Last news in Fakti

1 Декември, 2017 11:09 2 926 32

Северна Корея е готова да преговаря със САЩ - Декември 2017

  • северна корея-
  • преговори-
  • сащ

Пхенян иска посредничеството на Русия

Северна Корея е готова да преговаря със САЩ. Това заяви руският депутат Виталий Пашин, цитиран от ТАСС.

Пашин коментира резултата от преговорите между руска парламентарна делегация и властите в Пхенян.

„Северна Корея е готова да преговаря със САЩ при участието на Русия като трета страна. От ръководството на страната обясниха, че те са редовно подлагани на външна агресия от страна на Вашингтон. В КНДР ни обясниха, че са били принудени да отговорят на американската агресия с ракетните тестове. Те не бяха извършвали такива от 15-ти септември, като чакаха смекчаване на тона от страна на САЩ. Вместо това от Вашингтон обявиха големи военни учения в региона“, заяви Пашин.

Той отбеляза, че руската делегация е потвърдила позицията на Русия, че ракетните тестове са в разрез с резолюциите на ООН.

През тази седмица Северна Кроея проведе няколко ракетни теста. От Кремъл обявиха, че няма да признаят страната за ядрена сила. Пашин обяви, че Москва иска мирно решение на въпроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 stefko 88

    17 10 Отговор
    Хаха хаха хаха Язовец за Ко стана е ? Тия твойте ора нещо май и те ще стават от колене а? Нали беха "познаваш ли ни нас?" Ха ха ха

    Коментиран от #7, #8

  • 2 анонимен

    11 19 Отговор
    Чик Чи Рик добре ще ги сложи на място. То бива наглост от янките ама чак пък толкова....е нека да се сърдят на себе си ,щото са свикнали да провокират чужди страни. Сега да се оправят,нали са умни? А де да ги видим...Имаш ли атом,никой не те закача. Нямаш ли атом,прегазват те. Например Украйна направи грешка че се отказа от ядреното оръжие в замяна на сувернитет,щото ако го имаше,Путларах Акбар нямаше да им се дръвчи толкова...
  • 3 Хохи

    16 6 Отговор
    Не разваляйте хубавата война с безсмислени караници.

    народа чака ,затаил е дъх
  • 4 Kcaniba

    20 23 Отговор
    И ко става сега!? Великите САЩ не могат ла усмирят едно лошо непослушно корейче без помоща еа бедната, гладната, пияна Ручия!!!))
    Фалирала и изостанала във всяко едно отношение, санкции и изобщо нула!!
    Тролня, къде сте?
    Мъкоо тролерастскаа
  • 5 Ami

    22 4 Отговор
    E няма нищо ново под слънцето руснаците си пазят васалите и втората ядрена програма в случая ( северно корейската )
  • 6 До 1 и 2 .. наивници-що се радвате

    18 18 Отговор
    С.Корея постигна целта си-показа че вече има ракети които да достигнат всяка точка от територията на САЩ.. Сега вече ще преговарят с американците по съвсем различен начин-могат да поставят условията си.
  • 7 Бесен Язовец

    17 21 Отговор

    До коментар #1 от "stefko 88":

    Е ко стана коо? С.К си направи ракетите и САЩ ще слушат иначе барбекю!

    Коментиран от #15

  • 8 А стига бе...

    15 17 Отговор

    До коментар #1 от "stefko 88":

    Смешно е да мислиш че след 50 години санкции-точно сега С.Корея ще клекне. Готови са за преговори защото показаха на америте че могат да ги ударят в който щат си искат. Сега америте ще мрънкат и ще свалят санкции,защото лудака Ким ще им изпрати подаръците си..
  • 9 Съни

    17 15 Отговор
    След последното истрелване на корейците ,преговорите ще се водят като равен-с равен. Това им беше и целтта на С.Корея. Отук нататък чичо Сам само ще подсмърча и ще приема условията на жълтура Кимчо.

    Коментиран от #10

  • 10 стоян георгиев

    16 18 Отговор

    До коментар #9 от "Съни":

    ха,ха,ха.....хооооо!!!нов виц!!!равен с равен само дето единия няма кво да яде а другия преяжда.стршно равенство...всъщност пхенян няма кво друго да предложи и хич не е ясно дали ще се навият американците за някакви преговори.ако има преговори те ще са под мотото сваляи гащи и познаи кои ще трябва да ги сваля!

    Коментиран от #13, #16, #32

  • 11 Бесен Язовец

    16 18 Отговор
    Нали се сещате НАТО почна да се приближава към границите на Русия под режисурата на САЩ и хоп С.К за няколко месеца изобрети Балистична ядрена ракета от тук на татък вс.врагове на САЩ ще се обзавеждат с ядрени ракети!Само следете хронологията на събитията
  • 12 Да си знаят

    18 16 Отговор
    Нека клатенето на краварски муцуни от жълтурите да започне СЕГА!!!!! Няма да им е за първи път на краварите...
  • 13 Скорпион29

    16 18 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Пхенян нямало какво да предложи ли? Пхенян им предлага спокоен сън което не е никък малко

    Коментиран от #19

  • 14 Абу Талиб

    9 3 Отговор
    Струва ми се, че позицията на Россия е прибързана или необоснова по-скоро.Фактическото положение е такова, че Северна Корея се легитимира вече като ядрена сила и не виждам защо искат да и се признае този статут.Той не дава право на участие в Съвета за Сигурност, така че техните напъни са излишни.

    Коментиран от #31

  • 15 stefko 88

    13 14 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Са ще видиш какъв сеир ще е и мазнене ще им лапа до шия на цслия пентагон ,а като се прибере ще разправя на ония покемони с тефтерчетата дето му отброяват пръдните как ги е изиграл американците и колко ги е шубе...същия е като путин ще им ходи на срещите с наколенки иначееее всичко е по план(ако си планирал да те шибат здраво)!
  • 16 Съни

    11 14 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Стояне-пак се изказваш като гоям наивник. Какво общо има яденето в едни преговори-след като и двете страни държът в ръцете си ядрено оръжие? Айде почни да мислиш поне малко деее..Още повече ,че Ким се е доказал като лудак-който е готов да използва ядреният си потенциал..Мисли като пишеш-стига с тези НПО-клишета.

    Коментиран от #18, #21

  • 17 Контра 12

    18 12 Отговор
    Употребата на бояришник води до необратими мозъчни увреждания в най добрия случай.

    По какво Северна Корея е равна на САЩ та да са равен с равен. Това само напълно изкукуригал човек може да го каже. В САЩ с корени ли се хранят или нямат електричество ,или пък имат по малък БВП. Ядреното оръжие не ги прави равни на САЩ.
  • 18 stefko 88

    9 7 Отговор

    До коментар #16 от "Съни":

    Съни, ми да доказва само ,че го боли к##ра за народа му.

    Коментиран от #20

  • 19 стоян георгиев

    13 15 Отговор

    До коментар #13 от "Скорпион29":

    излез от матрицата бе убавец!!!в америка хората си спат спокоино .едва ли някои се корка сериозно на този дебелак със смешни дрехи и прическа.проблема е по-скоро с американските съюзници в региона ,но и те не са застрадали кои знае какво от напъните на кимчо.правят си учения ,но японската и южнокореиската икономики си вървят.народите там се развиват,а хората на кимчо се чудят кво да ядат.тук ситуацията е имиджова и сега тръмп си лъска егото с тоя ненормалник.

    Коментиран от #23

  • 20 Съни

    8 11 Отговор

    До коментар #18 от "stefko 88":

    Стефчо-а какво доказаха американските президенти със огромните си човешки загуби в Корея-Виетнам-Ирак..и т.н...тях май също ги боли к..ра за народа им..И забележи--това се случва постоянно. Та не гледай само едната страна на медала--наивно е...

    Коментиран от #22

  • 21 стоян георгиев

    15 15 Отговор

    До коментар #16 от "Съни":

    съни ,кимчо е един смешник.изглежда като такъв и деиства като такъв.има ядрено оръжие с което може само да се самовзрвиви нищо повече,но няма да го направи щото за разлика от християните комунистите мислят ,че тва е единствения им живот,а гея диктатор хич не иска да мре щото много си му харесва да е жив.само да ти кажа по въпроса с мисленето.сащ се справи със ссср и целия варшавски договор с хилядите ракети,самолети ,кораби,подводници...и сега ще се уплаши от една дебела мишка?????мола те не прави повече смях!!!

    Коментиран от #24

  • 22 стоян георгиев

    12 10 Отговор

    До коментар #20 от "Съни":

    огромни човески загуби има само в твоето въображение!!!60000 във виетнам за 20 години са сериозна работа нали?горе долу у нас даваме токова от катастрофи ,а сащ през времето на виетнамската воина е бил 200 млн.я сметни колко са били огромни загубите.в ирак загубите са пък още по огромни 5-6000 за 10 години на 300 млн.население.
  • 23 Скорпион29

    5 11 Отговор

    До коментар #19 от "стоян георгиев":

    Е тогава защо е целия шум щом вс.се чувстват добре?

    Коментиран от #25

  • 24 Съни

    13 12 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    Е като е смешник Кимчо-що толкова се коркат във Вашингтон? Защо им избива пяна всеки път като заговорят за С.Корея??? Стояне-робуваш на клишета и тъпи разкази-предназначени за западняците. Лек ден,че нямам повече време за празни спорове.П.П...САЩ не са се справили със СССР-а съюза сам се разпадна заради борбата за власт във сисоките етажи на политиците--както сега се случва в САЩ..и копират точно бившият СССР. Пак ти казвам-клишетата не са добър учител...

    Коментиран от #26

  • 25 стоян георгиев

    9 11 Отговор

    До коментар #23 от "Скорпион29":

    ми имиджов .тръмп се нагледа на кимчо за да си лъска реитинга,а кореиския ненормалник се напъва в обратна посока.руснаците пък в тая ситуация гледат да извадят някои дивидент ,но както винаги осират позицията,даваики съветски ракетни технологии на идиота и жертваики си отношенията с япония и южна корея за сметка та севрнокореиския идиот!
  • 26 стоян георгиев

    8 7 Отговор

    До коментар #24 от "Съни":

    и кво се коркат в сащ?кво се случва в сащ по-различно от преди разправията с ким чен ун???избивало ги пяна????тръмп си лъска имиджа и стана за смях на половината комични предавания заради това.европа и дори държавния му секретар ,го критикуваха заради цирка дето разиграва с въпросната пяна влизаики в лична полемика с кореиския ненормалник.а сега пък съюза се разпаднал заради борба за власт във високите етажи????ха,ха......хо,хоооооо!!!!ссср се разпадна щото народите му не искаха да живеят вече в тази опърпана система виждаики алтернативата на запад.ако запада беше слаб ссср никога нямаше да се разпадне напротив щеше да окупира нови територии което бе същността на системата му.не съм забелязал подобно нещо да се случва в сащ ,а до разпад на икономческата и политическата система там пък въобще не може да се говори,напротив продуктивността и се засилва .
  • 27 Барчо

    10 5 Отговор
    Сега вече са готови за преговори!!! Обаче май като равностойни. Предполагам ако преговорите се състоят, корейчетата ще обърнат козовете на масата и преговорите могат да започнат. Ако е чел някой кравофил внимателно статията, ще види че корейците са спрели първи с опитите, като са очаквали и американците да спрът с агресивното си поведение около тях. Само че те не спряха, а продължиха с военните си учения в близост до тях. Щом са в близост до тях, то тези учения не са просто ей така, а се проиграва агресия точно в СК. И преговорите може би ще бъдат да признаят СК като ядрена държава, а каруците и канутата да се изтеглят посока скалистите планини.
  • 28 Трапер

    6 6 Отговор
    Барчо , Барчо какви ги дрънкаш бе !? Били равностой ни , в какво бре ,на една С.К. ракета все още в изпитателен стадий се падат 1000 американски ракети в бойна готовност. А за ПВО им ... то просто не съществува .Разчитат на Китай и нищо повече . Ще ги видиш тия преговори през крив макарон.Военните маневри и учения ръководени от супер силата САЩ занапред ще стават все по-мащабни.
  • 29 TR 3B Astra

    2 3 Отговор
    Какви равностойни ? Те не са равностойни . Има ли Северна Корея ето това оръжие например.

    https://www.youtube.com/watch?v=L0QdJgHXBA0

    Виж от Афганистан кадрите на 1:08

    Ето статия от Красная Звезда -да не кажеш ,че е фейк нещо

    https://topwar.ru/115585-amerikanskoe-superoruzhie-tr-3b-astra-ne-dlya-slabyh-duhom.html
  • 30 Шшш

    1 3 Отговор
    Стуене ща пера!
  • 31 Патриот

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Абу Талиб":

    Но дава гаранции, че няма да бъдат следващата България, Югославия, Виетнам, Либия, Сирия, Ирак, Венецуела, вече и Пакистан. Дори Япония.
  • 32 Правдив

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Е, к'во има тук да се познава? Ти отдавна си ги свалил...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания