15 Декември, 2017 11:20 2 558 29

Путин ще посети България след изборите?

  • владимир путин-
  • визита-
  • българия

Това обаче няма да стане на 3-ти март

Путин ще посети България след изборите? - 1
Снимка: БТА/AP

Владимир Путин може да посети България след президентските избори в Русия през 2018 г., съобщи Regnum.

Към руският президент имаше покана да посети София по време на националния празник 3-ти март. Тя беше отправена от президента Румен Радев.

Поканата беше отклонена, заради предстоящите избори в Русия. Днес руското правителство взе решение изборите да се проведат на 18-ти март следващата година.

Информацията беше обявена от руския посланик в България Анатолий Макаров. Според него с оглед на изборите организацията за посещение на тази дата е била твърде сложна, но е много вероятно да има посещение след изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    17 39 Отговор
    Въпросът е: Защо ще идва тук? Ако е за сключване на взаимноизгодни договори /не като Южен поток/ е добре дошъл. Ако е тук само за подкрепа на българските безродници, по-добре да си стои в Мордор!

    Коментиран от #3, #6, #23, #25

  • 2 Гост

    10 23 Отговор
    Ми тогава за 9 септември да дойде. Или не е достоен празник?
  • 3 хакер

    28 9 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Мордор, като не ти харесва не го посрещай!
  • 4 До Пеньо

    22 6 Отговор
    Не като Южен Поток, казваш.А като за магистрала Банкя -Трън става ли?Боко отдавна търси спонсори за нея,а и за една болница за камили.
  • 5 Петър

    7 11 Отговор
    И нека мастурбацията да започне!!!
  • 6 Варна

    24 6 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Може би е добре да обясниш неизгодността на "Южен Поток"?
    И кое е изгодното да вземаме същата руска газ през Турски Поток или "Източен Кръг". Какво се случва с онези 180 млн. долара, които страната ни получава като транзитни такси за пренос на газ за Турция и Гърция ( след като започне да работи Турски Поток) Ще е интересно да коментираш и думите на онзи тъпанар премиера, че като започнел работа Турски Поток нашите тръби щели да останат празни. Колко изгодно е Хъба дето е в главата само на Бай Х?
    Моля вземи да направиш един разбор на ситуацията. Дължина на коридора, стойност. Кои са в момента действащите проекти. - Дължина на трасето, цена. Кои са участниците и за къде отива газта. Какво печели България в случая. - От къде идва газта за Европа и какви са перспективите. Само не ми развивай теорията за газохидратите, че вече ще пребия някой тъпанар.

    Коментиран от #7, #26

  • 7 Гост с име

    4 16 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Ти добре ли си? За южен поток нямаше никакви разчети на официално ниво ти искаш от обикновен човек да ти направи такива. За южния поток както и за белене нямаше нищо черно на бяло само се хвърляха някакви суми във въздуха и постоянно се увеличаваха. Ама бесепарите най-добре ловят риба в мътби води. Бойко взе да пита кое колко ще струва и си пати за това. Но. Така се прави бизнес. С ясни правила и разчети а не тука ще построим един поток, една централа и докато ги строим ще видим колко струват.

    Коментиран от #8

  • 8 Варна

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Гост с име":

    Кой ти каза че нямаше разчети? - Напротив имаше!
    Имаше го и на сайта на Газпром и на сайта на Българо- Руското дружество, което бе създадено за целта.
    Така както има информация за Източен Кръг, Южен Газов Коридор (ТАП и ТАНАП)
    Информация има само да има кой да чете и да се съмнява в думите на тоя откровен тъпанар Винету.
    Имаше налачна и крайна точка, обем, дължена на трасето, етапи на изпълнение ... - Абсолютно всичко!
    Само да има кой да чете!

    Коментиран от #11

  • 9 пепо

    18 4 Отговор
    Оставете Путин на мира,олигофрени!Можем само да мечтаем за такъв президент!А относно Южен поток не говорете глупости.Ако го бяхме построили,сега и финансово и политически щяхме да сми много по-напред и нямаше да бъдем последна дупка на Евросъюза.
  • 10 Kcaniba

    8 19 Отговор
    Русия е заплаха за националната сигурност на България!Доклад на правителството!Всеки който подкрепя режима в Москва е враг на България!

    Коментиран от #13

  • 11 Гост с име

    4 12 Отговор

    До коментар #8 от "Варна":

    И като всичко беше разчетено и уточнено на какво основание цената скочи с милиард и половина? Това за южния поток. А за Белене, което е същата схема къде са разчетите и защо за 30г не е построено?

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 до ksaniba

    15 8 Отговор

    До коментар #10 от "Kcaniba":

    Напротив,ти си предател и заплаха за България!Такива като тебе без род и без племе продадоха България!Нормалните и съвестни хора и родолюбци поддържат Русия,а циганоидите са си циганоиди!

    Коментиран от #16

  • 14 Варна

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "Гост с име":

    Ей там малко по- нагоре нахвърлих едни основни точки. Поразрови се по прочети това онова и после дай да говорим. Обеми, дължина на трасето, стойност на проекта. Можем ако пожелаеш и да го сравним с Турски Поток, ТАП, ТАНАП и Южен Газов Коридор от началната му точка.
    Уж нямаше инхформация за разчетите пък сега ми говориш за милярд над сумата... - Последно? Като ще вадим информацията айде давай да говорим по същество? Дай да видим как го сметна че не е изгодно?

    Същото можем да направим и за АЕЦ Белене! - Вади цифрите и давай да дискутираме. Нека да предупредя че празни и непоследователни приказки не ми се четат! Само много искам да ти видия физиономията след 2 годин, когато ще трябва да затворим онези ТЕЦ-ове, които произвеждат над 40% от електроенергията ни. Нека ти припомня, че тоя гъз Винету от 16 анекса по първият меморандум е подписал 9 и след това 2 ри меморандум за строеж на Белене и се кълне по телевизията. - Записите все още ги има в нета. Има и изявлението на оная пача Бъчварова, която казва че Борисов лично е спрял проектите за да върнел доверието на САЩ към България...
    - Нека пак да подчертая! Ако решиш да дискутираме ще го караме по същество с цифри! - Всичко останало е плява и нямам намерение да се водя по тази линия!

    Коментиран от #18

  • 15 Imthedevil

    3 6 Отговор
    Къде ще се проведе посещението? Искам да отида да му се поклоня и да му целуна ръка.
  • 16 Stefko 88

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "до ksaniba":

    Нормални според кого? Вас родоотстъпниците ли?

    Коментиран от #17

  • 17 Факт

    9 5 Отговор

    До коментар #16 от "Stefko 88":

    По големи родоотстъпници от сороските драскачи няма-факт.
  • 18 Гост с име

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "Варна":

    Основни точки не са числа, разчети и т.н. За да направим точна дискусия до стотинка ще ни трябват месеци време и пълната документация а нямаме и двете. Милиард и половина завишение беше публична информация както и че договора има само най-общи параметри. Освен финансовата страна на въпроса потока не изпълняваше условието да дава достъп на трети страни. Целия проект беше в разрез с правилата на ес и с икономическата логика. Без да гледаме детайлите проекта е огледален на белене. И двата са бездънни ями за наливане на нашите пари от което печелят едни отговорни другари на които им бяха пращали да внесат законопроекти от Москва и бяха им оставили само да се подпишат. Добре че бб спря това безумие. Искам да ри видя физиономията 2020 когато реакторите няма да спрат и когато разбереш че ефективното използванена енергията ще намали консумацията, както и че ще има нови източници на енергия вместо аец.

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 RIDIK

    4 8 Отговор
    А бе Варна, всички са тъпанари само ти не си. Много си ми умничък. Как ще получим онзи газ, дето собствениците му не смеят и да си помислят да мине по тръби през Русия. Кой гарантира натоварването на тези газови трасета ? Руснаците ? Те не могат да гарантират къде ще спят "Зелените им човечета" утре, ще гарантират нещо толкова напред. Ще вземат случайно да се разберат с Украйна и другите потоци ще олекнат. Ти си умничък. Разбираш ги тези работи. Щом можеш да пишеш така за собствения си министър председател, явно се чувстваш по-знаещ, по-можещ, блестящ, почти Луцифер. Да позная ли ? Никой не те оценява. Никой не вярва в теб. За това си зъл. За това предлагаш на хората въже. Интересен случай си. Но ти си го знаеш.

    Коментиран от #22, #29

  • 21 Варна

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "Гост с име":

    Като чета.... - Май не си влизал в производствено предприятие а за ТЕЦ, ВЕ или АЕЦ няма да говоря! Така наречените нови източници, все още ги няма в промишлена експлоатация и остават само на идейни проекти! Както виждаш дори студения синтез въпреки че минаха години и нагледната му демонстрация няма пряко приложени въпреки доказаната икономическа ефективност. Така че не ми говори глупости за новите източници. Централа за ток не се строи за година, две или пет. - Явно нямаш никаква идея! А това, че онзи тъпанар Борисов каза че сметката била надвишена .. Така и не се потвърди! - Той каза, че Франция се намира 6000 км от България, Че от утре ще си добиваме газ. Днес пък обясни че Втората световна Война започнала от Балканите... - Моля те! Това че излиза полуграмотен идиот да дрънка на всеослушание и без опоненти нещо ... - Съгласи се няма как да се вярва на това!
    Дай да не си говорим глупости! - Цифри и това е! Много лесно се вижда каква би била рентабилността при 1000 км транспортиране на газ и при 5000. Нека ти припомня, че същият този Тъпанар обясняваше че ходил в Баку да договаря каспийски газ от находището Шах Дениз 2, което няма как да докара по- ниска цена и при условие че струпа 5 пъти повече от Южен Поток с 4 пъти по- малък дебит и минава през 5 държави. - Дай да спрем с простотиите! Нито Северен Поток нито Източен Кръг предоставят достъп до трети страни. Остави глупостите! Доставките на газ минават през 2 държави от Север. Едната е Руснаците друг
  • 22 Варна

    8 3 Отговор

    До коментар #20 от "RIDIK":

    Не обичам иносказателните форми! - Дай по- подробно какъв е "онзи газ". А иначе не е тайна, че Борисов е полуграмотен идиот!
    Мога да говоря така защото смятам, че е изключително вреден не само за градът ми, но и за страната.
    За да не говорим празни приказки дай го малко по- конкретно!
    А иначе като искаш да ми отговориш има там един бутон за отговор. - Бъди малко по- интелигентен! - Ако не четях всички коментари нямаше да разбера, че си ми писал!
    Не говори особено добре за теб, ако не можеш да се справиш дори с такова елементарно действие, което сайтът предоставя като функция...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Да бе да!

    5 5 Отговор
    Путин ще посети България след изборите?Ама дуг път!Няма си работа та ще идва в продажна и неблагодарна БЪЛГАРИЯ!
  • 25 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Днес Пеньо ли се събуди? Издишаш! Що поне не се постараеш да пишеш в една тема с един ник? Странно ми е, как русофобите често обвинявате хората с които спорите, че са един и същ човек, а всъщност точно вие сте клонингите. Лицемери!

    Да не говорим, че точно ти постоянно крадеш чужди никове. Поне да отстояваше някакво мнение, а то само празни НПО лозунги.

    Много е ниско нивото на дежурните русофобите. Не си струва загубата на време да им се отговаря. А ти специално си на ниво Диди с разликата, че макар и наивна, тя поне защитава гледната си точка, колкото и погрешна да е. Поне пише от един ник, но дори и да не беше така, лесно може да й познаеш стила на писане и мислене. Същото важи и за теб, без значение зад колко ника се криеш.

    По темата:
    След няма и 5 години, когато спре производството на енергия в България, когато еврофондовете драстично намалеят, когато се наложи да купуваме от прекупвачи, вместо да продаваме, тогава всичките глупости и популизъм ще лъсне като въшка на челата не сегашните предатели. Въпрос на време, което отдаване и изтекло.
    Народен съд! Това заслужавате! ...ако е останал народ дотогава и ако не сте избягали при господарите си.
  • 26 Марио

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Такива ръбове като пеньо и сие няма смисъл да се коментират. Това са промити пъпки, които разбират само от "играждане на характер" или така наречените "тъпанарки". Те са краварски подлоги и нищо повече. Не могат да правят сравнения между величината на две различни числа, щом от едната страна има нещо свързано с уса. От тях не може да се очаква реална оценка на нещата.

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Марио

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Марио":

    И преди някой да е казал, че не знам правописа. Знам го много добре и го ползвам също така добре. Щом съм писал някои неща с малки букви, значи това е намек за пренебрежение.
  • 28 Варна

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "Марио":

    Да,
    Ясно разбирам какво ми казваш. - Уви когато оставиш такива да говорят безконтролно се получават именно тези услови, в които живеем. - За нещастие!
    Вече са необходими тежки мерки защото въпросните разположиха във всички звена на държавният апарат свои хора. Така няма как да очакваме движение в правилната посока.

    Аз все още не мога да си отговоря на въпроса, как допуснахме Борисов и Цветанов да управляват държавата...
    Как е възможно най- неграмотните, най- наглите и най- неспособните да се занимават с най- отговорната задача- Държавата.

    Кошмар!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания