16 Декември, 2017 15:30 947 1

Нападателят от Амстердам се оказа луд

  • амстердам-
  • летище-
  • атака-
  • схипхол-
  • хага

Той определено не е терорист, заяви говорител на военната полиция в града 

Нападателят от Амстердам се оказа луд - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжът, който заплаши с нож униформени служители на реда на летище "Схипхол" в Амстердам, е побъркан човек. Извършеното от него не е терористична атака, съобщи говорител холандската военна полиция, цитиран от Reuters.

Военни полицаи стреляха вчера следобед по въоръжения мъж, нахлул в офиса им, който се намира в "Схипхол плаза" - просторния вход на аерогарата и търговски център, където минават хиляди хора всеки ден.

Простреляният в крака 29-годишен жител на Хага бе отведен в болница в Амстердам и все още се намира там, каза говорителят. Лицето е известно на военната полиция във връзка с предишни инциденти на летището.

То бе евакуирано през април 2016 г., три седмици след самоубийствените атентати в метрото и на аерогарата в Брюксел, заради пиян поляк, който се пошегува, че има бомба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 идил миндил

    0 0 Отговор
    побъркан? дали има нормален ,който гази хора с кола и да взривява гарите, така вече се прикриват истини за мащабите на терора в Европа от алахакбаровци, били побъркани,объркани,не интегрирани , случайно минаващи и други глупости..били граждани на Европа,обаче без да казват арабски имена на тези мирни хора ...
Новини по държави: