24 Декември, 2017 10:25 8 721 15

Българин на косъм от смъртта! Размина се с магистрален дух

  • унгария-
  • магистрала-
  • българин-
  • смърт-
  • магистрален дух-
  • видео-
  • шофьор-
  • насрещно

На косъм от огромна трагедия

Страшен ужас изживя българин, пътуващ по магистрала в Унгария. Родният шофьор се е разминал на косъм от смъртта при среща с така наречен „магистрален дух“. Така са наричани хората на Запад, които в един момент по необясними причини и без дори понякога да осъзнават, навлизат в насрещното движение на пътното платно и карат с висока скорост.

На видеоклип, който се върти из мрежата, се вижда как българският шофьор управлява своя автомобил по унгарска магистрала. Той изпреварва автомобил и след това известно време се движи в дясната лента на пътното платно, докато не застига бял бус, заради който започва да предприема изпреварване.

Точно в този момент в лявата лента на пътното платно, докато нашенецът се изравнява в буса, насреща му изскача автомобил, който се движи право срещу него с висока скорост, пише Блиц. Само бързата реакция на шофьора предотвратява огромната трагедия.

След известно време българинът спира на бензиностанция и търси съдействие от властите, за да съобщи за опасния инцидент. Местните органи на реда обаче са бездушни към предупрежденията и разказа на българина. Инцидентът е станал на 23 декември в ранните часове на деня.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ???

    4 20 Отговор
    Е, къде е видеото?
  • 2 ДрайвърЪ

    22 1 Отговор
    Доста неприятно изживяване.
  • 3 Олигофрени

    28 0 Отговор
    Явно не само в БГ има олигофрени.
    Тези хора са тотално изтрещели.
    Това поведение е необяснимо.

    Коментиран от #5

  • 4 ттков

    17 0 Отговор
    Много, много гадно нещо е някой да е срещу теб на пътя, а изобщо да не му е там мястото. Случвало ми се е не на магистрала, а на първокласен път с 2 ленти в едната посока и кола движеща се насреща. Беше през деня и е видах отдалече и отбих максимално вдясно, за да се разминем. Все пак си беше ужас, но при този случай на магистрала дя изпреварваш и някой да ти е насрищя си е доста доста шокиращо. Както се прозяваше в началото сигурно после никак не му се е спяло на нашенеца.

    Коментиран от #12

  • 5 ттков

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Олигофрени":

    Пълни 0лигофрени са да. В Германия това е много често срещано. Всеки ден съобщяват за такива. Всеки ден, а понякога и по няколко такива случаи. А в Германия знаете как се кара по аутобаните и какви скорости се развиват. Като стане катастрофа ги
    събирят с чували и
    ги стържят от асфалта. Да кажеш да няма маркировка, табели, светлинни знаци и какво ли още не, за да не се объркаш и пак го правят. Наскоро един спрял на бензиностанция да зареди, но си забравил очилата. Тръгнал с калата, минал 10 км и разбрал за липсята им, направил обратен завой и тръгнал да се връща по същото платно. Бил с жена си. Е нямал е този късмет. С друга кола са се размазали. Някакво 20 г.момче е карало другата кола и тримата на място. Пълна 0лигофрения.
  • 6 onq s konq

    2 12 Отговор
    Грешката на нашия е,че се е омързеливил и е престанал да "очаква неочакваното".А иначе "духа" си караше стриктно в дясно,на къси,и изобщо-културно.А къф го дири в насрещното ли...Ами човека може да е англичанин или от някоя друга държава с ляво движение,а се знае че навика е втора природа!Според мен както има алеи за велосипедисти,така и по магистралите трябва да се обозначат такива за насрещнодвижещи се духове!

    Коментиран от #8, #14

  • 7 Левски

    12 1 Отговор
    е това видео е за онези заблудени които си мислят че Бг е уникална идиотска държава! Нищо подобно западът който боготворим е още по идиотски!!! След като видях трима американски полицаи как стрелят по автомобила на жена с пет деца и то с бойни патрони и остават абсолютно безнаказани някак какво друго да ме впечатли! Много си ни е добра държавата!!!
  • 8 фонзи

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Духа брачед караше на дълги а не на къси - виж му фаровете как блестят

    Коментиран от #10

  • 9 TSFH

    2 3 Отговор
    Яко fake видео.
  • 10 onq s konq

    0 5 Отговор

    До коментар #8 от "фонзи":

    Думите ти само потвърждават силата на ЗРИТЕЛНАТА ИЗМАМА.Духа си кара на къси както написах,но ОТРАЗЕНАТА СВЕТЛИНА В РЕФЛЕКТОРИТЕ МУ на насрещните за него фарове на белия пикап и на нащо момче създават грешна илюзия!

    Коментиран от #13

  • 11 Като гост!!! :д

    10 0 Отговор
    Скъпа карай по-внимателно, че някакъв ненормалник карал в насрещното!
    - Не е един скъпи, а са хиляди..
  • 12 Иван димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ттков":

    Много си прав изобщо не ми се спеше .
  • 13 Иван димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Колегата с рефлекторите да ни ти се случва това както на мен се случи.
  • 14 Иван димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Колегата с алеите да отиде на психиатър
  • 15 Иван Димитров

    0 0 Отговор
    За всички който са гледали видеото бъдете внимателни.Ако сте обърнали внимание Българи и Румънци се прибират за новогодишните празници аз пътувам посока Чехия а посока България беше мазало.явно на тоя му беше писнало да кара с толкова автомобили и е решил да кара в насрещното може да се е объркал но това не е оправдание.да се моли че на камерата не се вижда номера му много неща щяха да му се случват.
Новини по държави: