Last news in Fakti

15 Ноември, 2017 20:22 8 034 4

Холивудска звезда отново на ръба (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • крисчън бейл-
  • дик чейни

Крисчън Бейл е напълнял до неузнаваемост за ролята на вицепрезидента на САЩ Дик Чейни

Холивудска звезда отново на ръба (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Актьорът Крисчън Бейл, известен със способност да променя външността си за различните роли, за пореден път шокира феновете си, като се появи напълнял до неузнаваемост в Бевърли хилс, съобщи в. Daily Mail.

Холивудската звезда демонстрира новата си визия, допълнена от подстрижка нула номер, на пресконференция за филма "Hostiles". Промените във външния вид са отново заради роля. Става въпрос за предстоящия да излезе догодина филм "Backseat", където Бейл ще влезе в образа на вицепрезидента на САЩ Дик Чейни.

В интервю актьорът призна, че яде много пай за подготовката на ролята.

Очакваният биографичен филм за Дик Чейни отново събира в екип част от участниците в "Големия залог". В него Крисчън Бейл отново ще работи с режисьора Адам Маккей и с актьора Стив Карел, който ще изпълни ролята на бившия министър на отбраната на САЩ Доналд Ръмсфелд.

Холивудска звезда отново на ръба (ВИДЕО+СНИМКИ)

Холивудска звезда отново на ръба (ВИДЕО+СНИМКИ)

Крисчън не за първи път променя теглото си заради участието си във филм. За "Американска схема" от 2013 г. той пусна бирено коремче, а за снимките на "Механикът" от 2004 г. отслабна с 28 килограма.

Тези трансформации карат почитателите на Бейл да се тревожат за здравето му. Актьорът призна, че организмът му не приема особено добре постоянните експерименти.

Холивудска звезда отново на ръба (ВИДЕО+СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батман

    12 2 Отговор
    Крисчън е бог!
  • 2 американски психо

    20 1 Отговор
    Голям актьор, винаги съм го харесвал. Освен това не е някакъв надут палячо като много от колегите си.
  • 3 Хичкок

    10 0 Отговор
    Невероятен и много скромен !!!! Другия колос във съвременното кино е Даниел Дей Луис .
  • 4 FUCK OF

    4 0 Отговор
    КРИСЧЪН Е ПИЧ...