Тема: Украйна

19 Декември, 2017 15:40 5 474 4

Сръбски снайперисти уплашиха Украйна

  • сърбия-
  • снайперисти-
  • украйна

Киев смята, че наемници може да създават размирици в Донбас

Сръбски снайперисти уплашиха Украйна - 1
Снимка: Shutterstock

В Украйна има опасения, че сръбски наемници се подготвят да убиват украински войници и да разпалват размирици, съобщи B92.

Според местни представители сръбските групи се водят от Деян Берич, известен още като Деки. Смята се, че в миналото той на няколко пъти се е бил в Донбас на страната на проруските сили.

Според украински представители в групите има снайперисти и стрелци. Очаква се те да ликвидират военни и да разпалват сблъсъци демаркационната линия.

Сърбия отрече твърденията и обяви, че стриктно спазва Виенската конвенция. Сръбският външен министър Ивица Дачич заяви, че страната не поддържа такива групи и зачита суверенитета на Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е нали имате

    16 3 Отговор
    канадци и американци, пуснете ги срещу тях... Тъпи укри.
  • 2 Христо

    19 5 Отговор
    Тъпи,по-тъпи,най-тъпи-това са укрите!Слава России,Слава Путину!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ха сега де

    1 0 Отговор
    Те ,май от собствен опит знаят, как се правят тези неща. Нали по време на Майдана, грузински снайперисти стреляха по хората? После , от снимките се видя, че вече има и чернокожи украинци. Та така!
Новини по държави: