Last news in Fakti

22 Декември, 2017 11:12 1 360 1

Мощна бомбена експлозия в Атина

  • атина-
  • бомба-
  • експлозия-
  • гърция-
  • разследване-
  • полиция

Няма пострадали хора

Мощна бомбена експлозия в Атина - 1
Снимка: БТА/ AP

Апелативният съд в Атина е бил разтърсен от мощна бомбена експлозия снощи, съобщават гръцките медии. Взривът е хвърлил в шок жителите на гръцката столица, тъй като тътенът от него се е чул на много голямо разстояние.

До момента няма данни за пострадали хора. Преди експлозията е имало обаждане по телефона и районът е бил отцепен от полицията. Неизвестно лице е телефонирало в 02.50 ч. в редакцията на "Вестника на редакторите" и в сайта на изданието "Зунгла", като е казало, че до 40 минути ще избухне бомба в Апелативния съд, съобщи БНТ.

На място са пристигнали специалисти по обезвреждане на взривни устройства, които събират данни, за да установят вида на бомбата и да открият нападателите. Властите смятат, че става дума за терористичен акт. Пред телевизия "Скай" представител на полицията е потвърдил, че взривът е нанесъл сериозни щети на сградата на съда и на сгради в близост до него.

Мощна бомбена експлозия в Атина
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В очите те гледат.....

    3 0 Отговор
    Кой каза че е терористичен акт??Веднага да се командирова за обмяна на опит в Австралия,там вече тероризъм няма,има само изяви на самородни ансамбли от свободно пътуващи инженери и доктори!!!
Новини по държави: