9 Декември, 2017 11:37 12 650 18

Юрий Гагарин е контактувал с извънземни (ВИДЕО)

  • гагарин-
  • извънземни-
  • космос

Извънземните, при цялата им предпазливост в отношенията им със земляните, е трябвало непременно да намерят човека

Първият космонавт на Земята Юрий Гагарин е влизал в контакт с извънземни и дори е докладвал за това на ръководството на Съветския съюз, пише Езорейтер.

Извънземните, при цялата им предпазливост в отношенията им със земляните, е трябвало непременно да намерят човека, който за пръв път е излязъл в открития космос. Именно това се е и случило, при това веднага, щом Гагарин се е озовал на околоземна орбита. Дисциплинираният космонавт комунист просто не е могъл да изпусне този шанс, дори и извънземните да са му казали да мълчи.

Смята се, че докладът на Гагарин за наличието на извънземни в космоса, е станал причината за неговата гибел или за неговото отвличане от самите извънземни, коментира Блиц.

Американците са стъпвали на Луната, но там те челно са се сблъскали с представители на по-развита цивилизация, а след това САЩ бързо прекратиха програмата си за мисии до Луната и до сега мълчат за това.

Все пак Съветският съюз е стигнал до Луната, макар и без човек, но, както и при американските астронавти, се е случила, видимо, някаква среща с пришълци, след което лунните мисии и на двете държави бяха прекратени и дълбоко засекретени, съдейки по всичко, безсрочно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ооо

    10 10 Отговор
    Може и Господ да му е намигнал...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пазарен Либерализатор

    16 21 Отговор
    Объркахте сайта, тук сме българоговорящи.
    Гагарин на литър боярышник е видял и Дарт Вейдър...
  • 4 гост

    19 8 Отговор
    Вервайте на блиц, и те са извънземни!
  • 5 Kcaniba

    27 7 Отговор
    Гагарин е един велик и смел човек!!!
    На бояришник сте вие - розовите човечета)))
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 LEGIONARIVS

    10 9 Отговор
    почти няма космонафт който да не ги е виждал, виждат ги дори и почти всички пилоти на самолети. самоче им е забранено и абсолютно изрично на пилотите да говорят пред дори и роднини затова което виждат, това е мн важна част от договорите им, а в много държави нарушаването на това се води за държавна измяна с наказание над 40г затвор или просто физическо отстраняване от тайните служби

    Коментиран от #8

  • 8 Пазарен Либерализатор

    19 8 Отговор

    До коментар #7 от "LEGIONARIVS":

    Как правят така, че да ги виждат само пилотите, а не и пасажерите?

    Коментиран от #9

  • 9 LEGIONARIVS

    5 11 Отговор

    До коментар #8 от "Пазарен Либерализатор":

    глупав въпрос.... естествено, че в някой случай и пасажерите ги виждат, но не винаги си казват за да не ги помислят за луди, или те самите незнаят какво виждат и са объркани, докъто пилотите много добре виждат на радарите и всевъзможни прибори какво има около тях дали се движи свободно или спазва курс, къв му е обема, излъчва ли радиочестотни вълни или електромагнитни и така натам и така натам, много глупави неща се налага да ти обяснявам
  • 10 Бургас

    17 0 Отговор
    Естествено,че има и друг живот.Вселената не се върти само около нас,мисля,че един нормално мислещ човек трябва да го разбира.

    Коментиран от #17

  • 11 Извънземен

    11 0 Отговор
    Да, извънземните са внушили и на едните и на другите, че на земляните е още рано да обикалят космическото пространство.
  • 12 Бесен Язовец

    5 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: след което лунните мисии и на двете държави бяха прекратени и дълбоко засекретени, съдейки по всичко, безсрочно."
    Е, как така ? Нали уж Факти бг. по оня ден тържествено ни поднесе новината. че русняцити щели да правят база на луната, аре вижте, разберете се там !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Човек

    2 1 Отговор
    Всепак не сме сами!
  • 15 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 1 Отговор
    Помошш обкръжен съм помошш спасете мееее
  • 16 Боби

    2 4 Отговор
    Има нека може да дойдат на свищов да им продам и на тях някоя колица имам хубави на малко километри читави за извънземните да возят пичета на тяхнатапланета поне те може да несе пазарят като наще и да изкарам левец от тях да закътам да има сухо у гардероба
  • 17 Дони

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бургас":

    Сигурно има и други форми за живот.Въпроса е заживот с разум.А писаното тук е пълна глупост, за да го четат хората и сайта да изкара някой лев.
  • 18 Аlien

    1 0 Отговор
    Не че не съществуват, но руснаците са патологични лъжци. Спомням си навремето как баба Ванга ги изгони заради лъжите им. Аз съм виждал, но не знам извънземен ли беше или от друго измерение и приличат на нас , но възрастните са значително по-красиви.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания