Last news in Fakti

21 Декември, 2017 11:40 6 316 29

САЩ готвят съкрушителна атака срещу Северна Корея

  • сащ-
  • атака-
  • северна корея

Планират се удари срещу площадки за изстрелване

САЩ готвят съкрушителна атака срещу Северна Корея - 1
Снимка: Shuttterstock

САЩ изготвят нов план за атака срещу Северна Корея, съобщи The Telegraph.

Целта на атаката ще е да се спре ядрената програма на страната. Според запознати, в САЩ има „драматично“ развитие по въпроса за военно решение. През последните месеци вече са започнали притеснения, че дипломацията не е достатъчно ефективна.

Една от възможностите при нападение е да бъдат унищожени локациите за изстрелване на ракети, преди те да бъдат използвани за нови тестове. Атакувани може да бъдат и съоръженията със запаси на оръжие.

Американските власти се надяват, че военните сили ще покажат на режима, че страната е сериозна в намеренията си да блокира ядрената програма.

Информацията е била потвърдена от три официални лица, близки до американските военни. Те потвърждава, че над военната опция се работи сериозно.

През последните месеци Северна Корея извърши нови ракетни тестове. Това беше прието негативно от международната общност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    79 39 Отговор
    Интересно международната общност до кога ще търпи престъпната агресоя на сащ.
    За тия терористи изглежда е нормално да разрушават други държави, да избиват милиони човешки невинни човешки същества и да съсипват живота на стотици милиони заради така наречените американски икономически интереси.
  • 2 Бесен Язовец

    50 9 Отговор
    Е айде де изчакани ни се чакало от 1,5 г.само дрънкат не съм врачка ама и тоя път кьор фишек и аз имам планове да стана милионер ама до сега само съм на ниво планове милоните нещо ги няма
  • 3 Плашат Гаргите!

    37 26 Отговор
    Да бе той Прасчо е толкова тъп да ги остави да му бомбандират базите,ама да не се окаже ,че има бази дето не ги знаят и една ракетка да излети и Фащ я няма вече!
  • 4 гост

    40 21 Отговор
    Основната подготовка за ултра,мега,вселенски разрушителните удари на фащ се състои от ядене на огромни количества боб,за да опърдят кочана на Ун.
  • 5 Ким Трепери на копчето!

    37 21 Отговор
    Само като навлязат в територията на С.К,преди да са започнали да бомбандират ракетите политат ,знаеме на къде!обратен път няма милиони хора ще умрът а перчема жълтия ще се скрие в някое бомбеубежище а невинните хора ще се гърчат!

    Коментиран от #14

  • 6 Stefko 88

    35 5 Отговор
    А вие от къде знаете военните тайни на сащ в случая? Аз когато бях наборник във нашия военен отдел се чудиха кое и къде е поделението , в което ме пращат , те не знаеха по номера му и се чудиха, та вие ще знаете отатък океана какво се планира!?!? 🤗 Вярно трябва да върнат казармата да блеснат абсурдите около новини като тия
  • 7 Зъл

    24 12 Отговор
    Това ще е началото на края за планетата земя и несполучливия опит за форма на живот, наречен човечество. Четвъртата световна война ще се води с камъни и дървета.
  • 8 Гошо

    25 21 Отговор
    САЩ само се дърват но май че няма с какво.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 реалист

    21 14 Отговор
    Продължават да плашат гаргите тия кравари , иначе не им държи изобщо . Правят си вятър щото станаха вече за посмешище .
  • 12 Дядо Стефчо

    20 11 Отговор
    Що ми се струва,че Кимчо няма да се даде лесно, като бай Садам и Кадафито....Ще им приседне дебелото дете на вагабонтите...
  • 13 гост

    11 11 Отговор
    Пак замириса на урина от коневръза на мужиците ...
  • 14 рзерзе

    13 23 Отговор

    До коментар #5 от "Ким Трепери на копчето!":

    Прекалено неграмотен русофил си ,за да даваш мнения.САЩ имат силата,капацитета и ресурса да отидат в Северна Корея ,да се разходат и да си тръгнат ,без дори един самолет от авиацията им да даде фира ! СК щяли да изтрелят ракети !? И какво ? Ти наясно ли си ,че въпросните им ракети ще бъдат свалени минимум 5 пъти докато стигнат до крайната си цел отделно имат около 90% шанс да се разпаднат сами преди да стигнат до континентална Америка.Да не говорим,че в момента в който СК натисне копчето,САЩ вече ще знаят и Кимчо ще бъде залят с ядрени оръжия,много преди да разбере какво се случва.Америка следи всеки един ход на СК и абсолютно нищо неможе да прехвръкне дори на 1 метър от земята без да се разбере.Единствената причина поради която СК още не е изравнена със земята е ,че ще загинат милиони северно-корейци и ще се дестабилизира тотално региона от което ще си изпатят Япония ,Южна Корея ,както и Китай и Русия ,заради бежанската криза.Поне малко акъл да имахте докато си пишете дебилните коментари.

    Коментиран от #18, #20, #25

  • 15 ЪЪЪЪЪ

    15 8 Отговор
    ТОВА ГО КАЗВАТ в. Дейли Телеграф!!! НЕ ГО КАЗВА БАБА ПЕНА ОТ БАНИШОРА... ОНЗИ С ПЕРЧЕМА ГО РАЗВАДА ГОЛЕМ КАУБОЕЦ, АМА САМО СИ ПРЕДСАТВЕТЕ ОНЗИ ДРУГИЯТ ПСИХАР С ОРТОДОКСАЛНАТА ПРИЧЕСКА, КАТО ПРОЧЕТЕ ТОВА ЗАГЛАВИЕ НА ТАЗИ ОГРОМНА БРИТАНСКА МЕДИЯ, ДАЛИ НЯМА ДА РЕШИ ДА ИЗТРЕЛЯ ПРЕВАНТИВНО ЯДНЕНИТЕ СИ РАКЕТИ .....??!!! СЛЕД ,КОЕТО ЩЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА АВТОМАТИЧНАТА СИСТЕМА ЗА ИЗТРЕЛВАНЕ НА ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ НА ЯНКИТЕ, ...., СЛЕД ОЩЕ НЯКОЛКО МИНУТИ ЩЕ ЛИТНАТ ТЕРМОЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ И НА КИТАЙ И РУСИЯ И СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС МИЛИАРДИ ХОРА НА ЗЕМЯТА ЩЕ БЪДАТ БУКВАЛНО ИЗПАРЕНИ И ДОРИ НЯМА ДА РАЗБЕРЪТ КАКВО ИМ СЕ Е СЛУЧИЛО!!!!! НЯКОЙ ГЛЕДАЛ ЛИ Е В ТУБАТА, ДО КАКВО НИВО Е РАЗВИТО ВОЕННОТО ТЕРМОЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ЗЕМЯТА В ДНЕШНИ ВРЕМЕТА???? ТА САМО НА РУСНАЦИТЕ ЕДНА РАКЕТА "САРМАТ" ,МОЖЕ ДА ИЗРАВНИ ТЕРИТОРИЯ, КОЛКОТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ С ТРЕВАТА!!!!!!.......САМО ,ЧЕ КАУБОЯ С ПЕРЧЕМА Е РЕШИЛ МНОГО ГОЛЕМ ДА ГО ВАДИ........А, ЗА НАС ОСТАВА ДА СЕ МОЛИМ НА ГОСПОД ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ!!!!!
  • 16 учен

    7 8 Отговор
    Ще видим високотехнологично оръжие което и в фантазийте на Холивуд го няма ! Сега не е 45 год. - ядреното оръжие не е страшно - за да има ядрен взрив заряда трябва да се взриви на наколко стотин метра над обекта ...до тогава лазери ще го ударят 100 пъти. а ударена в полет ракета пада като скрап !

    Коментиран от #21, #23

  • 17 чукча

    10 15 Отговор
    добре че са САЩ да пазят света от идиоти и откачалници с атомно оръжие в ръцете им

    Коментиран от #19

  • 18 Алллоооо!!

    15 5 Отговор

    До коментар #14 от "рзерзе":

    Земи се запри малко!!дддррррддддрр един куп глупости изплющя,ГЛУПАКОООО!Ти ли си умния та даваш акъл ,едно изречение ,като хората неможеш да напишеш,та чак пък знаеш ,какво могът ФАЩ,те ако бяха толкова безсмъртни досега да бяха предприели нещп а не само да дрънкат от СТРАХ!Също като тебе!
  • 19 Прост!

    17 4 Отговор

    До коментар #17 от "чукча":

    Или си пиян!цял свят знаят ,че са агресори само ти се изказа неподготвен!!
  • 20 А ти бееее!

    4 7 Отговор

    До коментар #14 от "рзерзе":

    Ти грамотен ли си ?!?!!айде кажи кой си да видя колко си умен ,ще казваш на майкати кое може да прави а не на мене може само нещо друго да направиш а после да си го ползваш отзад!

    Коментиран от #22

  • 21 А ти Американецо

    13 7 Отговор

    До коментар #16 от "учен":

    Гледаш много филми,то затова Хамериканците толкова време несмеят да предприемат военни действия а само лаят,то ако беше толкова лесно досега да брше решен въпроса!голем разбирач се извъди та чак знаеш кога се взривяват бомби ракети и. Т.н!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 учен ма прост

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "учен":

    Това в коя серия на "Star Wars" го гледа? Може би в "The Last Jedi"?
  • 24 бай село

    1 1 Отговор
    До прост ! Не чукча нито е пиян , нито друсан , той така е роден , прости му!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Барчо

    8 3 Отговор
    Да нападнеш чужда държава, която не заплашва никой, а иска да изгради ефективна защита срещу агресия? Пък и да обещаеш, че ще я затриеш от картата на света? Как се нарича това? Да избиеш милиони хора. Да избиеш колкото военни, четири пъти повече невоенни. Мисля обаче, че идва Видов ден!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 сойкаПрисмехулка

    3 1 Отговор
    Американците може да си правят планове, но не им стиска да ги осъществят. Северна Корея да не им е някоя маловажна държавица като Сирия, Либия или Ирак.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.