправна точка за успокояването на тревогата от ядреното въоръжаване на КНДР. Надявам се тук да бъде намерено решението за този въпрос“, заяви Мун.

Тръмп също така изрази надежда за сключването на сериозни търговски споразумения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АСАК

    14 2 Отговор
    Нали за това е отишъл,да плаши и да сключва военнотърговски алъшвериши.