Last news in Fakti

3 Януари, 2018 17:37 1 722 2

Без церемония за "Оскар" заради сексскандалите в киното?

  • оскар-
  • харви уайнстийн-
  • холивуд-
  • секс-
  • скандал

Тази година да бъде нулева за връчването на наградите на академията, призова в. The New York post

Без церемония за "Оскар" заради сексскандалите в киното? - 1

Тази година да бъде нулева за връчването на наградите "Оскар". призова в. The New York post.

"Дейците на Американската киноакадемия трябва да се замислят дали да връчат статуетките на 4 март. В Холивуд трябва много добре да се замислят дали тържествата в Ел Ей няма да бъдат помрачени от скандала, който се разрази с продуцента Харви Уайнстийн", пише още в обширната статия.

Човекът, който стои зад "Бандите на Ню Йорк", "Влюбеният Шекспир" и други култови филми, бе обвинен в десетки случаи на сексуални посегателства срещу актриси. Сред жертвите на Уайнстийн бяха Анджелина Джоли, Салма Хайек и други.

Авторът на статията също обвини известни режисьори и актьори, като Куентин Тарантино и Мат Деймън, че са прикривали поведението на продуцента.

Без церемония за "Оскар" заради сексскандалите в киното?

"Ще бъде много трагично, ако режисьорът на "Криминале" даде "Оскар" на Лара Крофт", коментира още авторът на предложението. "Ето защо е добре тази година да не се раздават "Оскар"-и, завършва статията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям прос

    1 1 Отговор
    Защо чак сега повдигат въпроса, защото са известни ли?
  • 2 Рътю

    0 1 Отговор
    Защото известността им намаля...