29 Декември, 2017 11:22 2 193 3

Надрусан пубер се опита да си отреже пениса (ВИДЕО)

  • момче-
  • пенис-
  • наркотици

Младежът е нападнал автобус

Младеж нападна автобус под влиянието на наркотици, съобщи "Мирър".

Момчето е било на 16 години. Инцидентът е станал в Буенос Айрес. Младежът се е опитал да разбие стъклото на автобуса с главата си.

По-шокиращото е станало след атаката над автобуса. Момчето се проснало на асфалта и опитало да отреже половите си органи.

Полицията пристигнала на време, за да предотврати по-сериозно самонараняване. По тялото на момчето били открити голям брой наранявания, които то си е нанесло само.

Смята се, че младежът е бил под влиянието на нов наркотик, известен като "зомби дрога". В момента наркотикът се разпространява в Аржентина. Момчето се намира в болница.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    18 1 Отговор
    "Момчето" да му хвърлчт един здрав бой и после 30 дни в трудов лагер, и после като понечи пак да взима наркотик да се сети какво ще стане. Друг метод за възпитание на маймуна няма. Бой, бой и само бой.
  • 2 фен на Бесния

    2 4 Отговор
    Отново блестиш но все пак да знаеш че бивши няма !
  • 3 Борис

    3 1 Отговор
    Да са го оставили да си свърши работата,че слет време ако е жив с тоя инсрумент ще създаде поредния наркоман.
Новини по държави: