Last news in Fakti

11 Декември, 2017 18:41 1 650 13

Борисов: Не ме канят, защото съм много хубав, а заради това, което правим

  • бойко борисов-
  • тереза мей-
  • посещение-
  • великобритания

С Тереза Мей ообсъдихме правата на българите, заяви премиерът след срещата с британския си колега

Борисов: Не ме канят, защото съм много хубав, а заради това, което правим - 1
Снимка: БТА/АР

„Не че съм толкова хубав ме канят, но това, което направихме за Балканите, се оценява високо”. Това каза пред български медии премиерът Бойко Борисов след срещата си с британския министър-председател Тереза Мей.

„Интересуват ни правата на българите във Великобритания, така че по никакъв начин Брекзит-ът да не им повлияе”, заяви той.

По думите му Тереза Мей е обещала да направи всичко възможно учениците в българските училища във Великобритания да могат да държат матурите на български език. „Оптимист съм от това, което обясних, че ще може да стане”, каза българският премиер.

Очаква се британският премиер Тереза Мей да дойде в България през май догодина, когато в София ще се срещнат балканските лидери и лидерите на ЕС.

По казуса с Ерусалим българският премиер заяви, че винаги сме твърдели, че там са две държави. Приятели са ни народите и на Израел, и на Палестина. По-скоро мен ме касае това, което ще се случи на Балканите. В Ерусалим тепърва ще се развиват процеси, световното обществено мнение е доста раздвоено, изтъкна премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вярващ

    10 18 Отговор
    Бойко, признай Йерусалим за столица на Израел!
  • 2 Глупак

    16 8 Отговор
    Бойко, признай Йерусалим за столица на Palestina
  • 3 Боримир

    31 4 Отговор
    И какво точно правим или само трошите хиляди левове на ден за антораж,командировки и всякакви разходи.
  • 4 Неразбиращ от нищо

    34 3 Отговор
    И какво правим Г-н Борисов, гоним децата си от държавата, Убиваме пенсионерите и обричаме останатите на глад,мизерия и безнаказаност към циганите.
  • 5 Спасов

    7 27 Отговор
    Браво на Борисов за външната политика!
  • 6 004

    17 2 Отговор
    Убав си, убав си и убави работи правиш! Интересно Ангела казала че не иска да вижда повече Мей. Б.Б. бил причината Англия да напусне ЕС. А. М. казала че няма да го раздели с никой, а Мей се обидила и рекла 'Аз ще ви срина съюза щом го пазиш само за себе си! Очаква се нова съвременна троянска война.

    Коментиран от #7

  • 7 Пионерче

    17 1 Отговор

    До коментар #6 от "004":

    Какви ги говориш - Меркел и Борисов са били заедно на пионерски лагер в Артек (или както се казваше там) и Бойко, още тогава левент (и малко тигър) я дърпал за плитките. Само Путин му пречил още тогава да развали соц съюза. Та Мей ли сега ще му се опъне. То бива глупости да плещи и да си мисли, че някой му верва. Българите мизерстват, той другите все управя. Аман, а скоро и амин.
  • 8 реалист

    17 1 Отговор
    Бойко ,гледам те и ти се радвам ,ти направо си един съвременен Бай Тошо ,същия мазен и въртог.зичен селянин , и както сам си казал ,ти си прост и другите прости, нема начин да не се разберете .
  • 9 БОЖЕ, НИМА И ТУЙ Е ТВОЕ СЪЗДАНИЕ

    8 1 Отговор
    До кога СРАМОВЕТЕ МУ ЩЕ БЕРЕМ.
  • 10 уестърн юнион

    6 2 Отговор
    Тича да не стане беля! Идете в който искате клон на уестърн юнион в Европа! От сто клиента 95 са българи! Колко пари се изливат в Родината, и къде отиват, това не мога да разбера! Мисля че ако 3 месеца, тия дето са в чужбина, спрът да пращат пари, ще рухне цялата държава!

    Коментиран от #11

  • 11 Пешо

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "уестърн юнион":

    Че те да не пращат парите на държавата, нали на техните семейства си ги пращат!

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Пешо":

    И семействата вкарват тези пари в пазарната икономика! Трябва да си много неграмотен, щом измисли този коментар!
  • 13 Олигарха

    0 0 Отговор
    Бойко признай Йерусалим за квартал на Скопие!
Новини по държави: