Last news in Fakti

2 Декември, 2017 08:42 2 528 26

Руският външен министър: САЩ са кръвожадни!

  • северна корея-
  • русия-
  • сащ-
  • сергей лавров-
  • кръвожадни-
  • заплаха-
  • ники хейли

Напрежение на Корейския полуостров

Руският външен министър Сергей Лавров окачестви като „кръвожадна“ позицията на американския постоянен представител в ООН Ники Хейли за Северна Корея и криеща опасността напрежението на Корейския полуостров да се изостри значително, предадоха ТАСС и „Асошиейтед прес“.

Преди два дни Хейли заяви, че ако заради ракетните изпитания на Северна Корея избухне война, то азиатската страна ще бъде напълно унищожена. Думите й бяха в отговор на изстреляната балистична ракета от страна на режима в Пхенян във вторник.

„Това беше кръвожадна тирада", заяви руският дипломат. Лавров заяви също, че има „усещането, че през последните два месеца някой във Вашингтон иска да провокира нови действия от страна на Северна Корея“.

Напрежението на Корейския полуостров остава високо. Американският президент Доналд Тръмп заяви след поредния ракетен опит на Пхенян, че Вашингтон „ще се справи“ с тази ситуация. През изминалите месеци САЩ и Северна Корея си отправиха взаимни заплахи за унищожение.

Междувременно Япония обяви, че ще бъде домакин на министерска среща на страните от Съвета за сигурност на ООН на 15 декември, посветена на Северна Корея. Това заяви японският постоянен представител в ООН Коро Бесшо. По думите му целта е да се намери мирен начин Северна Корея да бъде накарана да спре с ядрените и ракетните изпитания и да бъдат премахнати ядрените оръжия от Корейския полуостров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    66 17 Отговор
    Прав е..що кръвчица изпиха в Ирак,Афганистан,Сирия...да не говорим за предишните им войни ....Лавров е прав.
  • 2 Александър

    22 52 Отговор
    Чудо!!! Корейският изрод се заканва на САЩ, плаши ги, че Вашингтон му е на прицел, а когато този Вашингтон отговори на тези грозни закани макар и само словесно, казват, че е кръвожаден.

    Коментиран от #5, #6, #11, #13

  • 3 гмймгймгймгйчгйчгъчгъмгъ

    40 13 Отговор
    ВСЕ ПАК USA ....СА СЪЗДАДЕНИ ОТ СВИРЕПИ БАНДЮГИ И ПРОСТИТУТКИ ОТ ЕВРОПА. .......И ОТ ОЩЕ ПО СВИРЕПИ ЕВРЕИ ФРАНКОМАСОНИ ДЕ ......КАТО РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ .....ВАШИНГТОН. ...
  • 4 Kcaniba

    15 41 Отговор
    Не само С.Корея,а и режимите които поддържа трябва да бъдат унищожени,за да заживеем в един по-добре свят! Комунизма носи разруха и нечовешки мъки и страдания!

    Коментиран от #18

  • 5 А стига бе...

    46 15 Отговор

    До коментар #2 от "Александър":

    С тази разлика че С.Корея досега не е нападнала нито една държава. А САЩ унищожиха десетки държави и избиха милиони техни граждани. Та чудо няма-руснака си е прав.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 несведущ

    33 13 Отговор
    Абе, защо ракетите и бомбите на САЩ, Русия, Китай... другите страни са правилни, само тези на СК са неправилни!?!?
    Ако има някой сведущ ше го замола много, да ми обясни!?!

    Коментиран от #15

  • 8 ha ha ha

    23 8 Отговор
    Краварите се имат "богоизбрани", могат да си врат гагата навсякъде, да се настаняват някъде и най-нахално да обявяват, че нямало да се махнат, а СК е луда по-цялата тиква - не им пука за какви се взимат говедарите и ще ги чалдисат без да им мигне комбъла :D
  • 9 Бесен Язовец

    10 29 Отговор
    Този Лавров, така и ще го запомня, все плаче - плак, плак, плак....Микеле Плачидо нервно пуши отстрани.
  • 10 Бесен Язовец

    24 12 Отговор
    Лавров е прав, кръвождано алчни са!
  • 11 факт

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Александър":

    корейски ли знаеш
  • 12 Чурулик чурулик

    7 3 Отговор
    Шефът на най големата територия на света са държи като неква надодрусана ученичка хахах вече все повече ми пада в очите...ами ударете по масата и унищожете сащ и англосаксонците виждате че така не става да се живее с тех нали?ядрена воина рестарт на планетата и тва е и след рестарта светът да не допуска да се появи кръвожадна страна като саш в лицето на извънземна раса щото тва е ясно че не се управлява от човеци

    Коментиран от #14

  • 13 От къде

    9 8 Отговор

    До коментар #2 от "Александър":

    Къде чу заплахите на СК?
    Може би от БТВ и НОВА.....
  • 14 Бесен Язовец

    8 8 Отговор

    До коментар #12 от "Чурулик чурулик":

    Нали и язе туй викам, само плачи този... Серж Плачидо.
  • 15 Чурулик чурулик

    10 7 Отговор

    До коментар #7 от "несведущ":

    Нека ти обясни що фанатизирани страни като израйл и свинска арабия имат ядрено оръжие като и двете са фанатизирани?а северна корея не могла да има щото видиш ли била диктаторска хахахахах
  • 16 Чурулик чурулик

    7 7 Отговор
    Сега следва Ким да обяви че жизнените му показатели са свързани с ядрения потенциал на страната и ако бъде убит това означава стотици ядрени взривове по целата планета пък клоуна тръмп да докара не 2 ами 50 подвижни писти в океана и да му слага епитети като ниския човек ракета и до не признава ядрения потенциял хахаха ох искам да видя ко ше стане ако перуката не признае и тока в контакта и бръкне с пръсти на левата ръка хахахахааа а може и д език да лизне жиците в контакта тогава ефектът ще е неподражеем хахахахха
  • 17 Хорацио

    11 5 Отговор
    Най-нормалното нещо СБИРЩИНА престъпници, авантюристи, златотърсачи, робовладелци и роби да основат държава, която да е кръвожадна, да поробва, да заграбва и да експлоатира. Това е най-нормалното нещо на света! Нищо ново. Американец не е националност, американец е дизагноза!
  • 18 +-+-+-

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Хората са тези, които причиняват мъка и страдания, така че живеем в напълно човешки свят.
  • 19 Барчо

    11 6 Отговор
    Някой ден смятам да направя справка колко чужди МИРНИ ГРАЖДАНИ и колко ВОЙНИЦИ е избила САЩ през времето до сега след Втората световна война. Като имам в предвид тези във Виетнам, Лаос, Камбоджа само, много си мисля, че числото ако не надхвърли, то ще наближи жертвите на Хитлер. Говоря за избитите от германците мирни граждани и войници на чужди държави. Не за жертвите на Сталинския режим.
    Що ли си мисля, че Лаврова е прав?
  • 20 onq s konq

    7 14 Отговор
    Ми кръвожадни са щото са лъвове и тигри а не офци като ушанките!Тека е ф природата - силното еде слабото ! Те тва е !

    Коментиран от #21

  • 21 Барчо

    6 6 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    Това по принцип е така, но има полезни хищници без които еко системата не може, а има и такива хищници, които са вредни. Има едни, които убиват само толкова, колкото и е нужно, а има и такава, които убиват за удоволствие дори когато не са гладни. А и нали се сещаш, че дори и цял прайд лъвове не може да се справи със стадо биволи, ако те се отбраняват, а не бягат поеденично. Да не говорим че много пъти прайда става жертва.
    Но по принцип примера ти не е удачен. Щото малък човек с голямо оръжие може да смачка голям човек с малко оръжие.
  • 22 Rocket man

    11 4 Отговор
    Братушките дал ша помогнат нещо или ша напълнат гащите и ша гледат сеир и ше цъкат с език .
  • 23 Пешо

    9 7 Отговор
    Лавров се мисли за Косигин ама да сети че СССР се разпадна. Днешна Русия няма и 1/3 от силата на СССР. СССР черпеше ресурси и пари от целия соц. блок технологично бяха близки до запада и правеха конкурентна военна техника. Сега са една 140 млн държава, изостанала. От как се разпадна СССР един нов самолет нямат, всичко е фейлифт на Су 27 и Миг 29. Сегашното ръководство мафитско и крадливо. Ей този същия човечец, Лавров има милиарди в банките америка децата му живеят е в САЩ, а той разправя разни глупости на които само бедните руснаци в тундрата му вярват.
  • 24 Иван

    9 6 Отговор
    Вярно е това . През 2016 Су 57 беше на авиоизложение в Сингапур - направиха го на салата заради недостатъци. И никой не си поръча от него. Та той има по лоши стелт показатели от новите версии на Ф 15.
    И руското министерство на отбраната ще поръча от него грандиозните 12 бройки. Че даже може и тях да не поръча.
  • 25 Коневръз

    9 4 Отговор
    А Лавров е тревопасен. Обаче много хубаво цвили.
  • 26 Юбряяяяяя

    0 0 Отговор
    Ако Господ иска да накаже американците им изпраща талибани, урагани, торнада, пожари...
    А ако иска да накаже други народи и държави, изпраща им американци...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания