Last news in Fakti

5 Януари, 2018 11:59 2 407 11

Психиатър: Тръмп е опасен случай

  • доналд тръмп-
  • психиатър-
  • банди лий-
  • сащ-
  • президент

Конгресмени от Демократическата партия се консултират със специалист за психическото здраве на президента

Психиатър: Тръмп е опасен случай - 1
Снимки: БТА/АР

Американски конгресмени, повечето от които демократи, са се консултирали през декември с професорка по психиатрия от университета в Йейл, за да анализират психическото здраве на президента Доналд Тръмп, съобщава CNN.

Неназован републикански сенатор се е присъединил към тази група, за да слуша и да задава въпроси на професор Банди Лий, която вече публикува книга, озаглавена "Опасният случай на Доналд Тръмп". Творбата е сборник от есета на психиатър, анализиращ психологическото състояние на американския президент.

"Конгресмените казаха, че се притесняват от опасността, която представлява президентът, от опасността, която представлява за страната неговата психическа нестабилност", разказва Банди Лий пред CNN.

Поставянето на диагноза на пациент, без да е имало консултация с него, противоречи на правилата на Американската психиатрична асоциация, която призовава членовете си да се въздържат да дават професионално мнение за психическото състояние, на човек, когото не са оценили лично.

Психиатър: Тръмп е опасен случай

Говорителят на Белия дом Сара Сандърс разкритикува "срамните и смешни" думи на Банди Лий.
"Ако той беше негоден за президентската длъжност, той нямаше да е най-вероятно на поста, който заема сега и нямаше да победи най-добрата група кандидати, която Републиканската партия е излъчвала някога", каза Сандърс визирайки първичните избори през 2016 г.

57 демократи в Камарата на представителите, тоест 30 процента от групата им, подготвиха проект на закон за създаването на специална парламентарна комисия за "президентската неспособност", за да "установи дали президентът е физически или психически неспособен да изпълнява функциите си".

Психиатър: Тръмп е опасен случай


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    6 17 Отговор
    колкото по-бързо се установи че въпросния е ненормален и бъде махнат толкова по-добре за всички.забавянето води до много опсности.тръмп е психически болен и то много .всеки дето го е гледал или слушал може да го предцени.

    Коментиран от #4

  • 2 един

    16 2 Отговор
    Че му хлопат повечето дъски - хлопат му, но и който да сложата така ще му хлопат, щот не е лесно да си под подобен натиск... едно го мислеше Тръмпи, ама друга е действителността ;)
  • 3 земята вика луната

    10 3 Отговор
    Америка е имала прости президенти и преди, но не и луди

    Коментиран от #7

  • 4 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Соросоидче, я се научи да пишеш първо и тогава давай акъл кой е нормален!
    Аман от тъпи, нагли и неграмотни тролове!!!

    Коментиран от #5

  • 5 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    що да съм соросоид?нали съм от козяк демек от цру трябва да съм близък с тръмп и сорос!!!!!на путиноидите обаче хич не ви харесва тръмп да падне нали!!!!и що бе ,нали няма руско тръмпови уговорки?всъщност работата е ясна ти искаш европа и сащ да са колкото се може по-зле .както вика шопа готов съм да си запалим къщата та да изгори на съседа плевнята.смяххх!
  • 6 georgi

    5 1 Отговор
    Горкият много е КУКУ
  • 7 Раци маци

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "земята вика луната":

    Имали са и луди идиоти виж буш младши кви ги вършеше
  • 8 ЛУКОВИТ

    6 0 Отговор
    Случаят е много тежък, не става въпрос за една дъска , изглежда цялото дюшеме се клати май. Докарайте го в карлуково, гарантирано лечение.
  • 9 народ

    1 0 Отговор
    Когото и да сложат на негово място,политиката на Америка ще бъде същата,защото същността им е такава и от президента нищо не зависи!
  • 10 SDEЧЕВ

    0 0 Отговор
    ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТРЪМП СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В НАЙ ГОЛЯМАТА ТЪРГОВСКА МАРКА В СВЕТА И ВСЯКО ДЕТЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА МУ ЗНАЕ ИМЕТО.СЪОТВЕТНО ВСЕКИ КОЙТО СЕ СЕТИ ПРЪВ ДА НАПИШЕ СЪОТВЕТНАТА КНИГА ЩЕ СТАНЕ БОГАТ ЗА СМЕТКА НА ХЕЙТЪРИ ДАВАЩИ СИ ПАРИТЕ ЗА НЕНУЖНА БУМАЩИНА. КОЛКО Е ЛУД ЧИЧО ТРЪМП МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ СМЕТКА ПО БВП НА САЩ 2017.
  • 11 Междудругото

    1 0 Отговор
    Човек , който е лижал в психиатрия, това не означава, че няма как да се излекува цялостно !
    За да се излекува цялостно не е необходимо да бъде отново и отново в психо болнкца, а е необходимо да изпие правилното хапче или сироп ! След това са важни и необходими красивите и приятните неща от живият живот !
    Това се отнася за хора, които наистина са лижали в психоболница !