31 Декември, 2017 19:02 7 847 4

Не дават на дядо да се ожени за 42 години по-млада жена

  • дядо-
  • брак-
  • жена

Куриозен случай във Франция

Френско кметство отхвърли молбата за брак между възрастен мъж и млада жена. Властите в южното градче Кан-сюр-Мер попариха надеждите на 38-годишната Дебора и 80-годишния Жан-Клод да узаконят любовта си заради съмнения в искреността на връзката им, разказва NOVA.

Двойката претендира за честност в отношенията, но кметската управа остана глуха за молбите им и назначи проверка по случая, като анулира брачното им досие.

Мнителността на кметството била провокирана от голямата възрастова разлика между кандидат-съпрузите – цели 42 години. Преди да станат двойка Дебора се грижела за болната майка на своя любим - наследник на заможен род. Освен това, двамата пожелали съюзът им да стане факт в кратки срокове и без знанието на децата на дамата.

Пред местни медии разгневеният мъж заяви, че с това си решение Франция се връща във времената на инквицизията.

“Не съм сводник, който желае да се възползва от нейната грижовност и красота. Любовта ни е истинска! Сгодени сме от година и вече носим своите брачни халки”, оправдава се Жан-Клод.

Със случая вече е запознат и главният прокурор на Франция. Решение по казуса ще има най-рано след два месеца, а до тогава двойката ще може да консумира любовта си, но под наблюдението на разследващите органи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучета и котки може, а прасета не може

    25 4 Отговор
    Във Франция може само, ако дърта жена за млад мъж даже е желателно, ако иска да стане президент !
  • 2 Марадона

    17 2 Отговор
    Е че у нас Слави Трифоновци ходят с малолетни, дърти дебели кубета вместо да копат бостана се правят на тинейджъри - е тва беше единственото хубаво на комунизма, стар познат който беше работил в Белене и почина скоро ми разказа - " ей такива ги докарваха при нас - работа ..... бобова, зелева чорба и работа " и ми посочва показалеца изправен нагоре - "ей такива ставаха"
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 пкхъг

    2 0 Отговор
    МАРАДОНА ,ти като си слаб и с кече що не ходиш ти да се пробваш на агнешко или пробва и не ти връзва а?
Новини по държави: