Last news in Fakti

23 Декември, 2017 15:49 1 765 5

Повдигнаха обвинения на афганистанеца. Майка му се разплака

  • мелбърн-
  • австралия-
  • саид нури-
  • обвинения-
  • полиция-
  • ранени-
  • убийство

32-годишният мъж няма връзки с терористични организации

Повдигнаха обвинения на афганистанеца. Майка му се разплака - 1
Снимка: БТА/ AP

Мъжът, който се вряза с автомобила си в пешеходци в австралийския град Мелбърн, бе обвинен в опит за убийство и поведение, застрашаващо живота на околните, съобщи „Ройтерс“.

Полицията заяви, че след разпит е обвинила бежанеца от Афганистан Саид Нури. Още преди това бе заявено, че става дума за „преднамерено деяние“. Няма информация обаче 32-годишният мъж да има връзки с терористична групировка.

Силите на реда обявиха, че мъжът – арестуван малко след нападението – е страдал от психически проблеми и е взимал наркотици. Той е казал на разследващите, че извършва нападението заради лошото отношение към мюсюлманите по света.

В съда майката на афганистанеца се разплака, докато течеше разпита, предаде Би Би Си. 19 души бяха ранени в Мелбърн. Трима остават в критично състояние. Мерките за сигурност в големия австралийски град бяха повишени след инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спокоен

    23 0 Отговор
    Ох, успокоих се като разбрах че това е поредният терорист който не е виновен защото е страдал от психически проблеми и е вземал наркотици. А и щом майка му се е разплакала и сигурно е казала че той е най-добрият човек, сигурно ще го освободят след два дни да си посреща нова година в къщи или в джамията. Така де - още Христос е казал: като те ударят, дай и другата буза и поискай още веднъж.
  • 2 незнайко

    24 0 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: извършва нападението заради лошото отношение към мюсюлманите по света.) Тоя какво очаква, да го носят на ръце и да му веят с ветрило ли ? Не вижда ли какво правят самите мюсюлмани в техните си страни ? Защо не живее в Афганистан ? САМО СМЪРТ ЗА ТАКИВА ОТРЕПКИ !!!
  • 3 соросоидни кърлежи

    14 0 Отговор
    Няма информация обаче 32-годишният мъж да има връзки с терористична групировка......Така ли , значи още по зле за обикновени мирни австралийци, щом такива изроди ей така с лека ръка трепят хора, без да имат връзка със свинете от идил и талибани, какво да говорим , ако беше повлиян от тези получовеци...По добре всички мюслимани да ги върнат обратно,защото местните могат да ги третират като терористи..поне ще останат живи...
  • 4 The TRAPPER

    7 0 Отговор
    Като има психически отклонения и се друса какво прави зад волана ? И понеже майка му се е разплакала хайде сега да го пуснат. На 19-те жертви майките им сега не плачат ли ? На сапун!!!!!!!!!
  • 5 Патриот

    1 0 Отговор
    Хайде сега като има отклонения да скочи от покрива на операта с главата надолу без въже.
    Еми убил няколко бели човека! Чудо голямо. Добре, че е нямало тъмнозелени, афронегри и т.н.
    Тогава вече е проблем.
Новини по държави: