Last news in Fakti

19 Декември, 2017 13:26 3 906 1

Садо - мазо кралица натирена от полицията

  • полицай-
  • садо - мазо-
  • видео

Кристен Хийман твърди, че това е отмъщение от неин колега

Садо - мазо кралица натирена от полицията - 1
Снимка: Shutterstock

Полицайка от Ню Джърси беше принудена да напусне работа, след като се оказа, че е участвала в садо – мазо игри, съобщи Kaplan Herald.

Кристен Хийман е на 31 години. Тя се е снимала в еротични филми между 2008 и 2012 г. Когато полицейските шефове разбрали за видеата, те предложили Кристен да се подложи на някои психически тестове.

Самата тя отхвърлила предложения. Според нея видеата са били разпространени от неин колега, който й бил сърдит, заради неуспешен флирт.

Кристен вече е подала оплакване срещу полицейския адвокат Робърт Помплиано. Тя твърди, че той я е канил на срещи, в които се е опитвал да я опипва и целува.

Според полицайката видеата са били „глупости, които е вършила като млада“. Според нея те няма как да се отразят на работата й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мето

    2 0 Отговор
    сигурно я е сънувал като строга полицайка жадна за с..