Last news in Fakti

15 Декември, 2017 10:55 2 953 7

Сърбия ще наказва Македония

  • сърбия-
  • косово-
  • македония

Недоволство заради обещания на Скопие към Прищина

Сърбия е готова да реагира, ако Македония подкрепи Косово за членство в международните организации, съобщи B92.

Вече има информации, че Сърбия е готова да спре да признава името на своята съседка. Противоречието дойде, след като македонският премиер Зоран Заев обяви своята готовност да подкрепи Прищина за членство в ЮНЕСКО.

Представители на местните власти са заявили, че „ако Македония действа срещу сръбските национални интереси, Белград ще стори същото“.Заев обяви подкрепата си за членство на Косово в ЮНЕСКО, след среща с косовския премиер Рамуш Харадинай. Това стана, след като той обеща дългосрочно приятелство на Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Македонеца

    4 10 Отговор
    Заев ще продаде македония по секоя цена

    Коментиран от #3, #6

  • 3 македонец

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Македонеца":

    Заев освободи Македония от сръбска окупация.
  • 4 Makedoneca

    3 1 Отговор
    Ще видиме кво ше стане допрва

    Коментиран от #5

  • 5 Някой

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Makedoneca":

    Изглежда, че ако Македония не е солидарна с национализма в Сърбия, то последната ще спре да признава името на своята съседка. Хаха, докога бе братя сръбски политици ще се заигравате с този национализъм за вътрешна употреба?! Оставете Македония да върви по пътя на развитието си и не правете повече проблеми на съседите си. Войните в Югославия бчяха суров урок за всички, който го е научил - добре, който не - здраве да е..
  • 6 гост

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Македонеца":

    Приятелю , наблюдавам те много активно плюеш по България в интернет . Изобщо не си прав , изключително тъп си ,дори подозирам че си психично болен .
    Можеш да бъдеш сигурен че си направил и впечатление на българските служби . България е полицейска страна с безскрупулни служби . Току виж ти изпратили някой да те вразуми , така че пий си хаповете и умната .
    А по отношение на БЮРМ , тя е чисто българска национална територия заграбена от България насилствено . А т.н. македонци - чисти етнически българи . Това го знае целият свят , само вие не го разбрахте още .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: