Last news in Fakti

8 Декември, 2017 14:04 2 115 0

Великобритания се готви за следващото унижение

  • великобритания-
  • найджъл фараж-
  • ес

Найджъл Фараж атакува Тереза Мей

Великобритания трябва да се подготви за следващо унижение. Това заяви бившият лидер на британските националисти Найджъл Фараж, цитиран от Todayng.

Той е недоволен от това, че британският премиер Тереза Мей е приела условията за Brexit на ЕС.

“Сделката в Брюксел е добра новина за Тереза Мей, като сега можем да се придвижим към следващото унижение“, написа Фараж в Twitter.

От Европейската комисия обявиха, че на този етап е бил отбелязан достатъчен прогрес по преговорите с Великобритания. Вече всичко е готово за старта на втората част от преговорите.

Фараж беше един от най-големите поддръжници на излизането на Великобритания от ЕС. Той упрекна Мей, че просто не се е изтеглила от преговорите.

Националистът Стивън Улфи обяви, че също не е впечатлен от постигнатото в преговорите. Според него с постигнатите резултати, европейските граждани във Великобритания стават по-важни от британските. Той е е недоволен и от факта, че Великобритания ще изплати задълженията си в пълен размер през следващите две години.

Британското правителство се бори за приключване на първата фаза от преговорите. От там искат започване на търговските преговори по време на срещата на върха на ЕС в средата на декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: