26 Декември, 2017 14:03 6 220 12

Бременна тийнейджърка беше застреляна, но детето оживя

  • аризона-
  • бебе-
  • жена-
  • сащ-
  • тийнейджърка-
  • бременна-
  • застреляна

Бебето е недоносено, но е живо

Бременна жена беше застреляна в южния американски щат Аризона, но докторите успяха да извадят живо бебето й, съобщи „Ню Йорк поуст“. Полицията разкри, че огънят е бил открит около 04:30 часа сутринта в дома на младата жена.

Някой е проникнал в дома на спящата 19-годишната Жасмин Вега. Близки на момичето са чули викове, след което са я намерили да лежи на пода в безсъзнание. На място са пристигнали медицински екипи.

Лекарите са транспортирали тийнейджърката в болницата, където тя е била обявена за мъртва. Бебето обаче е било спасено, то е в шестия месец. Бащата на детето заяви, че е в критично състояние.

„Лекарите в болницата успяха да изродят детето“, посочиха от полицията в Тусон, Аризона. Силите на реда посочиха, че са били изстреляни няколко куршума в стаята на Жасмин Вега. Води се разследване кой стои зад убийството. До момента няма задържани лица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сиргей

    11 11 Отговор
    Държово та убийзи, крадци и патжлогичти лъжци!!!
    Империя на злото!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Барчо

    5 8 Отговор
    Кофти! Дадоха право на куцо и сакато щом имат пари да си купуват каквито оръжия и се хареса. Там имаш ли парите, може да си купиш от магазини оръжие за малка армия, стига да искаш. Притежанието на стрелково оръжие осигурява на човек чувство на превъзходство над другите, недосегаемост и моментна безнаказаност. Ако бандита не притежаваше такова, предполагам че щеше да се чупи и жената щеше да е уплашена, но жива и здрава.
    Забраната за притежание на стрелково оръжие по времето на социализма в България е едно от нещата, които поставят този строй една позиция пред капитала. По онова време лично стрелково оръжие можеше да "ползват" само армията и полицията и подразделенията, но не всички. След приключване на "работния ден", то се оставяше в полицията или армейските части. Служителя си отива в къщи без него. Не говоря за изключения, които ако се хванат имат такива последствия, че ..... Да не говорим ако някой на улицата бъде проверен и в него се намери оръжие, а камо ли пък незаконно. Тогава парите не вървяха. Залога беше голям. А сега всеки кретен с нервен тик на пръста с оръжие. Да ти имам свободията.

    Коментиран от #8

  • 5 Брат ми

    12 3 Отговор
    Да понеже в държавата на ушанките няма нито едно престъпление.Хахаха.Заблудени малки човечета.И понеже там няма хиляди единици незаконно оръжие. Хахаха.
  • 6 Солженицин

    6 3 Отговор
    Света отдавна не е безопасно място.
    А за любителите на Путин ще кажа, че в Русия това се приема за лека телесна повреда.
  • 7 fubar

    4 6 Отговор
    Солженицин бил ли си в Щатите и Русия та дрънкаш глупости. В щатско има повече оръжия отколкото хора. С нелегалното сигурно ще се паднат по 2-3 пищова на човек. От 2001 до сега само в Чикаго са регистрирани над 8000 убийства. Повече от войните в Афганистан и Ирак взети заедно. На 15 ноември вечерта е регистрирано 600-то убийство за тази година. За миналата са 762, но годината още не е свършила така че, надежда има. Русия може да е всичко, но няма такава сган каквато има в американските гета. Не че няма мизерия, но такава агресия и всеки малоумник с пищов е немислимо.

    Коментиран от #9

  • 8 hmhmhm

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    ама на ли се сещаш че ако и аз имам оръжие и престъпника нещата се изравняват. Айде помисли после пиши
  • 9 OMG WTF

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "fubar":

    Другарю русораст, защо лъжете най-нагло? Всеки средно интелигентен с Интернет може сам да провери колко са убийствата в Чикаго... За тази година са към 36. И също всеки средно интелигентен с Интернет може сам да провери и колко са убийствата в мацква. Няма да кажа колко са за тази година, защото на рубларастите отговорът няма да им хареса. Проверете сами. :) И путинската пропаганда си я заврете знаете къде. :)

    Коментиран от #10

  • 10 OMG WTF

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "OMG WTF":

    Също така, всеки средно интелигентен с Интернет може сам да провери и колко са убийствата за година в САЩ и проссия спрямо населението. :) Излишно ли е да казвам, че отговорът няма да се хареса на рубларастите? :)) Все пак ще го кажа: брой оръжия на 100 човека население - в проссия 8.9, във ФАЩ 88.8. Общ брой убийства за година - в проссия 14500, във ФАЩ 13000. Брой убийства на 1 млн души - в проссия 102, във ФАЩ 42... Ооааааа другари, каква стана тя??? :) В матушката ви май са по-откачени и от краваристанците??? Нещо да кажете освен, че ще ми набиете 100 минуса с ТОР браузъра?

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 pdoynov81

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "OMG WTF":

    Аз ти набих един. Чрез ЗЕВС-браузъра. 😂😂😂
    Само защото сам поиска минус. ;)
    Апропо в САЩ престъпленията на глава от населението е по-висок от колкото в почти всички останали страни (не ги сумирам, по принцип). Относно убийствата в Русия нямам статистика, и тук в Германия има затъмнение по въпроса (странно, нали? ;)