1 Януари, 2018 09:45 2 213 6

Мей: Великобритания ще има още по-силна икономика

  • тереза мей-
  • икономика-
  • великобритания

Тя пожела успешно излизане от ЕС

Мей: Великобритания ще има още по-силна икономика - 1
Снимка: БТА/АP

Британският премиер Тереза Мей обеща да осигури по-силна британска икономика през новата 2018 г., съобщи Би Би Си.

„2017 г. беше година на напредък за Великобритания. Хората искат правителството да осигури успешно излизане на страната от ЕС. Такава беше волята на гражданите на референдума по въпроса.

Аз вярвам, че след това ще имаме една по-силна Великобритания, с наистина силна икономика. Трябва да се стремим към промените, които имат влияние над всекидневния живот на хората“, заяви Мей в новогодишното си изявление.

Тя обеща балансиран подход към разходите, който да доведе до намаляване на дълга, но и да донесе инвестиции в здравеопазване, сигурност и образование. Тереза Мей вярва, че новата година ще е година на напредък за Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джентълменът русофил

    14 4 Отговор
    Ще има разбира се, защото има имигранти-будали, които им работят тежката работа за без пари. Куриери, общи работници, селскостопански работници, миячи на чинии, миячи на коли, пакхаус джоб, разносвачи на храна....това са все професии в които работниците са над 95 % имигранти. Живял съм 6 години във Великобритания и за това време не срещнах нито един българин, който работи в британската администрация например. Англичаните са националисти и не допускат гастербайтери до апетитни длъжности. Най-общо казано англичаните гледат на имигрантите, като на хора трета ръка. Още по-лошото е, че българските имигранти във Великобритания изповядват принципа"преклонена главица, сабя не я сече", тоест оставят се да бъдат потъпквани. А единственият начин за да успееш там, като имигрант е да си търсиш правата. Жалби, жалби, и пак жалби, срещу всеки началник или колега, който се опитва да потъпче правата ти. Това е единственият начин. Идва един момент в който започват да се страхуват от теб и започват много внимателно да си подбират думите и действията спрямо теб, дори умеят да се подмазват в такива случаи. Но дори и когато постигнете нещо в тази държава и почувствате, че сте се интегрирали в средната класа на британското общество, повярвайте ми, това е просто илюзия. Дори и в този случай, англичаните винаги, ше намерят начин да ти покажат, че за тях си оставаш просто един нежелан имигрант.

    Коментиран от #3

  • 2 Fen

    5 6 Отговор
    Има ли Ганя в една държава от нея вече нищо не става Англичаните се усетиха навреме Горко на останалата Стара Европа
  • 3 Eee

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Джентълменът русофил":

    Явно не си достатъчно амбициозен за да започнеш собствен бизнес на острова.Затова злорадстваш и правилно си постъпил- мястото ти е в БГ-то.
  • 4 Джентълменът русофил

    7 2 Отговор
    Аз не говоря за бизнес, а говоря за възможността да просперираш, като служител в компания - не всеки е роден за бизнес приятелю. И не злорадствам, просто съм откровен. Англичаните не ни харесват, не ни допускат до апетитни длъжности и това е абсолютен факт. И за да не звуча голословно, ше ви дам следният пример. Лично аз съм работил на изключително апетитна длъжност, като служител в стара британска институция. Започването на тази работа ми е коствало невероятна упоритост, като длъжността ми беше отказвана неколкократно под абсолютно нереални причини и предтекст. Тоест отговарях сто процента на изискванията за назначение. Някакси нещата се получиха. Въпросът е, че за около три години работа в тази компания и буквално измежду хиляди колеги с които съм общувал, аз срещнах един единствен българин освен мен, плюс един румънец. Същевременно отиваш в една ферма, автомивка или куриерска фирма и установяваш, че там всички служители(без ръководните) са българи. Действително има отделни примери за българи, които са направили добра кариера във Великобритания, но те са като игла в купа сено и са по-скоро супер изключение от правилото. Ако питате мен, да останеш във Великобритания след Брекзит, е все едно да плюеш на честта и на достойнството си в буквалният смисъл.
  • 5 Гост

    2 1 Отговор
    Тая заслужава да я пуснат на връх нова година да празнува на площада на някой голям немски град !
  • 6 Никол

    0 0 Отговор
    Що за глупости?
    Ама то така, 'Въшката като се наядяла и излизала на челото" та те така.....
Новини по държави: