Last news in Fakti

9 Ноември, 2017 13:12 3 295 20

Полицията щурмува луксозен руски бардак (ВИДЕО)

  • полиция-
  • бардак-
  • акция

Руските медии разпространиха клип от акцията

В Русия беше разпространено видео от полицейска акция срещу публичен дом в Смоленск, съобщи РЕН Тв.

Полицаите щурмуват сграда, на която има закачена табела с надпис „Сауна“. Вътре обаче има публичен дом, който се описва като „царство на разврата“. Вътре има луксозна мека мебел и басейн.

Смята се, че проститутките в публичния дом са работели денонощно. Една от тях дори не отрича, че упражнява най-древната професия.

Смята се, че мястото генерира печалби от милиони рубли. Собствениците на публичния дом са задържани.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    10 3 Отговор
    Ама сериозно ли това е водещата новина в български сайт за новини?!

    То в България да беше, щеше да е смешно да го закачите, камо ли за руски бардак!
  • 2 ДИИИЙ

    4 3 Отговор
    КАКЪВ ЛУКСОЗЕН БАРДАК, КАКВИ ДЕЛИКАТЕСИ, ВИЕ ВЪОБЩЕ ИЗГЛЕДАХТЕ ЛИ ВИДЕОТО, ПРЕДИ ДА ПУБЛИКУВА ТЕ ТАЗИ "СВЕТОВНА НОВИНА"
  • 3 Граф Николаевич

    7 9 Отговор
    Много са скъпи кучките в Русия, а и обикновените жени никак не излизат евтино-''хубави и скъпи'' с две думи...Нашите българки са най-евтини в цяла Европа...

    Коментиран от #4, #16

  • 4 юрист

    6 9 Отговор

    До коментар #3 от "Граф Николаевич":

    “...Публикувано във факти.бг: Нашите българки са най-евтини в цяла Европа...“ Това е реч на омраза към българките! Аз съм българка и от 18 години упражнявам адвокатска професия в София,. Имам въпрос към теб- защо не дойдеш в кантората ми да кажеш цитата в очите ми? Да не би да се страхуваш от нещо? Или анономно всички полово немощни руски пенсионери можете да си правите гаргара с българките, а когато се напише, че масово руските гражданки проституират, за да имат сносен стандарт на живот, виете на умряло и кълнете? Знаете ли за какво дойдоха първите партиди руски гражданки в България след 1990г.? ДОЙДОХА С ЦЕЛ ПРОСТИТУЦИЯ! Ще е добре да обиколите червените фенери в Хамбург и да проброите колко е броят на руските, и колко на българските проститутки. Ще останете изненадан, че руските са около 3 пъти повече от българските. Защо така, товарищ путлерист- нали у вас в росията , всичко е по мед и масло, а пък жените ви и младите ви момичета масово проституират в бордеите на “еврогейския , прогнил “ Запад?

    Коментиран от #7, #8, #13, #19

  • 5 Гост

    3 0 Отговор
    Чипса и бирата ли са "Деликатеси"?
    Това диванче от изкуствена черна кожа с бял плат ли е "луксозната мебел"?
    Тия дебели кифли, дето кожата по ръцете им се вее ли са "елитните проститутки"?
    Мен пък ми прилича на най-обикновен и доста долен бардак. Не е място, където бих стъпил.
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    Чипса и бирата ли са "Деликатеси"?
    Това диванче от изкуствена черна кожа с бял плат ли е "луксозната мебел"?
    Тия дебели кифли, дето кожата по ръцете им се вее ли са "елитните проститутки"?
    Мен пък ми прилича на най-обикновен и доста долен бардак. Не е място, където бих стъпил.
  • 7 Kcaniba

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    Това ще рече, че не силиконите и чалга маниерите ви искаме!!
    Това ще рече - спрете с цигарите и пошлите татуси!!!
    Бъдете естествени и поддържани, хубави и със стил!!
    Не да ми се цопнеш с мазната коса в офиса, смърдяща на евтини цигари и кафе Нова Бразилия ...

    Коментиран от #9

  • 8 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    А защо така се засегнахте на човека? Нещо се припознахте в коментара ли? Щото ако не сте и не сте "евтина", щяхте да подминете коментара, с мисълта, че е поредния селтак и да не му обърнете внимание.
    Интересно ми стана като казахте, че рускините във Фенерите са 3 пъти повече от българките. А колко е населението на Русия и колко на България? Ще Ви помогна, не се мъчете - 150 милиона срещу 7 милиона. Разликата е доста повече от 3 пъти. Дори от 10 пъти.
    Преди да ме нападнете и мен ще кажа, че нито защитавам предишния коментар, нито съм фен на руснаците. Доста са ми противни. И мога да Ви кажа, че много българки работят като проститутки или стриптизьорки из Европа. Не само в Холандия.
  • 9 юрист

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    “...Публикувано във факти.бг: Това ще рече, че не силиконите и чалга маниерите ви искаме!!...“ Т.е. ти твърдиш, че аз съм проститутка със силикон и чалга маниери? О.К.- сега ще пиша на факти.бг да ми предоставят айпито ти, ще напиша жалба и ще я изпратя на прокурор заедно с твоето айпи. Когато се срещнем в съда, ще стане ясно кой е с чалга маниери, кой е със силикон и кой каква професия упражнява. И да не си съгласен, ще се случи точно това. не приемем възражения или извинения.

    Коментиран от #10, #18

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ДИИИИЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    НЕ ЗНАМ ДА ЛИ Е РЕЧ НА ОМРАЗА, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БГ МОМИЧЕТАТА СА НАЙ ЕВТИНИТЕ В ЕВРОПА. НАИСТИНА Е ЖАЛКО АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ЖЕНА МИ Е БЪЛГАРКА, НО ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гост

    2 1 Отговор
    Стига се карахте и обиждахте, бе, хора. Не можете ли да обсъждате и коментирате по статията, като нормални хора? Да стане една нормална дискусия? За какво трябва да има обиди, заплахи и т.н.? Малко по-спокойно го давайте.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Патриот

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "юрист":

    Еми ако няма статично АйПи кво правим?
    Разменете се телефоните, вземете си по един бокс и се оправете така както се прави в България. Когато имаш връзки в съдебната система на България(и пари) винаги справедливостта е на твоя страна, независимо от фактите и обстоятелствата.
    Колкото и да е неприятна тази теза може и да бъде факт.

    Юристке, много си нервна! Да не би мъжът ти да ти е спрял финансовият поток или си в цикъл?
  • 19 Мунчо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    Казваш в Хабург.Възможно е но преди това ти адвокатке работеше в Брюксел на витрините .
  • 20 Ники

    0 0 Отговор
    Значи да видим ... това само в Русия го има ... в Бардака има Басейн и сауна ... обаче прилича на студентска бърлога и с пластмасови вилички и лъжички и чашки консумират деликатесите ... хахахха и свалиха на пода клиента ... а момичетата няма проблем ... хахахах !!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания