Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 16:54 2 386 4

Дутерте: Убих човек, когато бях на 16

  • родриго дутерте-
  • призна-
  • филипините

Той направи шокиращо признание

Президентът на Филипините Родриго Дутерте заяви, че е убивал човек, още докато е бил на 16 години, съобщи CW39.

Той говори по време на Азиатско-тихоокеанския форум за икономическо сътрудничество.

„Когато бях тийнейджър бях в и извън затвора. Бой тук, бой там. На 16 убих човек. Бой, намушкване. Това стана само, защото се гледахме на криво“, заяви Дутерте.

Той спечели изборите за президент през 2016 г. От тогава води изключително крайна акция срещу наркотрафика във Филипините.

Дутерте е признавал в интервюта, че в „младостта си може и да е убивал човек“. Той въведе изключително тежки закони срещу наркотрафика в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    10 2 Отговор
    Не бе. С наркотиците сигурно трябва мекичко. Този дето продава смърт на децата ни ще има граждански права. След като го хванат достатъчно трудно с изключително много средства и разход на труд, ще бъде пуснат и осъден никога. ПРОДАВАШ НАРКОТИЦИ - РАЗСТРЕЛ НА МЯСТО. Ако и това не свърши работа има и други мерки. Нелицеприятни, но ........

    Коментиран от #2

  • 2 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Барчо":

    само да те питам дуерте според теб на 16 дали е продавал наркотици?убил е някои дето го е гледал накриво!!!!кои правят така ,а барчо?ти убил ли си някого на 16 щото те е гледал накриво?
  • 3 Sig Sauer P226

    2 2 Отговор
    Всички сме били различни на 16, каквото и да е направил тогава, бледнее пред това, което прави този човек за Родината си сега !
    Вива Дутерте !
  • 4 МТ Гонгаж

    1 0 Отговор
    Диктатор в по брутален вид от нашите в БГ. Едно лице за пред света уж е против наркотиците , и друго лице в което контролира и организира трафика. НИдей са прай без език