12 Ноември, 2017 13:45 2 114 14

Тръмп нарече Ким Чен-ун „нисък и дебел“

  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун-
  • северна корея-
  • сащ-
  • дебел-
  • нисък-
  • президент

Тръмп не изключи един ден да стане приятел с Ким Чен-ун

Тръмп нарече Ким Чен-ун „нисък и дебел“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп се оплака от обидите, отправени от страна на севернокорейския лидер Ким Чен-ун. Въпреки това допусна, че в бъдеще между тях може да се зароди приятелство.

„Защо Ким Чен-ун ме обижда, наричайки ме „стар“, като аз никога не съм го наричал нисък и дебел. Опитвам се силно да бъда негов приятел – и може би един ден това ще се случи“, написа Тръмп от профила си в социалната мрежа Туитър.

Отношенията между Пхенян и Вашингтон остават обтегнати заради заплахите, които двете страни си отправиха взаимно. САЩ призоваха Северна Корея да спре с ядрените и ракетни изпитания, които повишиха градусите на Корейския полуостров.

Вчера режимът в Пхенян обяви, че с посещението си в Азия американският държавен глава Доналд Тръмп „си проси ядрена война“. Тръмп заяви, че въоръжените сили на страната са готови да използват „целия спектър от военни средства“, ако се наложи да защитят себе си или своите съюзници от Северна Корея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 2 Отговор
    Тея се обичат хахахаха
  • 2 Бесен Язовец

    5 3 Отговор
    Тънак и фин тролинг от страна на Дончо !
  • 3 Барчо

    10 10 Отговор
    Само така Доналд, покажи му на Грухчо, че мястото му е в кочината.

    Коментиран от #10

  • 4 МТ Гонгаж

    6 7 Отговор
    Както бях прочел в една статия , двама се карат , трети печели.В случая Китай. Администрацията на Тръмп предполагам си задава този въпрос.Остават и въпросите
    Откъде Кимчо се финансира?
    Откъде Кимчо се снабдява с ядрени елементи?
    Кой ги доставя на Кимчо ?
    Дали зад това стоят Китай и "СССР" , едните си продават стоката , а другите си оправят още повече икономиката ?
    А Кимчо само мята кьорфишеци и се зъби финансиран от някой точно за това
  • 5 кучето шаро

    8 4 Отговор
    То ти си страшен убавец !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Митю

    0 0 Отговор
    Туитуор
  • 8 ЧЕСТНО

    3 3 Отговор
    МИСЛЯ ЧЕ ПО ВАЖНО КОЛКО ТИ СА ГОЛЕМИ ТОПКИТЕ. ДОТУК ТРЪМПА ГУБИ ТОТАЛ УНИЖЕН ОТ ДАЛЕКОИЗТОЧНИЯ САМУРАЙ.

    Коментиран от #9

  • 9 ???

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "ЧЕСТНО":

    И що обиждаш така самураите, какво са ти направили, че да ги сравняваш с това нещо ???

    Коментиран от #14

  • 10 Барчо

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Барчо":

    Ментенаце! Не така! Избери си друго никче и пиши на воля. недей с мойто.
    Та на темата.
    И двамата са за ........ сещате се. Да земат верно да се сближат. Путин ще и намери достойна кръчма на която двамката Тръмпи и Кимчо ще си пийнат, ще се запрегръщат, ще почнат да се уважават и накрая ще се сбият. Който падне, да бъде елиминиран и народите да живнат спокойно.
  • 11 Барчо

    6 1 Отговор
    Вчера гледах един американски "документален" филм за СК. Този филм е ебати промиването на мозъците ни. Филм с няколко кадри от СК и останалото с някакви статисти. Този филм показва корейците като някакви зомбита. Сигурен съм, че има нещо такова, но това беше прекалено дебилско от страна на краварите. Факта че искат да направят гледащите го на абсолютни глупаци. Имаше невероятни фалове, които показваха, че филма е по-скоро игрален отколкото документален.
    Първо - американските лекари извършиха 1 000 операции на слепи, полуслепи и с пердета корейци. Всичките 1 000 операции бяха успешни. Ниц бе!!!
    Второ - при отвързването на бинтовете след операцията на една жена, която никога не е виждала - прогледна рязко и изведнъж. Щом отвори очите си и веднага позна родния си баща сред тълпата, когото на практика никога не е виждала. Тук има две противоречия. Първото е, че след като никога не е виждала след операцията без подготовка и свалят превръзките и тя щом си отвори очите и прогледна. Всеки знае, че след операции има задължително свикване първо със силата на светлината и т.н. Второто е, че позна баща си сред тълпа от поне стотина човека.
    Има и още такива фалове, които показват, че този филм е поръчков и не отговаря на истинската ситуация.
  • 12 стоян георгиев

    2 5 Отговор
    тва да е за урок на американците и да не се повтаря!!!!вместо да си изберат професионален политик за президент те избраха този палячо,само и само да не е геи или жена!толкова ли нямаше бели мъже като буш или клинтън ,занимаващи се професионално с политика ,а избраха този ненормалник!
  • 13 Кимчо

    2 2 Отговор
    Тоя перчем да не ме обижда на "характер" да не му изпратя нещо стройно,тънко и високо...на собствена тяга!
  • 14 ЧЕСТНО

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "???":

    КИМ КО ДАВАХА ДА ПРАВИ ШПАГАТ И МОСТ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ БОЙ С МЕЧОВЕ. ВИЙ ПОНЕ ШПАГАТ МОЖЕТЕ ЛИ ? ИЛИ ДЪЧЕТЕ ЛОКУМИ И ДЮНЕРИ НАЙ ДОБРЕ.