1 Януари, 2018 12:52 1 200 3

Зловещ атентат в Афганистан

  • афганистан-
  • атентат-
  • атака

Загинали след самоубийствен атентат

15 души загинаха при атентат в Афганистан, съобщи РИА Новости.

Атаката е станала в източната част на страната. Тя е била извършена от атентатор – самоубиец. Той се е взривил по време на погребение.

Пострадали са още 14 души. Все още няма групировка, която да е поела отговорност за атентата.

В района сериозна дейност развива групировката „Ислямска държава“. Талибаните също извършват настъпления там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чалма тв

    2 0 Отговор
    Тези ПРИМАТИ големи фенове на такива сбирки -погребения ,сватби, или служба в храма, тогава най много им се иска да зарадват своите близки с някоя бомба...Нищо ново и тая година ще е година на исляма -най мирната религия по света и у нас. Вече свършиха работа днеска в Берлин, пак насилват момичета "горките бежанци" Меркел не осигури на тези свине по едно германско момиче...Всички са дошли за соц.помощи и да убиват друговерци---Те са безполезни за планета Земя. БОКЛУЦИ...
  • 2 А ГОВЕДАРИТЕ

    1 0 Отговор
    Са НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТАМ.
  • 3 Патриот

    0 0 Отговор
    С американското си присъствие том тази държава цпроцъфтява.
Новини по държави: