Last news in Fakti
  Тема: Украйна

16 Ноември, 2017 21:30 1 633 4

Савченко: Властта на ешафода

  • украйна-
  • властта-
  • надежда савченко

Украинският дипломат изригна срещу властите в Украйна

Надежда Савченко обяви, че в Украйна няма политическа сила, която да може да върне надеждата в бъдещето на страната, съобщи РИА Новости.

Според украинския депутат всички опозиционни сили са извън властта и в момента просто се опитват да се върнат във Върховната Рада.

„Народът трябва да изпрати на ешафода не само властта, а и опозицията. На ешафода, не в затвора. Само тогава народът ще си върне Украйна“, заяви Савченко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ех кога ли

    10 2 Отговор
    тая определено ме кефи все повече, за разлика от БГ в Украйна тва с ешафода може и да стане и който не успее да избяга навреме ша увисне на въжето.
  • 2 Kcaniba

    11 2 Отговор
    USраина... макетата газ пикаят, счупиха им тъпомера!!!!
  • 3 Да го кажем направо

    10 1 Отговор
    СерГей..къде си бе пиле? И тая ли стана путински агент?? Да ти напомня ли как драскаше тук"свобода за Савченко"...и какво стана сега??? Пак ли Путин е виновен??? Унищожихте си държавата и народа...взехте първо място със дървен медал!!!
  • 4 Барчо

    3 0 Отговор
    Савченко е войник, който се бори за каузата Украйна. Вярно че гръмна журналисти, но това е при бойна акция и е изпълнявала заповеди. От долната страна на стълбата сигурно не е мислела какво извършва и си е представяла че се бори за родината си. Сега обаче като видя за какво става въпрос "горе" тя не си сменя амплоато, а продължава да е родолюбец. Вижда прогнилостта и единственото решение го обявява на всеослушание. Ако не побързат да решат по един или друг начин проблемите с Донбас и Логанск, може да ги видим и тях как се присъединяват към Русия. Тази безмислена война не може да продължава безкрайно.
Новини по държави: