23 Ноември, 2017 14:27 4 662 49

Русия осъди „наглия“ план на САЩ да останат в Сирия

  • русия-
  • сащ-
  • сирия-
  • самозванци-
  • нагъл-
  • ислямска държава-
  • владимир шаманов

Напрежение между Русия и САЩ

Владимир Шаманов, ръководител на комитета по отбрана към Държавната дума, осъди остро плановете на САЩ да останат в Сирия и след победата над „Ислямска държава“, съобщи ТАСС.

Вестник „Вашингтон поуст“ написа, че американските сили планират да запазят военното си присъствие в страната и след разгрома над джихадистката групировка, която загуби огромна част от своите територии през последните месеци.

„Това е наглост от най-висока категория, това са самозванци в чужд апартамент“, заяви Владимир Шаманов. По думите му поведението на американците е непредсказуемо.

Гражданската война в Сирия започна през 2011 година. Русия се включи в конфликта по искане на режима на Башар Асад. През изминалите месеци Москва и Вашингтон си отправиха взаимни обвинения за убийството за цивилни и невинни граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    48 117 Отговор
    „Това е наглост от най-висока категория, това са самозванци в чужд апартамент“
    -------
    Опаа честито! Гадно е нали! И сте прави! Е докато сте в Украйна все ще ви е гадно! Вас да не би да ви е канил някой там? Така се лучва, когато две империи си ги мерят!

    Коментиран от #2, #10, #12, #23

  • 2 гост

    84 38 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    А ти освен по телевизията виждал ли си руснаци в донбас? Именно които са дошли да воюват а не тези които живеят там от 100 години?

    Коментиран от #16

  • 3 Calbata

    27 65 Отговор
    Нима онзи късия, ердоклан и муджахидин-иран си помислиха, че са някакъв световен фактор, който взема окончателни решения? Мухахахаха!
  • 4 ha ha ha

    32 11 Отговор
    Оставате и вие - толкоз по-въпроса!

    Коментиран от #17

  • 5 Груйо

    29 8 Отговор
    И си помислите, че без световния пъдарин ще стане тази работа? Как така?

    Коментиран от #6

  • 6 edin

    51 15 Отговор

    До коментар #5 от "Груйо":

    Те отдавна си търсят шамарите, накрая ще си ги намерят ;)
  • 7 Янките ВЪН

    72 20 Отговор
    Ще си отидат като пребити кучета както от Виетнам и Афганистан. Тоз филм е гледан.

    Коментиран от #29

  • 8 комунал

    21 65 Отговор
    Приятелите на престъпникът Башар Зарин Асад ще последват пътя му към Международния трибунал. За престъпления срещу човечеството давност няма.

    Коментиран от #13

  • 9 Украйна и Сирия

    75 17 Отговор
    Украйна кани официални войски на нАТО да се бият на нейна страна, но Нато не иска! В Донбас се бият доброволци, на които им плащат разни НПО-та и от двете страни. Ако не бяха външните бойци, конфликтът отдавна да е яко замразен. За Сирия. Сирия си има легитимно правителство. Това законно ръководство на държавата, помоли Русия за военна помощ, и назова САЩ неканени и агресори. Това е мили деца, другото е политика.
  • 10 Morgoth

    47 16 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Има малка разлика, но да речем, че това което САЩ правят е някъде между Донбас и Крим. Остава двуличният отговор на Европа - на Русия се налагат санкции, докато за американската окупация в Сирия се мълчи.
  • 11 СССР

    20 51 Отговор
    Не се бойте другари ! Нашия велик вожд другаря Путя ще им покаже на ФАЩ че не сме безсилни и ще им наложи спешни санкции ! Ще спре износа към САЩ на бояришник , матрьошки и проститутки - и Лада и Москвич също! Така ще постави американците на колене и ще изтласка агресорите от Сирия !
    Венсеремос другари !
  • 12 Чукачев

    17 11 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Абе Пеню, ти не си ли оня женствения от Чирпан? Многу штъ убичъм .....
  • 13 Киру

    11 10 Отговор

    До коментар #8 от "комунал":

    Нещу са отваръш та глей да та не притворът .....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Web@na Ушанка

    15 12 Отговор
    Ша изцвилааааа
    Сирия нашаааа ублюдкииии !

    Па ша си сипа !Само бояпишник
  • 16 Sergiy

    15 28 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    между 5000 и 15 000 редвни войски на московия са там, без разузнавателни знаци разбира се. Ако говорим какво става за последни два-три дена в Луганск, ами тогава сложи още няколко хиялди, които влезнаха там, запи ли, ами терорист на лугандоня избяга в московия, а защо ли, ами защото има противопоставяне между куратори в кремъл. фсб иска едно, а ап-на путьо и гру на гш-друго. Така че тези клоуни вече не знаят какво и как да правят в Луганск и Донецк, влезнаха, а сега какво ;))
    Освен редовни с хиляди бройки, толкова са маргинали от същата московия.
    Ами отиди да видиш ;)), не толково страшно. Да сидиш 24/7 пред компьютора и да пишиш глупости за да искараш някоя дървена рубла както всички подлогзи на путьо си едно, ама да видиш на живо си е друго.
    П.С. какви 100 години, смешник, сталин изселва местното население и вкара през 1930-ти затворници да работят по мини, и тези маргинали дават поколение, какви 100 години, кави пет лева, поне чети малко, преди да пиши глупости, абе смешни сте трололове на путьо ;)))

    Коментиран от #18, #22

  • 17 Бесен Язовец

    6 9 Отговор

    До коментар #4 от "ha ha ha":

    Остават те ама ноу мани, на привършване са... Как беше казал там товарисч Медведев, денги няма, аре, всичко най хубаво !
  • 18 Палячоооо

    16 9 Отговор

    До коментар #16 от "Sergiy":

    Хаахааа пак си цъкаш плюсове..а на другите минуси...СарГейчо от това няма да станеш по-умен..хаахаааххахааааа
  • 19 Бесен Язовец

    7 2 Отговор
    Ще си ходят ще си ходят мн.скоро и с бой ако се нсложи ще си ходят измършавелите хиени от всякъде им скъсаха квитанцията.

    Коментиран от #20, #21

  • 20 Бат Ваню

    3 9 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен Язовец":

    ... ха ха ха... те.... хамериканцити.... губят войни ....и пак печелят.. Как са получаа тоа номер а?...... и..... руснацити..... печелят войни ...и .... нищо ни зимат... Що тъй а?..... Тва некъв фокус? ха ха хаха....
  • 21 Доктор Ох Боли

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен Язовец":

    ... то.... тишината у спалнята мъж ша та напраи..... ха ха хаа
  • 22 Kcaniba

    12 3 Отговор

    До коментар #16 от "Sergiy":

    Русия смаза фащ в Сирия за 2 години!!
    Излиза, че най бедната държава в Евразия и предпоследната в света, с население поддържащо Русия, е по силно от фащ!??
    Укрите сте по ербап от маке май!)))

    Коментиран от #25

  • 23 Whatever

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Украйна като държава съществува от едва 30-на години, никога в историята на света не е имало такава държава. Тази част е била основно Полска (с изключение на Запорожието) и по-малко - част от Руската империя. Тъй че сравнението ти е глупаво.

    Коментиран от #24

  • 24 Sergiy

    4 11 Отговор

    До коментар #23 от "Whatever":

    погледни карти от XIX век на французите, белгийците, англичани и др.Кубан на кой беше и не само,абе смешник си и то голям, да не говорим за 1918-19г., дори имаше посолство на УНР в София, подновявай методичките си от путьо, ползваш остарели, закасняваш поне с 4-5 годинки ;))

    Коментиран от #41

  • 25 Бат Ваню

    5 5 Отговор

    До коментар #22 от "Kcaniba":

    ...аве.... Русия кога участва във военни деайстивя..... задачата трее да е изпълнена...... тва и ние го знаече от 1878.... но... след това .... ко са получава.... Що я нема Санстефанска България?....Що в първата световна... като се бият малките братя ... не размаза Турция а?.....Виетнам.... Ко тана а?.....Афганистан...... Същото ше стане и със Сирия.....Щатите ше лапнат.....и... У Кремъл ше .... празнуват.... победите.....

    Коментиран от #36

  • 26 Sergiy

    2 16 Отговор
    ако махнем 5-7 градов е в московия, остават около 80 000 000 човека, които оцелват, обаче путьо продолжава да играе в геополитика. Реши че асадчо заслужава повече отколкото тези милиони. Плачи за санкции като дете и се опитва да се противопостави на САЩ, това все едно да сравняваш морска свинка със свиня която в двора на един московит. И двете са свини, само че разликата е ужасяваща Една московия на путьо и САЩ, смешна работа, обаче "путьо-геополитик"-това сега е поважно отколкото някои там "руснаци" да нямат газ и се греят с печки от 19 век ;))))

    Коментиран от #33

  • 27 Бат Ваню

    3 3 Отговор
    .... що ни оставят с капитан у Сръбско-Българската война а?....
  • 28 Бат Ваню

    2 6 Отговор
    .....да не продължавам ....чи ....ша избухна..... ха ха ха..... Русия ни ие нашата държава!..... тва трее се знае...... Освобождението...... Поклон!..... но ..... то е заради руски имперски интереси..... съвпадат с нашите..... православни... братушки.... ама след това идва ... Сръбско - Българската война и .... се вижда за ко иде реч..... Тва трее се знае.....!!! не сляпо ...освобождението.... и така..... Ае утре черен петък.... ха хаха.....
  • 29 мечтай си

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "Янките ВЪН":

    Те май ватенките бягаха от Афганистан като бити педерунгели,че чак и не се обръщаха назад.А САЩ и до ден днешен са си там.
  • 30 браво

    3 8 Отговор
    Веднага димящия Кузя да се завръща,че има да плува няколко месеца.Ако не потъне де.
  • 31 Бат Ваню

    1 7 Отговор
    .....уеееку да пръдължа...... Ко стаа с България ....ако Сърбите влезнат у София а?.... и руснаците са изтеглили сички офицери?.. а?....Ко таа?....
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ибрахим

    12 3 Отговор

    До коментар #26 от "Sergiy":

    путин ви направи смешни бре.ако продължавате в този дух скоро от украйна нищо няма да остане.
  • 34 КЪДЕТО САЩ НАДНИКНЕ

    6 1 Отговор
    ТРЕВА НЕ НИКНЕ.

    Коментиран от #35

  • 35 Бат Ваню

    0 6 Отговор

    До коментар #34 от "КЪДЕТО САЩ НАДНИКНЕ":

    .... хах ха... тва е за руския ботуш..... хората така са го определили...... има ли долари... сичко има.... Що така се получава? ......ха хах а...ми... така си е....Руснаците и в Сирия ше спечелят..... ха ха ха... .и.... кво ше земат?...

    Коментиран от #37

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Барчо

    6 2 Отговор
    След може би половин година когато Асад се стабилизира, ще покани непоканетите да си обират крушите!!!
  • 39 стоян георгиев

    2 6 Отговор
    сащ ще останат докато падне асад и се стабилизира ситуацията.предполагам поне 20 години.руснаците обаче едва ли ще издържат толкова!

    Коментиран от #40

  • 40 ибрахим

    5 1 Отговор

    До коментар #39 от "стоян георгиев":

    недей да предполагаш.вчера на срещата в сочи се решаваше съдбата на близкия изток и в частност на сирия.сащ не бяха поканени да участват.беше им казано че имат месец да се изнесът от сирия заедно с израелците,после стават курбан.и на кюрдиде им беше казано че държава или автономия няма да има.

    Коментиран от #42, #49

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #40 от "ибрахим":

    беше им казано???от кои им бе казано ?от иран русия и турция!!!!и сащ страшно много се уплашиха ,та чак се спукаха от смях.близкия,далечния ,средния изток...без западните технологии няма кво да решават .могат там да си се возят на камилите и да слушат иначе ги чакат проблеми.иран русия и турция са държави от третия свят и правилото важи за тях в особена сила!нека ги видим като толкова са решителни,коя от тях ще извади магизи да въстанови сирия ?коя ще даде на сирииците икономическа или политическа переспектива .били се събрали и решили...ха,ха,ха!!!

    Коментиран от #43

  • 43 ибрахим

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "стоян георгиев":

    като туриш и саудитска арабия и катар в сметките ще ти се изсни кой и с какви пари ще възстановява.

    Коментиран от #44

  • 44 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "ибрахим":

    аааа тук обаче не позна!!!катар и саудитите няма да участват ако иран е там,а и без американска благословия пък хептен.те може да са камилари,но не са идиоти!!!пара ще дадат ако могат да поръчат поне част от музиката,а при управлението на асад тва за тях е невъзможно!ще видиш къв смях ще настане като турция ,русия и иран организират донорска конференция за сирия.ще съберат заедно 4 ри тона брашно всичките дадени от турция,но русия ще се хвали наи-много с огромното количество събрано в един бус!осоено ще помогнат енергиините рубли.смяхххх!

    Коментиран от #45

  • 45 ибрахим

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "стоян георгиев":

    американска благословия ама друг път.сите камилари се изредиха на крака да му ходят на путин.за какво ли са му се молили а.
    пък за възстановяване не бери грижа,ливан можеш ли да познаеш колко пъти е възстановяван.

    Коментиран от #46

  • 46 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #45 от "ибрахим":

    ливан е въстановяван по системата при която ще се въстановява и сирия,а именно пара и управление от европа ,сащ и израел .в сирия ще бъде същото.а камиларите ти казах ,те няма да участват в шиитски системи доминирани от иран и прекарвани от асад.те затова и индиректно подкрепяха идил и ал каида .путин за тях е по-скоро никои .щото нито ги интерасува нито ги бърка.те сега заедно със сащ държат цените на горивата ниски от което страда путин наи-силно.тва че шеиха отиде за сефте в русия не значи нищо.основната му пара е в сащ ,основния му защитник е сащ ,а и основния му бизнес е със сащ.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "ибрахим":

    С нетърпение ще чакам да мине този месец.
    Дано американските наглеци са умни и сами почнат да си правят дървените костюми.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания