16 Ноември, 2017 08:52 2 798 3

Национален траур в Гърция в памет на жертвите. Идва още дъжд (СНИМКИ)

  • гърция-
  • атина-
  • наводнение-
  • траур-
  • евридика

От началото на седмицата времето в южната ни съседка рязко се влоши, след като ураганът "Евридика" връхлетя страната

Национален траур в Гърция в памет на жертвите. Идва още дъжд (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Гръцкият премиер Алекскис Ципрас обяви национален траур в страната в памет на жертвите от убийствените наводнения, взели до момент 15 жертви, съобщават медиите в южната ни съседка.

Ципрас увери, че "ще бъде направено задълбочено разследване, за да не се повтори подобна катастрофа". Той се ангажира, че правителството ще помогне на семействата на жертвите с всички възможни средства, като изтъкна, че домакинства и предприятия, засегнати от катастрофалните наводнения, ще бъдат подпомогнати от държавата.

Национален траур в Гърция в памет на жертвите. Идва още дъжд (СНИМКИ)

Национален траур в Гърция в памет на жертвите. Идва още дъжд (СНИМКИ)

Лошите новини за южната ни съседка обаче не спират. Дъжд и буря в Гърция и за днес прогнозира националната метеорологична служба, съобщават местни медии.

На места бурята ще е силна, особено в района на Йонийско море, в континенталната част, на остров Евбея и Спорадските острови. Твърде е възможно през нощта стихията да обхване Цикладските острови, както и западната част на остров Крит, предупреждават синоптиците.

Национален траур в Гърция в памет на жертвите. Идва още дъжд (СНИМКИ)

Национален траур в Гърция в памет на жертвите. Идва още дъжд (СНИМКИ)

От началото на седмицата времето в Гърция рязко се влоши, след като ураганът "Евридика" връхлетя страната. Проливните дъждове и силният вятър предизвикаха библейски наводнения в областта Атика - край столицата Атина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    7 2 Отговор
    Полицията им закача нашите м...ли постоянно при влизането им в Гърция, щото нашите ходят малко да работят и много да крадът! Полицията им прави глоби за колите, сваля им номерата, и пише глоби! Цял ден циганките кълнът о сутрин до вечер, че и като спът пак кълнът! И на циганския ураган Евридика ги връхлетя! Кълне ли та циганка няма оправия, на вижте родината от туй кълнене ко стана!
  • 2 300

    1 2 Отговор
    Кълне ли та циганка няма оправия, на вижте родината от туй кълнене ко стана!...ПИШИ ПРАВИЛНО "БЪЛГАРИТЕ " КРАДЕМ ПОВЕЧЕ И ОТ ЦИГАНИТЕ...НЕ ВИЖДАМ КАКВО Е ОБЩОТО С БЕДСТВИЕТО...ИЛИ ЗА ТЕБ. ЗА ВСИЧКО СА ТИ ВИНОВНИ ЦИГАНИТЕ...ЩО НЕ ПИШЕШ ЗАНАРКО ТРАФИКАНТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА.ЗА КТБ...ЕДИН ОСЪДЕН ПОЛИТИК НЯМА .АЙДЕ СТИГА С ТИЯ КОКОШКАРСКИ КОМЕНТАРИ.

    Коментиран от #3

  • 3 Нямаш идея

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "300":

    Българите не крадем, взимаме си, щото сме си у дома! Като излезем навън сме културни, може да взимаме от банки но от обикновенния човек не бараме! Циганите1 в Ерапетра се прдлагат за 5 евро! В Стернес циганка открадна 7000 евро на мои познати гърци! Циганина оставя дъщеря и жена в края на селото, чака ги на другия край! Побъркаха от свирки дъртаците и излизат с един чувал пари! В Атина оная закла гърка и го тури у фризера! В Олимпиада Солун, циганката Гергана спа с един и той олекна с 11 хилки! В Кунавус циганите биха един младеж, после селото ги подпали, дойде армия да ги оттърве, и навсякъде се предстаеят за българи! В Манхайм, цял ден ходят по институциите и кълнат България и взимат помощи, вечер работят на черно, изтупани и засукани дърпат кожи, и винаги ги пази някой като Светльо дето ритна румънката в метрото! Пък аз вечер заключвам кучето в хола и обикалям около къщи да пазя да не дойдат циганти да ма окрадът! Ако не съм бил изчерпателен, другия път ща изчерпя!
Новини по държави: