4 Декември, 2017 18:32 2 520 2

Как се убива бивш президент?

  • йемен-
  • президент-
  • али абдула салех

Хусите обявиха, че са установили контрол над Сана

Бившият президент на Йемен е бил ликвидиран по време на нападения в Сана, съобщи ТАСС.

По-рано днес бунтовниците – хуси обявиха, че са си върнали контрола над йеменската столица. По време на боевете е загинал Али Абдала Салех.

Смята се, че бунтовниците са следели маршрута на Салех през последните няколко дни. Те са получили информация, че неговите поддръжници се опитват да го изведат от страна.

Най-вероятно той е загинал при опит за задържане. Убити са и някои от хората, които са го придружавали. Има и задържани.

По-рано беше обявена информация, че е бил взривен дома на бившия президент в Сана. Някои агенции отхвърлиха тези информации.

В момента районът се обезопасява. Информацията за Салех беше потвърдена от партията Общ народен конгрес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    2 0 Отговор
    Човекът е убит в дома си и синът му е ранен и отвлечен.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.