23 Декември, 2017 08:59 1 896 11

7,6 милиарда хора на Земята

  • население-
  • земя-
  • хора

Германската фондация за световното население очаква хората на планетата да станат 7 591 541 000 на 1 януари

7,6 милиарда хора на Земята - 1
Снимка: БТА/АР

Населението на света се очаква да достигне близо 7,6 милиарда в началото на следващата година, заяви Германската фондация за световното население, цитирана от ДПА.

Институтът очаква хората на Земята да станат 7 591 541 000 на 1 януари.

През последната година световното население се е увеличило с 83 милиона.

Броят на хората в Африка се очаква да нарасне особено бързо в идните десетилетия. Според прогнозите населението на континента ще се удвои от 1,26 на 2,53 милиарда до 2050 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Европеец

    10 2 Отговор
    Хайде да отидат всички при Меркел.
  • 2 До Европеец

    8 1 Отговор
    Нали се сещаш ,че ще минат през България.
  • 3 ЕХА

    13 0 Отговор
    тези мюслимански държави с най мизерен живот ,раждат като за световно-Пакистан,Бангладеж, Судан,Самалия и др. кочинки..няма ли как да ги спрем , то бива амсалаци...
  • 4 соросоидни кърлежи

    10 0 Отговор
    И те са хора ,затова нека да дойдат в Европа и да ни газят с камиони и да ни режат глави , тях ги покани Шмеркелита..
  • 5 Гост

    11 0 Отговор
    Иначе тръгнали да ми борят измисленото Глобално затопляне с електрически автомобили и диктатура над белите!
    А това животинско раждане, кой ще го контролира? Докато в Еврогейския съюз налагат забрани за всичко, на тези човекоподбни, кой ще им наложи забрани да имат по 38 деца? - https://fakti.bg/life/234933-37-godishnata-maika-rodila-38-deca-snimka
  • 6 Бени

    3 1 Отговор
    Невярна информация. Преди 3години се прави нещо такова и световната статистика отчете 9 милиардното родено дете от жълтата раса. Поне такава бе информацията. Така че 7,5 или 7,6 милиарда не е вярна.

    Коментиран от #8

  • 7 Някой

    4 0 Отговор
    През България те дори не го мислят как ще минат, няма и защо, толкова сме лесни и уплашени! Но точно амсалаци с безчетен брой им трябва на някои висши люде. Защо са им многознайковци! Вече не се държи на образованието, възпитанието, семейството мн бързо губи смисъла си, хората се израждат, хомосексуалността надделява, няма особено производство на блага, има заместители на храни, не е ясно какво съдържат. Не се усещаме даже, че ни прилагат непряк геноцид . Държат ни в невидение за главните неща в живота. Новините се комерсиализираха и се цензурират навсякъде. Африка и Азия са като кошери за необразован народ от който изкачат пълчища като термити. Идват в Европа. Европейците си живеят живота за сега и не усещат особено какво ги чака. На Балканите сме по-реалисти, но се гърчим в прехода си. Може да звучи апокалиптично, но то идва. Никой не е готов за това. Политиците: не им дреме.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Шампиона

    2 0 Отговор
    Не се притеснявайте, по план трябва да станем 600 милиона и съвсем скоро ще започне реализирането му..

    Коментиран от #10

  • 10 ШОПА

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Шампиона":

    Е ПА ТОА
  • 11 Гого

    3 0 Отговор
    Докога ще ни търпи земята?
Новини по държави: