15 Ноември, 2017 18:33 2 708 16

3000 долара на месец за чужденка, която се омъжи за ерген от ОАЕ

  • сватба-
  • оае-
  • ерген
3000 долара на месец за чужденка, която се омъжи за ерген от ОАЕ - 1
Снимка: Shutterstock

Обединените арабски емирства приковаха вниманието на света заради броя на населението си. Мъжете в страната са много повече от жените и правителството сериозно обмисля всяка чужденка, която сключи брак с мъж от емирствата, да получава по 3000 долара на месец, съобщават местни медии.

Според преброяването през 2016 г. населението на ОАЕ е 9,1 милиона души. От тях 6,3 милиона са мъже и едва 2,8 милиона са жени. Това означава, че на 100 жени в страната се падат над 247 мъже.

В ОАЕ един мъж може да има до 4 съпруги и това прави ситуацията още по-сложна. Ето защо се обмисля опцията със заплащането на чужденки, които да се омъжват за местни ергени.

През 1960 г. ОАЕ са имали население от 0,1 милиона души. Поради липсата на жени и за да се насърчават младите хора да се женят, държавата вече е давала по 3000 долара на всяка чужденка, която се омъжила за местен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фереджета с пачка мечта на всяка ....чка

    29 6 Отговор
    Да пуснат една реклама в Украйна и ще им свършат парите отделени за младоженки за нука време !

    Коментиран от #4, #11

  • 2 ...

    10 1 Отговор
    световноТО внимание
  • 3 юрист

    22 2 Отговор
    Ами- вие си изтребвайте жените, само защото са жени и според вашият тип шериат- не са хора и за това всеки мъж може да им види сметката физически, а после разчитайте да си внасяте жени от чужбина, които в 21 век да живеят в шериат и да нямат право да шофират...Ваша работа- трошете си главите- не ме засягате...
  • 4 юрист

    12 19 Отговор

    До коментар #1 от "фереджета с пачка мечта на всяка ....чка":

    Ако пуснат една реклама в русия, над 90% от руските мюсюлманки ще станат булки по каталог в САУДИТСКА АРАБИЯ, с единствената цел да се махнат от путлеристкият ГЛАДЕН “рай“ русия...

    Коментиран от #5

  • 5 Краси Мира

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    Почвай да пишеш обявата - направо измисли някой закон, ти ги умееш.

    Коментиран от #6

  • 6 юрист

    10 14 Отговор

    До коментар #5 от "Краси Мира":

    България си има достатъчно проблеми- НЕ АЗ се занимавам нонстоп с русия, а РУСИЯ НОНСТОП СЕ ЗАНИМАВА С БЪЛГАРИЯ И СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ и с ДОСТОЙНСТВОТО И ЧЕСТТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Така, че- който иска, ще намери и начин. Твърдя, че ще има масовост сред руските мюсюлманки за този тип оферта. Времето ще покаже дали съм права или не съм права.
  • 7 Morgoth

    10 0 Отговор
    Май ще трябва да сменят стратегията - вместо по 4 жени на мъж по половин :)
  • 8 Истината винаги боли

    9 1 Отговор
    Офертата е супер,само трябва да се премахне двойното жителство,да няма повече два паспорта.Така ще се очисти всякакъв боклук, чалгаджийки,ч -жйики и всякакви далавераджйики.Само да не реват после че са на тройна езда...
  • 9 Сссс

    10 4 Отговор
    Айде българки развеждайте се,поне пари ще има,вие и без това изневерявате ами сега поне ще изкарвате мнооого повече пари,а ще имате и уважение,което ви липсва от вашите мъже,а преживяването, което ще изживеете ще е наистина с мъж ,а не с "капрул"....
  • 10 гост

    15 2 Отговор
    Май никой тук не забелязва най~важното , 1960 са били 100 000 , а сега само след 56 години - 9 100 000 !!! Даже няма да смятам колко процента прираст е това , ама ние 60 та година сме били към 6 000 000 и сега пак сме толкова ! И в момента и петрола да умре , те имат туризъм , търговия и земя и слънце да произведат ток за цяла Европа пак без пари , както печелят и от петрол !
  • 11 Бесен Язовец

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "фереджета с пачка мечта на всяка ....чка":

    На тях им трябват мюсулманки, има много мюсулмански страни, които са готови да ги затрупат с женски материал, само Бангладеш и Пакистан са 360 милиона, че и отгоре.

    Коментиран от #13

  • 12 Пазарен Либерализатор

    8 1 Отговор
    Вах, тая оферта да се спусне в шведските маали из родината, всичкото шведки ще се изнесат на момента!
  • 13 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Не е вярно , арабите умират за руси със сини очи , това им е идеална за жена , а исляма ще си го приемат после , това им е най-малкия проблем , даже ще им го пишат за допълнителна заслуга , покръстили неверница !
  • 14 царя

    3 0 Отговор
    Трябва да гледаме положителното ! Ако се пуснат няколко обяви или даже се разкрие пиемателен пункт в Солипиново и някой други такива места можем с един замах/и чужди пари / да решим някой наши проблеми като и проблемите на "братския" ОАЕ народ!!!
  • 15 Бойко

    1 0 Отговор
    арабския елит не може да си хване жена и се налага да наема проститутки :D
  • 16 незнайко

    1 0 Отговор
    Рязаните мюсюлмани не заслужават жени, защото за тях те са животни !!!