14 Декември, 2017 12:20 14 586 16

Извънземни разпалват войни на Земята

  • извънземни-
  • войни-
  • пол хелиър

Сензационни разкрития от бивш канадски министър на отбраната

Извънземни разпалват войни на Земята - 1
Снимка: Shutterstock

Представители на извънземни цивилизации посещават нашата планета още от древни времена, нееднократно са провокирали международни кризи и с всички сили са подкрепяли студената война. Това сензационно заявление направи пред информационния канал RT бившият министър на отбраната на Канада Пол Хелиър, информира esoreiter.ru, цитирани от Блиц.

По думите на 94-годишния бивш политик, разумни извънземни хуманоиди от най-малко четири различни галактики непрекъснато посещават планетата ни, а техни представители постоянно присъстват на Земята. Висшите власти поддържат пряк контакт със „зелените човечета” и изпълняват всички техни искания. Споразумението между силните в света и извънземните има вековна история, дори Хитлер, въпреки високия пост, който е заемал, не е успял да разбере какво точно искат извънземните от нашата раса, твърди бившият политик.

Пол Хелиър застава начело на канадската отбрана през 60-те години на миналия век, в самия разгар на Студената война. През 1995 година той за първи път шокира света, разкривайки цялата истина за извънземните и връзката им с висшите политици. Неотдавна той разказа пред RT, че през 1961 година около 50 кораба на извънземни са посетили СССР, а в южната част на страната дори имало база, където летящите чинии можели да кацат без проблем. След 3 години разследване той успял да установи, че Земята е посещавана от разумни същества от различни звездни системи.

„Някои извънземни са настроени дружелюбно към нас, други – враждебно, а трети – неутрално. Те идват от съзвездията Мрежичка и Андромеда, както и от един от спътниците на Сатурн. Пришълците имат свои собствени закони. Те не се намесват в делата на земляните, както ние се намесваме в живота на насекомите например. Те могат да направят с хората каквото пожелаят, но задачата им не е свързана с унищожаването им. По-дружелюбно настроените инопланетяни неведнъж са опитвали да предупредят хората, че вървят по опасен път на самоунищожение. Повече от това те не могат да направят,” твърди Пол Хелиър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Мекия

    22 9 Отговор
    Как па не се сетих,че извънзените са виновни,че не ми става бреххх......
  • 2 гост

    19 10 Отговор
    Откачалки колкото щеш!
  • 3 Агент Мълдър

    8 16 Отговор
    Малко е пресилено да наричаме рушлямците извънземни, не мислите ли?
  • 4 Къртев

    36 1 Отговор
    То няма, как да сме единствени в цялата вселена.
  • 5 жвймгймгймгйчгймгъмгъмгъм

    14 8 Отговор
    ТЕЯ НА СНИМКАТА. ... МИ ПРИЛИЧАТ НА ЧИФУТИ ....ИЗЛЯЗЛИ ОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ СОФИЙСКИ ГРОБИЩА. ......
  • 6 Хаджи Папурко

    20 7 Отговор
    94-годишния бивш политик....... това обяснява всичко.
  • 7 Сико

    23 1 Отговор
    Странно, а аз си мислех, че скаппаните американски еврей дето въртят на малкия си пръст такива, като Тръмпи разпалват войни! Ноо явно съм грешал!
  • 8 Мунчо

    12 1 Отговор
    Досега все виновен беше Путин, сега вече извънземните, значи Путин е извънземен. Проста логика ...
  • 9 UFO

    7 2 Отговор
    ДЖОРД БУШ МЛАДШИЙ Е ИЗВЪНЗЕМЕН И НЯКОИ ДРУГИ ОТ КОНГРЕСА
  • 10 Kcaniba

    11 1 Отговор
    Ей такива лунатици и марсамаразматици и стоят на върхушките на жидомасонските общества!!
    Риптили побъркани и алчни!!
    Т.е, за него, и за кастата им, хората са насекоми.
  • 11 Шампиона

    9 2 Отговор
    Струва ви се забавно и смешно, но съм го чел и на няколко други места..Така че може да има малък процент истина..Точно ние няма как да знаем..

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Кърк патрик от звездолета

    3 3 Отговор
    Като чета коментарите ви разбирам защо за вас хората е по добре да вярвате у исус и да си повтаряте че сте произлезли от мамуната от една страна и от друга че исус ви обича хахахахаххахаха шанс за вас няма земляните ше си останете роби завинаги
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 факт

    0 2 Отговор
    Е ГЕ НЕ ТО НЕ ПРОЩАВА
  • 16 времето ще покаже

    0 0 Отговор
    хората са наивни и се подават на изкушения които им костват развитиетоим. алчноста и зависта са зло за човечеството. то ще ги онищожи.
Новини по държави: