Last news in Fakti

30 Декември, 2017 15:36 1 151 3

Дете причинило големия пожар в Ню Йорк

  • ню йорк-
  • пожар-
  • полиция

То си е играло с печка

Големият пожар в Ню Йорк вероятно е бил причинен от дете, играло си с печка, съобщи ABC.

Пожарът обхвана пететажна сграда през вчерашния ден. Пламъците започнха от първия етаж. В резултат на пожара загинаха 12 души.

По последни данни на полицията пожарът е бил причинен от дете, играло си с печка. Първоначално майката на детето не разбрала за пожара.

Тя се намесила, след като чула писъците му. В момента властите продължават да проучват случая. Кметът на Ню Йорк Бил Дебласио вече изарази съчувствие към пострадалите в инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    3 1 Отговор
    Да беше изпепелила цяла америка че дано света стане по добро място за живеене
  • 2 Kcaniba

    2 0 Отговор
    И там имат печки на дърва и въглища още.
  • 3 гост

    1 1 Отговор
    Ню Йорк и печки за твърдо гориво?! Ай стига ве! Верно ли. Аааа не! Това не може да е вярно в развитата и демократична хАмерика да е така. Няма начин! Ако е имало пожар руснаците са го предизвикали или руските хакери са хакнали някой телефон, загрели са му батерията и той е предизвикал пожара по нареждане на Путин. През 2018 нови санкции! Ама-ха!